СУМЊАО да му је НАТО ОТРОВАО СИНА?!

Момир Булатовић (63), први демократски изабрани председник Црне Горе и бивши премијер СР Југославије који је прекјуче сахрањен на гробљу у родном селу Раће код Подгорице, провео је последње године живота жалећи за сином Бошком, који је 2008. у 21. години живота умро од ретког облика леукемије.

Булатовић је чак сумњао и да му је НАТО отровао сина и о томе је у поверењу више пута разговарао са блиским пријатељима.

263878_momir-i-sin_f.jpg

Висока цена доследности
Чињеница да му се син напрасно разболео и у року од свега неколико месеци изгубио животну битку у Булатовићу је, преносе његови пријатељи, побудила сумњу да није реч само о болести.

- Момир је проучавао силну медицинску литературу, разговарао са стотину лекара у покушају да нађе одговор на питање како је могуће да је тако брзо остао без сина Бошка. Да ли му је неко нешто дојавио или је само слутио, тек блиским пријатељима је говорио да сумња да иза смрти његовог сина стоје западне службе. Озбиљно је сумњао да је Бошко заправо био отрован и да је то дело управо оних структура којима се замерио док је био на власти... - преноси саговорник и додаје да Булатовић о томе никада није желео јавно да говори.

Када сам прочитала вест, у вези ове сумње, скоро да сам сигурна да је ово нажалост истина. Знам да не треба "лицитирати" са било чијом смрћу, али зашто не поменути и ту могућност, ако је сам Момир Булатовић то поверио својим пријатељима. То ме подсетило и на чудно "самоубиство" Младићеве ћерке и на још неке мистериозне "смрти".
Када УБИЦЕ не могу да сломе своју жртву онда "ударају" по њиховој деци...............СТРАШНО! МОНСТРУОЗНО! Колико неко треба да буде скотина, гад, да би тако нешто урадио. А када би се могло доказати да је неко, у оваквим случајевима починио злочин, лично бих била за моменталну ликвидацију тог убице и то уз најгоре методе мучења!

-

Ja, naravno, kao ni kolege forumasi, nemam tacan odgovor, ali sumnjam da bi neko trovao sina relativno nebitnog Momira Bulatovica onda kada on vise ne predstavlja nikakvu figuru u politici. Osveta tog tipa mogla bi biti u slucaju da se Momir gadno, gadno zamerio mocnima, i pobio im neke silne ljude.

Ne, prilicno sam siguran da mu sin nije otrovan od strane strane sluzbe (osim ako postoji nesto iz novijeg perioda u cemu je Momir ucestvovao a da ja ne znam, pretpostavicu u CG).

Sto se tice Mladiceve cerke ona JESTE ubijena. Da li su je ubili nasi ili NATO ne znam, ali ubijena je ZBOG NATO-a i po njihovom nalogu. Naime, njemu je preceno da mora da izda Srbe u BiH vojno sto on nije prihvatao, pa su mu ubili cerku i zapretili da ce mu ubiti i sina. Nakon toga pocinje "gubljenje teritorija" u BiH od strane Srba, zapravo kao priprema za predstojecu "Oluju", kada su Srbi prakticno predali cisto srpske teritorije na jugozapadu BiH (Grahovo, Petrovac, Drvar i taj deo) ustasama.

Hoće zapadne službe da ubiju sina predsednika , hoće i zbog osvete ili ako imaju neki drugi jak ili manje jak razlog.
Isto tako hoće da koriste i razne radioaktivne izotope, predmete, supstance da likvidiraju željenie subjekt, mada istina ne znam ni za jedan slučaj da su to radili baš sa sinom.
Znači sama ideja nije nemoguća ali je malo verovatna. Osim toga bilo bi poželjo da je u tekstu napisano kome je to Momir izneo takvu sumnju, ovako to deluje kao novinarska izmišljotina.

Мислим да је ова тема одвратна, јер експлоатише трагичну смрт изузетно младог човека, и бол и очај једног оца који је остао без детета, у примитивне дневнополитичке сврхе.

Бошку и Момиру покој души, а ти Бомбона се стиди и пусти их да почивају у миру, ако је то икако могуће.

Hoće zapadne službe da ubiju sina predsednika , hoće i zbog osvete ili ako imaju neki drugi jak ili manje jak razlog.
Isto tako hoće da koriste i razne radioaktivne izotope, predmete, supstance da likvidiraju željenie subjekt, mada istina ne znam ni za jedan slučaj da su to radili baš sa sinom.
Znači sama ideja nije nemoguća ali je malo verovatna. Osim toga bilo bi poželjo da je u tekstu napisano kome je to Momir izneo takvu sumnju, ovako to deluje kao novinarska izmišljotina.

Прва лекција коју енглески обавештајци уче је да не постоји "више" или "мање" вероватно.
Али, србско-руски обавештајци, после 1945, своје деловање своде на "немогуће" и "то никад није било до сад!". Ал да се вратимо на тему...

А ако је заиста подметнута болест, мени личи више на освету неког њему блиског, врло блиског. Врло, ВРЛО блиског....који се осетио погођеним, и увређеним. И одбаченим, у било ком смислу.

А зашто 2008? Па, кад меримо туђу смрт, лакше се преболи дете од 10-12 година, некако га запамтиш као малог анђела па ти и није толико жао.
А када напуни 20-ак и крене у живот, е то је онда права бол! Далеко било....

На самом почетку теме сам поменула да НЕ ЖЕЛИМ да лицитирам ничијом смрћу, било ко да је у питању, јер мислим да то није људски и то нисам никада радила до сада, али ако су медији објавили да се Момир пожалио ближим пријатељима да је посумњао да је НАТО отровао његовог сина, мислила сам да треба да отворим тему о томе. А и нарочито што нигде до сада нисмо могли да прочитамо било шта у вези те кратке и трагичне болести његовог сина. Тек када је објављено да је умро Момир Булатовић, онда јавност сазнаје да је остао и без сина и да се од тада он повукао из јавности

А сад, неки коментари, које сам овде прочитала, како на пример: ЗАШТО би неко лишио живота његовог сина, када Булатовић није био случај вредан пажње, коме је он био битан и слично....могу да само кратко кажем, да или немате појма шта је све Момир Булатовић "одиграо" у време бављења политиком и када је био на важним државним функцијама или намерно скрећете пажњу на другу страну.
ДА ЛИ МОЖЕТЕ ДА ПОВЕЖЕТЕ ДЕШАВАЊА У ЦРНОЈ ГОРИ, од тренутка када је изашла из заједнице са Србијом, па и ова сада каснија дешавања, НАРОЧИТО ОКО УЛАСКА Црне Горе у НАТО са Момиром Булатовићем? КОЛИКО је НАТО-у важна "позиција" Црне Горе на Балкану и у односу на Србију:?: и да ли је баш тих година, можда Момир Булатовић био некоме сметња?

....
ДА ЛИ МОЖЕТЕ ДА ПОВЕЖЕТЕ ДЕШАВАЊА У ЦРНОЈ ГОРИ, од тренутка када је изашла из заједнице са Србијом, па и ова сада каснија дешавања, НАРОЧИТО ОКО УЛАСКА Црне Горе у НАТО са Момиром Булатовићем? ....

НЕКА ОД УБИСТАВА У ЦРНОЈ ГОРИ, после 2000-е
https://www.blic.rs/vesti/hronika/u-budvi-ubijen-bivsi-poslanik-sasa-markovic/tkqxz7d

Човек је био историчар, писао књиге...

СРБСКИ ВИТЕЗ И ПОНОС СРБСТВА, САША ПЕЈАНОВИЋ
https://www.blic.rs/vesti/hronika/bivsi-bokser-ubijen-u-podgorici/b77rh8c

Зато председник Путин за сваки случај држи децу далеко од очију и ушију јавности.
Никад се не зна шта ће неком психопати са Запада пасти на памет.

У Холандији.

Хахахах.

У Холандији.

Хахахах.
Па и Холандија је имала колоније и трговала је људима.
После кад Пресретач напише да се ради о потомцима варварских племена Ти запениш попоут пит бул теријера.
Међутим чињенице не иду у корист тих дивљака који сами себе сматрају цивилизованим.
То што се неко лепо облачи и слаткоречиво прича не значи да није психопата.
Џек Трбосек се лепо облачио и лепо причао али био је психопата.
„Срби нису нарочито паметни… „Српска деца се више неће смејати.“
Лоренс Инглбергер бивши државни секретар САД

573894

Back