goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Njihova stvar ako ne želiš da budeš deo krda ne m oraš ja ne gledam TV već par godina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne bude nastavka Sulje, neka čuvaju bu...Da li ovi s Prve razmišljaju o nastavku Sulje ?![]()
Da li ovi s Prve razmišljaju o nastavku Sulje ?![]()
ma jok...sad će opet da se razvlače u jedno dvaes epizoda sa raznim intrigama i neuspešnim atentatima na Hurem. Postaje mnogo dosadno...Odgledah i 85-tu epizodu. Malo me nerviraju sto su vratili Bali bega, a nema Ajbige. Zar nije to bila velika ljubav, ovo ono. Koliko sam shvatio onomad, trebali su da malo sacekaju da prodje frka pa da se vencaju. Sad ce opet Mihrimah da baci kandze na Balija.
Izgleda da ce brzo da zavrse i sa ostalim likovima - Mustafom, Hatidze...
Bila bi još bolja da prikaže kako je za njegovo vreme obnovljena Srpska Patrijaršija.Serija Sulejman velicanstveni bi bila dobra da ima malo vise klanjanja i malo vise Dzamija. Da prikazu kako je Sulejman gradio Dzamije i skole.![]()
Normalno,samo sto ce biti manja gledanost,ovde mozete pogledati sve serijeDa li ovi s Prve razmišljaju o nastavku Sulje ?![]()