Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Los policajac - Amerika
Dobar policajac - Rusija
A sav narod okolo je ispendrecen... Mislite o tome.
а ко је на Крсти лош, а ко добар полицајац?
мислите о томе

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Los policajac - Amerika
Dobar policajac - Rusija
A sav narod okolo je ispendrecen... Mislite o tome.

Da, to je kao kada bi neko pitao "A kada će NATO da bombarduje Ameriku?"
Kakve Bosne , kad su to Rusi bili u Tuzli ?
u SA se tek zaostrava, tamo narod ima previse para da bi demonstrirao ali resice se i to. treba samo malo uzbuniti strance da napuste drzavu i moze da se krene sa ratom. sto se tice Sirije, Asad mozda pobedi vojno, ali na vlasti nece moci da ostane. prvo dok je on vlast stajace sankcije drzava ce propadati neprekidno, a drugo, kao sto su mu one ministre generale sta god da su bili roknuli bombom, i njega ce kad tad. svejedno je ko ce pobediti u Siriji, Asad licno je gotov.
a bre citadela, to bre ko da si se onomad rodila.
Pobunjenicima protiv Gadafija je pomagao NATO,ovima nije i Asad ih je sve saranio da bi ostao na vlasti,možda bi bilo drugačije da je NATO tukao po Asadovim snagama možda bi se više oficira priključilo pobunjenicima,ko zna...
Nisam te shvatila ?
Otkud nekom ideja da su Rusi bili u Tuzli ?
Bilo bi drugačije. Napokon bismo videli kako u praksi rade S300 i S400.

а ко је на Крсти лош, а ко добар полицајац?
мислите о томе![]()
Ako pratite vijesti, sigurno znate o čemu pričam.
Vjerujete li da je ovo kraj revolucije i pobjeda Asada?
Sirija će se priključiti Saudijskoj Arabiji, za koju je izgledalo da je jedina država u kojoj je Arapsko proljeće doživjelo neuspjeh.
Ovi se zezaju u Siriji.A i izabrali lose vreme za revoluciju.Blize se izbori u USA gde je glavna tema da li ce Obama spustiti nezaposlenost sa 8 na 7,5% i pocepati Romnija. Asad nikada vise nece vladati Sirijom to ne biva ko okrene oruzije protiv sopstvenog naroda mora da ode. Imao je i previse vremena ali nije uspeo da resi problem. Bice brzo izbori i u Siriji.
Ne znam odakle ti to za Saudijsku Arabiju, kada tamo traju sukobi režimskih snaga bezbednosti i šiitskih demonstranata, baš kao i u susednom Bahreinu.Sirija će se priključiti Saudijskoj Arabiji, za koju je izgledalo da je jedina država u kojoj je Arapsko proljeće doživjelo neuspjeh.

Ne znam odakle ti to za Saudijsku Arabiju, kada tamo traju sukobi režimskih snaga bezbednosti i šiitskih demonstranata, baš kao i u susednom Bahreinu.![]()
Ovi se zezaju u Siriji.A i izabrali lose vreme za revoluciju.Blize se izbori u USA gde je glavna tema da li ce Obama spustiti nezaposlenost sa 8 na 7,5% i pocepati Romnija. Asad nikada vise nece vladati Sirijom to ne biva ko okrene oruzije protiv sopstvenog naroda mora da ode. Imao je i previse vremena ali nije uspeo da resi problem. Bice brzo izbori i u Siriji.

Већ су били избори и Асад је добио.Добио би и Гадафи изборе у Либији имао је подршку у народу.

Šiita ima u Saudijskoj Arabiji???
Šiita ima u Saudijskoj Arabiji???
Za Gadafija sam bio siguran da je imao podršku oko 80% naroda, naravno neki su sada naprasno promjenili mišljenje i stavove... ali u vezi Sirije nisam baš siguran šta da mislim, ne znam da li i koliki dio sunita podržava Asada...![]()
Gluposti,vise od 10%% stanovnistva u KSA su Sijiti,na istoku zemlje su vecina.Pa naravno da ih nema. Koliko aj znam Arabija je cisto sunitska drzava.
Sita mozd aima u promilima.
Mozes li ovo pojasniti?Pa kad ado sada nisu pravili probleme nece ni od sada.