Night Nurse
Ističe se
- Poruka
- 2.488
Sunce ti! Nebahat Cehre alias majka Valide je 44-to godiste?! Zena izgleda vrhunski!!
Da,ja sam to pročitala pre oko godinu dana i iznenadila se!Inače,Nebahat je bila mis turske sa samo 15 godina!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sunce ti! Nebahat Cehre alias majka Valide je 44-to godiste?! Zena izgleda vrhunski!!
Stvarno ne znam sta je trebalo Ibrahimu da vara Hatidze sa Nigar ?
Ja se pitam da li postoje zapisi o tome da se se Sultanova prva žena (u seriji je zovu Mahidevran, drugačije je istorija zabeležila) i Hurem zaista na ovako, često i niske načine, otimale oko sultana i njegovu naklonost, ili je to (donekle logična) pretpostavka scenarista?
Sulejman Veličanstveni je prilično poučna isorijska serija.Govori o životu današnjeg doba nemilosrdne Osmanske vladavine.Kvalitetno je urađena,pogotovo enterijer i odeća koju nose glumci.Koliko sam čula,zasnovana je na istinitom događaju.Čak su i Turci branili njeno prikazivanje u zemlji i bili ljuti na Halila Erguna koji je prihvatio ulogu.Jer,otkriva se njihova istorija i isina izlazi na svetlost dana.Zapravo vidimo i surovost takvog života.Mogao je imati žene iz celog sveta.Svaaka mu je bila dostupna.Imao je ogroman harem i svi su mu bili podčinjeni.A jadne žene su bile kao ptice u kavezu..
Sulejman Veličanstveni je prilično poučna isorijska serija.Govori o životu današnjeg doba nemilosrdne Osmanske vladavine.Kvalitetno je urađena,pogotovo enterijer i odeća koju nose glumci.Koliko sam čula,zasnovana je na istinitom događaju.Čak su i Turci branili njeno prikazivanje u zemlji i bili ljuti na Halila Erguna koji je prihvatio ulogu.Jer,otkriva se njihova istorija i isina izlazi na svetlost dana.Zapravo vidimo i surovost takvog života.Mogao je imati žene iz celog sveta.Svaaka mu je bila dostupna.Imao je ogroman harem i svi su mu bili podčinjeni.A jadne žene su bile kao ptice u kavezu..
Jel se meni cini il se Nigar kalfa mnogo nesto smeska oko Ibra?