Teorija zavere da NATO dronovima podmeće požare širom Srbije

1000010242.png

Јел су ово Винци код Голубца? Тамо све боровина, иглице. Лик је рекао ово нешто пада, па је после рекао као да нешто пада итд не бих га узимао за озбиљно. Пре две године на мору у Агиос Јоанису дакле са друге стране брда од стране где је горело са неба је падао гареж и невероватна врућина је налетела иако је пожар био неких 50 км одатле а ваздушном линијом сад већ лупам, али бар 5 км, вероватно много више. Обрати пажњу са неба је падао гареж!

Ma @Тихи prepio pa mu se svašta javlja.

Ovo nije jug Srbije nego vikend naselje Vinci kod Golupca a tamo je dokazano požar izazvala vojska (jedino ako Tihi ne planira sa vojskom da zarati).

Kada gore četinari zapaljena šišarka može da odleti daleko i da proširi požar, video svojim očima, na žalost, u Grčkoj u katastrofalnom požaru pre nekih 15-tak godina.

Svakako da ima piromana i da se požari mogu podmetati ali nešto mi je simptomatično da sve što se loše desi u državi pripisujemo nekim nepoznatim teroristima. Uostalom i za nadstrešnicu su počeli da puštaju da je pala zbog terorizma.

Ja bih se s time i složio jer korupcija i javašluk svakako jesu oblik terorizma u državi, zbog koga stradaju ljudi i imovina.

Ma @Тихи prepio pa mu se svašta javlja.

Ovo nije jug Srbije nego vikend naselje Vinci kod Golupca a tamo je dokazano požar izazvala vojska (jedino ako Tihi ne planira sa vojskom da zarati).

Kada gore četinari zapaljena šišarka može da odleti daleko i da proširi požar, video svojim očima, na žalost, u Grčkoj u katastrofalnom požaru pre nekih 15-tak godina.

Svakako da ima piromana i da se požari mogu podmetati ali nešto mi je simptomatično da sve što se loše desi u državi pripisujemo nekim nepoznatim teroristima. Uostalom i za nadstrešnicu su počeli da puštaju da je pala zbog terorizma.

Ja bih se s time i složio jer korupcija i javašluk svakako jesu oblik terorizma u državi, zbog koga stradaju ljudi i imovina.
Кажу да војска није повела ватрогасце на вежбу...хебемлига ни то још није доказано...вероватно су криви скоро да су признали.

Zar tamo uopste ima Srba :think:
Нешто мало старчади.Оптужују Србе који дођу преко љета из Србије или иностранства у родни крај да подмећу пожаре.
И тако су од свих Срба прије пар година пронашли Хрватицу из једног хрватског села како пали.Наравно њу су прогласили неурачунљивом и са психичким сметњама.
Да је био Србин,он би био ћетник који је дошо да пали Хрватску.

Profesionalni vatrogasac prica i snima

Nepoznati ljudi iz dronova izbacuju zapaljivi materijal i tako podmecu i izazivaju pozare sirom Srbije

600 pozara odjednom NIJE SLUCAJNOST
sad je to nato u pitanju ?

kolko znam kruze price da je to vlast pocinila kako bi se paznja studenata i gradjana tamo privukla i kako bi se pouvkli na neko vreme sa ulica

drugo ima snimaka gde zitelji odande su juce jcue il prekljuce , neka devojka, snimala i pokazivala kako joj je cudnos to niko ne dolazi da to resava i gasi ???

jel nato mozda dzao naredjenje da se ne krece odmah u gasenje?

toliko vam dobro dodju da svake godine vam izgori par naselja :cepanje:
Nama za razliku od vas još nijedno naselje nije izgorjelo, valjda zato što ne palimo roštilj ispred trafostanice :D

A kad već pričaš o kanaderima, niste vi ni vodu znali dovest do sela, ali ste stručnjaci za pljuvanje po onima koji gase požare dok vi snimate za TikTok s brda.

I da, naši kanaderi lete. Vaši bi, da ih uopće i imate, stajali u kontejneru jer biste gorivo zamijenili rakijom, a pilota smijenili jer nije član SNS-a.

Poslednja izmena:

Back