Sukobi u Siriji

Da li Asad pobeđuje?

• Da, pobeđuje

glasova: 56 72,7%
  • Ne, još nije toliko izvesno

glasova: 21 27,3%

• Ukupno glasova
    77
  • Anketa je zatvorena .
Da, to je kao kada bi neko pitao "A kada će NATO da bombarduje Ameriku?"

pa i ako se zay.ebavas.

oni koji gospodare svetom nisu amerikanci vec jevreji. oni su se samo saktili iza americkog naroda jer je tamo dosad imalo najvise da se grabi.
posto je americki narod do kostiju oglodjan, taj narod vise i nije interesantan za ove zlotvore te ce oni bez problema narediti placenickoj vojsci NATO da , ako treba, da bombarduje americki narod.
NATO JE PRIVATNA PROFESIONALNA ORUZANA FORMACIJA I RADI ZA PARE. TO SU PLACENE UBICE. .....................i ti da imas par stotina miliona dolara mozes da iznajmis NATO za par dana i da sravnis sa zemljom vasington, london, moskvu, novi sad, pristinu......................

u SA se tek zaostrava, tamo narod ima previse para da bi demonstrirao ali resice se i to. treba samo malo uzbuniti strance da napuste drzavu i moze da se krene sa ratom. sto se tice Sirije, Asad mozda pobedi vojno, ali na vlasti nece moci da ostane. prvo dok je on vlast stajace sankcije drzava ce propadati neprekidno, a drugo, kao sto su mu one ministre generale sta god da su bili roknuli bombom, i njega ce kad tad. svejedno je ko ce pobediti u Siriji, Asad licno je gotov.

o kakvim sankcijama pricas? pa te sankcije uvele najpropalije zemlje sveta. usa, nemacka, engleska, srbija...................a sto 6 milijardi ljudi na svetu nije uvelo sankcije to nema veze......jel?
uostalom , sankcije uticu samo na davanje kredita koji ionako vode svaku zemlju u totalnu propast pa se moze reci da je sirija spasena te propasti jer zapad nece da "finansira" dalji razvoj sirije.
sve ostalo ide ko i uvek ispod ruke uz proviziju ....i bez sankcija.

а ко је на Крсти лош, а ко добар полицајац?

мислите о томе :mrgreen:

Ja samo primenjujem Pravilnik, ono sto pise, na nacin koji je dogovoren. Ako se nesto promeni - onda bude po tom novom. Ja sam strog u primeni pravila - ali prilagodljiv promeni pravila, ako se ista desi.
Mogu privatno da mislim sta god hocu - ali to ovde ne moze da bude vise od pp, za neke stvari.

@ tema:
Kako stvari stoje, sada je otprilike 1:1... Pobunjenici su osvojili neki deo zemlje, udarili na sam Damask - ali su iz njega izbaceni i ostatak zemlje se cisti.

Ne znam da li ce pobunjenici da dobiju neku jacu stranu podrsku. Ovo postaje rat zivaca, tamo se otvoreno puca vec neko vreme.

хахахаха
Овај је и даље мод?! Чуј, пуца се неко време. Пре две недеље си имао анализе о крају Асада за пар сати.
Где је сада елан? Где је НАТО? Оставили вас као у Србији
хахаха

Ako nastave onako da pucaju kao na onom snimku onda su definitivno pukli. Pucaju sa boka kao Rambo. E, momci, pa jedan je Rambo.
Interesantno je da oni pucaju a u pozadini prolaze kola, kamioni pa i jedan na motoru. Ko je tu lud?
Nije mi jasno samo šta Asadovoj profi vojsci toliko treba da savlada te amatere? Možda je odgovor u tome da među tim amaterima ima dosta profesionalaca (koji se ne slikaju naravno).

Ovi se zezaju u Siriji.A i izabrali lose vreme za revoluciju.Blize se izbori u USA gde je glavna tema da li ce Obama spustiti nezaposlenost sa 8 na 7,5% i pocepati Romnija. Asad nikada vise nece vladati Sirijom to ne biva ko okrene oruzije protiv sopstvenog naroda mora da ode. Imao je i previse vremena ali nije uspeo da resi problem. Bice brzo izbori i u Siriji.

Ako pratite vijesti, sigurno znate o čemu pričam.

Vjerujete li da je ovo kraj revolucije i pobjeda Asada?

Sirija će se priključiti Saudijskoj Arabiji, za koju je izgledalo da je jedina država u kojoj je Arapsko proljeće doživjelo neuspjeh.

PODRZAVAM ASADA.
Da ne bude kao sa Gadafijem kada sam i njega podrzao, bicu suzdrzan u procenama.
Ako mu Rusi STVARNO i POSTENO pomognu, onda je jasno... necu dalje.

Ovi se zezaju u Siriji.A i izabrali lose vreme za revoluciju.Blize se izbori u USA gde je glavna tema da li ce Obama spustiti nezaposlenost sa 8 na 7,5% i pocepati Romnija. Asad nikada vise nece vladati Sirijom to ne biva ko okrene oruzije protiv sopstvenog naroda mora da ode. Imao je i previse vremena ali nije uspeo da resi problem. Bice brzo izbori i u Siriji.

Већ су били избори и Асад је добио.Добио би и Гадафи изборе у Либији имао је подршку у народу.

Rusi izjavili da ne dolazi u obzir nikakva kontrola njihovih brodova koji plove u Siriju ... dobro , to je i ocekivano . :manikir:

Kineski ratni brod prosao kroz Suec i pridruzio se Ruskim brodovima ispred obala Sirije . :lol:

http://www.avanturist.org/redirect?url=http://cursorinfo.co.il/news/novosti/2012/07/29/sin/

Hbg . morace amerikanci i Zapad da izbombarduju neku drugu mundzosku drzavu .... ovde su se malko zaigrali ....

Већ су били избори и Асад је добио.Добио би и Гадафи изборе у Либији имао је подршку у народу.

Za Gadafija sam bio siguran da je imao podršku oko 80% naroda, naravno neki su sada naprasno promjenili mišljenje i stavove... ali u vezi Sirije nisam baš siguran šta da mislim, ne znam da li i koliki dio sunita podržava Asada...:think:

Back