Bonžita!
Aktivan član
- Poruka
- 1.517
Inače, strašno mi je žao što je Hurem lezbo, preslatka mi je. Šteta što ne voli muškarce.![]()

Ja sam nešto načula u vezi toga, ali ne verujem da je tačno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inače, strašno mi je žao što je Hurem lezbo, preslatka mi je. Šteta što ne voli muškarce.![]()
Ja sam nešto načula u vezi toga, ali ne verujem da je tačno...![]()
...Moguce da jeste...Ona ima musku energiju i primetno je da izmedju nje i Sulejmana nema hemije ni u tragovima, cak u nekim intimnim scenama deluje prilicno usiljeno, kao da sa naporom podnosi fizicku bliskost...Dok spekulacije oko njenog seksualnog opredeljenja nisu postale aktuelne, smatrala sam da je u pitanju nekompatibilnost senzibiliteta izmedju glavnih protagonista, ali mozda zaista oseca sustinsku odbojnost koju bi ovaj novi momenat cinio logicnom i objasnjivom...Izuzetno simpaticna i draga osoba privatno - intima je krajnje licna stvar i tako treba i da ostane...Licno nemam nikakav problem sa njenom seksualnoscu ma kakva bila...
Neka je ona nama živa i zdrava. Ostalo je nebitno. xD
![]()
Ovo je neverovatno.
43 stranice razglabanja o Sujemanu Veličanstvenom.
Velikom demokrati i prijatelju svih hrišćana.
Bravo.
Gospode, u Sulji se vise ne zna ko se koga plasi... Sad ce sigurno Nigar da ucenjuje Hurem, Leo ce da zasere sigurno sve po obicaju itd... E kukavce Leo, i da pobegnes, ne mozes... :|
Ja mislim da Nigar neće ništa da radi po tom pitanju. Mislim da ona zna gde treba da gura nos, a gde ne.
A i da pokuša bilo kako da je ucenjuje, Hurem će da joj vrati istom merom. Rekla bih da je ona provalila da je Nigar zaljubljena u Ibrahima.
Hmmm.... Nije da idem iz krajnosti u krajnost, ali sta je Ibri trebalo da vara Hatidze sa drugom zenom? Verovatno kada ih budu provalili, letece glava i Ibrahimu i Nigar
Turci su cudo. Cim im je neki glumac simpa i popularan, odmah je gej
E sada slicni momenti sustizu i glumice.
A mozda je Hurem pisala na turskom?I slažem se to za Nigar,stvarno mi ide na živceMeni je ova serija odlicna!Prvo,kada sam gledao onu premijeru,dopala mi se,Medjutim,posle je pocela grcka serija Ostrvo,i Sulejmanu sam pridavao vrlo malo znacaja,ali sam u toku EPP-a,malo svracao do Prve i gledao.Gledao sam i reprize.Kada se Ostrvo zavrsilo,moju potpunu paznju zaokupirao je Sulejman Velicanstveni!Serija je upecatljiva,a likovi su bas dobri!Aleksandra i Sulejman su predivni,medjutim Mahidevran,ponekad ume dobro da iritira!U pocetku joj nije bilo jasno da se sultanova strast prema njoj ugasila,a kad je shvatila,hoce da napakosti Aleksandri(Hurem).E,Nigar je bezobrazna i neznam kako zna ruski jezik!Posto je uspela da procita pismo koje je Hurem napisala Leu.Ako sve to kaze Mahidevran,zauvek je pala u mojim ocima...![]()