kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.095
Момир Булатовић (63), први демократски изабрани председник Црне Горе и бивши премијер СР Југославије који је прекјуче сахрањен на гробљу у родном селу Раће код Подгорице, провео је последње године живота жалећи за сином Бошком, који је 2008. у 21. години живота умро од ретког облика леукемије.
Булатовић је чак сумњао и да му је НАТО отровао сина и о томе је у поверењу више пута разговарао са блиским пријатељима.

Висока цена доследности
- Момир је проучавао силну медицинску литературу, разговарао са стотину лекара у покушају да нађе одговор на питање како је могуће да је тако брзо остао без сина Бошка. Да ли му је неко нешто дојавио или је само слутио, тек блиским пријатељима је говорио да сумња да иза смрти његовог сина стоје западне службе. Озбиљно је сумњао да је Бошко заправо био отрован и да је то дело управо оних структура којима се замерио док је био на власти... - преноси саговорник и додаје да Булатовић о томе никада није желео јавно да говори.
Када сам прочитала вест, у вези ове сумње, скоро да сам сигурна да је ово нажалост истина. Знам да не треба "лицитирати" са било чијом смрћу, али зашто не поменути и ту могућност, ако је сам Момир Булатовић то поверио својим пријатељима. То ме подсетило и на чудно "самоубиство" Младићеве ћерке и на још неке мистериозне "смрти".
Када УБИЦЕ не могу да сломе своју жртву онда "ударају" по њиховој деци...............СТРАШНО! МОНСТРУОЗНО! Колико неко треба да буде скотина, гад, да би тако нешто урадио. А када би се могло доказати да је неко, у оваквим случајевима починио злочин, лично бих била за моменталну ликвидацију тог убице и то уз најгоре методе мучења!
-
Poslednja izmena: