Sulejman Veličanstveni

Da li ovi s Prve razmišljaju o nastavku Sulje ? :eek:

Ide nastavak, to jest nove epizode... na hrvatskoj Rtl televiziji. Ja gledam. Emituje se , počev od nedelje pa do četvrtka. :)

Da čekam na tv Prvu, verovatno bih gledala, na kukovo leto.

E, što ne podnosim te televizije...brate mili, ako nemate para za otkup čitavog serijala, koji đavo ih uopšte pa i prikazuju. Isto kao i onu seriju kako beše, sa Fatmagul, jel beše "Ljubav & mržnja? " Ne, nego puste drugu / e, a ništa ne odgledaš do kraja serijala, kao čovek. E, ako je to recepAt za gledanost, svaka im čast. :mrgreen:

Odgledah i 85-tu epizodu. Malo me nerviraju sto su vratili Bali bega, a nema Ajbige. Zar nije to bila velika ljubav, ovo ono. Koliko sam shvatio onomad, trebali su da malo sacekaju da prodje frka pa da se vencaju. Sad ce opet Mihrimah da baci kandze na Balija.

Izgleda da ce brzo da zavrse i sa ostalim likovima - Mustafom, Hatidze...

Odgledah i 85-tu epizodu. Malo me nerviraju sto su vratili Bali bega, a nema Ajbige. Zar nije to bila velika ljubav, ovo ono. Koliko sam shvatio onomad, trebali su da malo sacekaju da prodje frka pa da se vencaju. Sad ce opet Mihrimah da baci kandze na Balija.

Izgleda da ce brzo da zavrse i sa ostalim likovima - Mustafom, Hatidze...
ma jok...sad će opet da se razvlače u jedno dvaes epizoda sa raznim intrigama i neuspešnim atentatima na Hurem. Postaje mnogo dosadno...

249161_487826527956252_272218252_n.jpg

Sulejman Velicanstveni na protestima u Turskoj

Back