Tramp se slihta Putinu, a Putin nema mu-a da mu saspe u lice da je satanista

bas kao

Buduća legenda
Poruka
48.628

Tkacov je sve objasnio, nema SE sta vise dodati, to je to, a ja sam u naslovu precizno objasnio kako stoje stvari - dajem im rok manji od Trampovog, ako ne bude picvajza, ima da ih menjamo, ne moze NSP da ceka vise​

Русија прекида још једну тајну нит која нас повезује са Западом и његовим елитама

Свештеник А. Ткачов

ostatak teksta na linku, nudim samo odlomak:

да силују мало дете!, онда ко зна… То јест, и нас занима процес објављивања целе листе. Трамп одустаје од овога (објављивања) јер се плаши. Или је и сам учесник догађаја, или је једноставно страшно скинути маску са најугледнијих личности и показати целом свету да су западне елите обична сатанска секта. Са свим последицама.

Нови Трампов ултиматум: За постизање договора о Украјини највише 12 дана

ja vam dajem 10 dana, a evo i slihtanje , sa ovog linka:

Шеф Беле куће је изјавио да „са љубављу“ гледа на Русију и да не би желео да прибегава рестрикцијама због ситуације око Украјине.

„Лепо сам се слагао са Путином. Знате, и он је страдао од Русија-Русија-Русија преваре“, рекао је амерички председник. Руска привреда је ‘прилично малена’ с обзиром колика је то земља. Русија би могла да буде толико богата… али они то коче.

dajem vam 10 dana, a posle roke koke, menjam vas! dosadili ste mi! i slihtare i bezmudici! ZGADILI STE MI SE! rusim vas,. a ne aljeka siptara!

p.s. trampu dajem blagu prednost jer je izvredjao starmerovu zenu, i sadik kana, ziv sam se iskidao od smeha, viki, ruzna si kao pas
Trump Sparks Controversy With Cryptic Praise For Lady Victoria Starmer: ‘I’ll Get
AWKWARD MOMENT: Trump INSULTS London Mayor ...

ROKE-KOKE, sto bi rekao nas @Тихи :balavi:

Poslednja izmena:
Slabo citam CIINe opservacije samo jedan komentar :cool:
Screenshot_20250727_075703_TikTok.jpg

Back