lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
A Hurem se stvarno zaljubila u sultana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde stavljajte to u spoiler, ima ljudi koji bi da gledaju
A Hurem se stvarno zaljubila u sultana
ja sam stekla utisak da se ona zaljubila u njegovu moć, i samo to... odnosno moć koju je ona dobila uz njega
e, moraćeš da sačekaš da pogledam taj deo... nju sam zakačila, ali nisam videla kako se to dalje razvijalo![]()
a što se večerašnje epizode tiče, i onog premlaćivanja Hurem, šta mislite, zašto se ni u jednom momentu nije branila?
zato što hoće da eliminiše Mahidevran, i zna da će sultan ovu naribati zbog toga... svakako efekat koji hoće da postigne ne bi bio isti da se branila
ili nešto drugo?
šta kažete?
za koga se udala?
...Spoiler - komunikacija postaje beskrajno zabavna, doduse ne verujem da isti efekat ima i na ostale......Udali su je za Matrakcija, po direktivi...No, vencanje nije najvece iznenadjenje...(sledi spoiler)...Recimo da je Ibrahim nasao nacin da vodi dvostruki zivot...
...Spoiler - komunikacija postaje beskrajno zabavna, doduse ne verujem da isti efekat ima i na ostale......Udali su je za Matrakcija, po direktivi...No, vencanje nije najvece iznenadjenje...(sledi spoiler)...Recimo da je Ibrahim nasao nacin da vodi dvostruki zivot...
I aj sad (moze i spojler zbog strpljivih) jel se to Hurem dosetila pa slagala ili je istina?