bobanjov
Iskusan
- Poruka
- 6.181
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa isto ko ona prva Mustafina...iz Beograda, Hrvatica...Ako snimaju seriju zasnovanu na istorijskim činjenicama mogli bi da obrate pažnju na detalje.
Naime, princ Mustafa pita robinju Fatimu odakle je, a ona kaže: "Iz Hrvatske. Iz Dubrovnika.".
To jedna Dubravčanka u 16. veku sigurno ne bi mogla da kaže.
E to nisam video.pa isto ko ona prva Mustafina...iz Beograda, Hrvatica...
On mi je posebno mrzak.Samo krivi onu glavu i ko kobac gleda.Isto kao da nije bas normalan.Bas je najodvratniji lik u seriji,izgleda kao da je svaki trenutak nekom spreman da skoci za vrat i da zubima kolje.I Rustema je hrvat. Ne secam se iz kog mesta.
Butmir. Prezivao se Opuković. E sad baš da je bio Hrvat...malo je diskutabilnoI Rustema je hrvat. Ne secam se iz kog mesta.
pogrešio si pdf sa tom provokacijomSve su to Srbi...I Rumuni su Srbi i Albanci i Bugari ma nema ođe na Blkanu niko do Srba malo raštrkanih al tako je..
Tvoj problem je što stvarno veruješ u to...pogrešio si pdf sa tom provokacijom
Ajde bacite link gde mogu da se gledaju epizode sa prevodom, ako vam nije teško, da ne listam unazad, neko je to pisao.
prvo, ne znam odakle ti da ja imam neki problem a drugo nigde nisam napisao da sam siguran da je neko od istorijskih ličnosti iz Sulejmana bio poreklom Srbin. a nije me ni briga jer čim je prešao u islam on za mene više nije Srbin. ali kad ti temu o Sulejmanu pokušavaš da pretvoriš u prepucavanje o poreklu...nisam siguran da ti nemaš neki problem sa Srbima i državom u kojoj živišTvoj problem je što stvarno veruješ u to...
Tu ti ja ne mogu pomoći...
Meni je super a ti što veruju u te bajke su mi izvor smeja i razonodeprvo, ne znam odakle ti da ja imam neki problem a drugo nigde nisam napisao da sam siguran da je neko od istorijskih ličnosti iz Sulejmana bio poreklom Srbin. a nije me ni briga jer čim je prešao u islam on za mene više nije Srbin. ali kad ti temu o Sulejmanu pokušavaš da pretvoriš u prepucavanje o poreklu...nisam siguran da ti nemaš neki problem sa Srbima i državom u kojoj živiš
ne kažem da nisu smešne teorije Deretića i ono o vinčanskoj kulturi...ali ništa manje nisu smešni oni što im istorija počinje od Tita pa bi da izmisle nepostojeću istoriju nepostojećim nacijamaMeni je super a ti što veruju u te bajke su mi izvor smeja i razonode...
Hvala Bogu nisu svi Srbi takvi što bih imao problem sa normalnima...