Sulejman Veličanstveni

:eek:
Ja sam nešto načula u vezi toga, ali ne verujem da je tačno... :neutral:

...Moguce da jeste...Ona ima musku energiju i primetno je da izmedju nje i Sulejmana nema hemije ni u tragovima, cak u nekim intimnim scenama deluje prilicno usiljeno, kao da sa naporom podnosi fizicku bliskost...Dok spekulacije oko njenog seksualnog opredeljenja nisu postale aktuelne, smatrala sam da je u pitanju nekompatibilnost senzibiliteta izmedju glavnih protagonista, ali mozda zaista oseca sustinsku odbojnost koju bi ovaj novi momenat cinio logicnom i objasnjivom...Izuzetno simpaticna i draga osoba privatno - intima je krajnje licna stvar i tako treba i da ostane...Licno nemam nikakav problem sa njenom seksualnoscu ma kakva bila...

...Moguce da jeste...Ona ima musku energiju i primetno je da izmedju nje i Sulejmana nema hemije ni u tragovima, cak u nekim intimnim scenama deluje prilicno usiljeno, kao da sa naporom podnosi fizicku bliskost...Dok spekulacije oko njenog seksualnog opredeljenja nisu postale aktuelne, smatrala sam da je u pitanju nekompatibilnost senzibiliteta izmedju glavnih protagonista, ali mozda zaista oseca sustinsku odbojnost koju bi ovaj novi momenat cinio logicnom i objasnjivom...Izuzetno simpaticna i draga osoba privatno - intima je krajnje licna stvar i tako treba i da ostane...Licno nemam nikakav problem sa njenom seksualnoscu ma kakva bila...

WoW! To definitivno nisam očekivala. Daleko od toga da imam problem sa njenom seksualnošću nego... ne znam... iznenađena sam samo. :lol:
Da, čula sam i ja da je baš prijatna osoba privatno, a i gledala sam neke njene izjave na satelitu i skroz mi je simpatična, nasmeje me pričajući turski i sve ostalo... :D
Neka je ona nama živa i zdrava. Ostalo je nebitno. xD

575638_412956392065960_196762637018671_1505509_304269593_n.jpg

Gospode, u Sulji se vise ne zna ko se koga plasi... Sad ce sigurno Nigar da ucenjuje Hurem, Leo ce da zasere sigurno sve po obicaju itd... E kukavce Leo, i da pobegnes, ne mozes... :|

Ja mislim da Nigar neće ništa da radi po tom pitanju. Mislim da ona zna gde treba da gura nos, a gde ne.
A i da pokuša bilo kako da je ucenjuje, Hurem će da joj vrati istom merom. Rekla bih da je ona provalila da je Nigar zaljubljena u Ibrahima.

Meni je ova serija odlicna!Prvo,kada sam gledao onu premijeru,dopala mi se,Medjutim,posle je pocela grcka serija Ostrvo,i Sulejmanu sam pridavao vrlo malo znacaja,ali sam u toku EPP-a,malo svracao do Prve i gledao.Gledao sam i reprize.Kada se Ostrvo zavrsilo,moju potpunu paznju zaokupirao je Sulejman Velicanstveni!Serija je upecatljiva,a likovi su bas dobri!Aleksandra i Sulejman su predivni,medjutim Mahidevran,ponekad ume dobro da iritira!U pocetku joj nije bilo jasno da se sultanova strast prema njoj ugasila,a kad je shvatila,hoce da napakosti Aleksandri(Hurem).E,Nigar je bezobrazna i neznam kako zna ruski jezik!Posto je uspela da procita pismo koje je Hurem napisala Leu.Ako sve to kaze Mahidevran,zauvek je pala u mojim ocima...:)

Sulejman je zamolio Viktoriju da ostane i provede noc sa njim.

Hurem je cekala Sulju da veceraju, ali majka Valide je dosla i saopstila joj da ce njen junak spavati prenociti kod Hatidze i Ibrahima.

Naravno, Hurem se nervirala.

Viktorija se posle noci sa Suljom, povukla u hamam i tamo plakala i molila svog ubijenog muza da joj oprosti sto nije mogla da presudi njegovom ubici.

Mahidevran zeli da sazna zasto je Nigar odnela Leu kesu sa novcem i zeli da zna koji je razlog.

I gle cuda, Nigar je branila Hurem i kazala ovoj da je Hurem zelela slikaru da se zahvali jer je zastitio njene princeve :)

Moram da priznam da sam izgubila volju da pratim na tv-u od onih silnih reklama i predizbornih kampanja :evil:
Presla na net i sajtove gde su nasnimljene gomile epizoda ucelo sa sve prevodom i daleko sam otisla napred .
Nadjes vreme koje ti odgovara i vozis napreeed :manikir:

Meni je ova serija odlicna!Prvo,kada sam gledao onu premijeru,dopala mi se,Medjutim,posle je pocela grcka serija Ostrvo,i Sulejmanu sam pridavao vrlo malo znacaja,ali sam u toku EPP-a,malo svracao do Prve i gledao.Gledao sam i reprize.Kada se Ostrvo zavrsilo,moju potpunu paznju zaokupirao je Sulejman Velicanstveni!Serija je upecatljiva,a likovi su bas dobri!Aleksandra i Sulejman su predivni,medjutim Mahidevran,ponekad ume dobro da iritira!U pocetku joj nije bilo jasno da se sultanova strast prema njoj ugasila,a kad je shvatila,hoce da napakosti Aleksandri(Hurem).E,Nigar je bezobrazna i neznam kako zna ruski jezik!Posto je uspela da procita pismo koje je Hurem napisala Leu.Ako sve to kaze Mahidevran,zauvek je pala u mojim ocima...:)
A mozda je Hurem pisala na turskom?I slažem se to za Nigar,stvarno mi ide na živce :DPogotovo što se zaljubila u Ibrahima..

Back