Sukobi u Siriji

Da li Asad pobeđuje?

• Da, pobeđuje

glasova: 56 72,7%
  • Ne, još nije toliko izvesno

glasova: 21 27,3%

• Ukupno glasova
    77
  • Anketa je zatvorena .
Slazem se da treba,isto tako se slazem da i sve Ruske resurse treba ravnomjerno rasporediti po svijetu.

Pa i jesu ravnomeno rasporedjeni - deo prodaju EU , deo Kini , deo Japanu .. deo ostalim zainteresovanim ... sirom sveta ..

Nego , problemi iskrsavaju sa muslimanskim resursima - oce da ih uzmu amerika i Zapad - silu ne mole .... :think:

Poslednja izmena:
Iskreno se gadim svake pomisli na Katar, Kuvajt i Saudijsku Arabiju, nadam se da će se ako ne u bližoj onda bar u daljoj budućnosti pojaviti neko ko će okupirati te 3 države i ko će im oduzeti naftu (možda Kina ili Iran za par decenija), ostalom mislim da je jako nepravedno da tako malo ljudi kontroliše i raspolaže sa tako velikim rezervama nafte.

Evo ga jos jedan koji sve zna .... sa velikim idejama ... oladi malo sine :mazi:

Занимљиво је да се домаћи муслимани радују евентуалној победи послушника САД и слому Асадовог режима.

То је оно шта ја све вријеме указујем овдје на форуму. Иди и на "Ислам Босна" форум, па ћеш се и сам увјерити колико је сунитским фундаменталистима испран мозак (а и овим секуларним "боснајцима"). Исто су се радовали и кад су зликовци мучки убили пуковника Гадафија.

Само им у проамерску Турску и Саудију, не дирај !
А пази ову небулозу, Израел је по њима "извор сваког зла за муслимане", али на вишеструку сарадњу Саудије и Турске са САД, они затварају оба ока...

Ako se "nazadna" i "napredna" mjeri po broju santimetara onda su ovo najnapredniji primjerci
comparison_1531554i.gif

iako ne očitava realno stanje popunjenosti buđelara u gaćama.

То и јесте мјерило наказности тих земаља као и САД. Утркују се ко ће направит веће здање као символ моћи док се око њих протеже и духовна и материјална пустиња баш као и у САД. Дно дна...

Пуца ми прслук за Асада...Него брину ме ови наши интернет ЕУропејци. Стварно се бринем за њих.
сада када похрле да као добровољци помогну побуњеницима настаће досада на форуму. Стварно ће бити тешко када престану да се за демократију и ЕУ боре тастатуром. Када нет замене пушкама и крварењем за своје идеале и савезнике....с ким ћемо онда ћаскатии кога ћемо зезати?

:hahaha:

Док их плаћају они ће мрежно дјеловати у сврху ЕУ-САД пропаганде. Имали немали симпатије према Асаду, нико не може бити на страни тих плаћених бездушника који брутално раде свој посао, лажу, спинују, изврћу из контекста и све остало...

Док их плаћају они ће мрежно дјеловати у сврху ЕУ-САД пропаганде. Имали немали симпатије према Асаду, нико не може бити на страни тих плаћених бездушника који брутално раде свој посао, лажу, спинују, изврћу из контекста и све остало...

Kako ide Sivonjo ?

Back