Tkacov je sve objasnio, nema SE sta vise dodati, to je to, a ja sam u naslovu precizno objasnio kako stoje stvari - dajem im rok manji od Trampovog, ako ne bude picvajza, ima da ih menjamo, ne moze NSP da ceka vise
Русија прекида још једну тајну нит која нас повезује са Западом и његовим елитама
Свештеник А. Ткачовostatak teksta na linku, nudim samo odlomak:
да силују мало дете!, онда ко зна… То јест, и нас занима процес објављивања целе листе. Трамп одустаје од овога (објављивања) јер се плаши. Или је и сам учесник догађаја, или је једноставно страшно скинути маску са најугледнијих личности и показати целом свету да су западне елите обична сатанска секта. Са свим последицама.
Нови Трампов ултиматум: За постизање договора о Украјини највише 12 дана
ja vam dajem 10 dana, a evo i slihtanje , sa ovog linka:
Шеф Беле куће је изјавио да „са љубављу“ гледа на Русију и да не би желео да прибегава рестрикцијама због ситуације око Украјине.
„Лепо сам се слагао са Путином. Знате, и он је страдао од Русија-Русија-Русија преваре“, рекао је амерички председник. Руска привреда је ‘прилично малена’ с обзиром колика је то земља. Русија би могла да буде толико богата… али они то коче.
dajem vam 10 dana, a posle roke koke, menjam vas! dosadili ste mi! i slihtare i bezmudici! ZGADILI STE MI SE! rusim vas,. a ne aljeka siptara!
p.s. trampu dajem blagu prednost jer je izvredjao starmerovu zenu, i sadik kana, ziv sam se iskidao od smeha, viki, ruzna si kao pas
Trump Sparks Controversy With Cryptic Praise For Lady Victoria Starmer: ‘I’ll Get
AWKWARD MOMENT: Trump INSULTS London Mayor ...
ROKE-KOKE, sto bi rekao nas @Тихи

Poslednja izmena: