Zbog fakturu Djole,...Nije mi jasno zasto Rusi isporucuju Iraku helikoptere kad vec sjutra mogu doci u posjed ISIL-a...
Neko ce vec da ih obori, nebitno, Ameri, Izraelci,... i sta posle?
Pa isporucis im nove, jos bolje, jos skuplje, modernije,...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog fakturu Djole,...Nije mi jasno zasto Rusi isporucuju Iraku helikoptere kad vec sjutra mogu doci u posjed ISIL-a...
Pa bili su Kaida između 2004. i 2014, ali sada ih se Zava odrekao, jer je izlapeo pod stare dane.ISIS/ISIL je u stvari alkajida.
A Saddam Husein je inace bio demokrata,... I ratovao je protiv Irana 8 godina, za racun Amerikanaca, a kad je postao nepouzdan saveznik Ameri ga demontirali.
Siiti koji su za vreme Saddama bili potlaceni (pogledaj Police torture IRAQ - Police Brutality Channel na youtube)
naravno da su jedva docekali da ga skinu,...
Kako može Zapad da finansira ekstremiste, kada oni dižu u vazduh vozove u Madridu i sam Pentagon.Kao sto mozete vidjeti u clancima ISIS/ISIL je naoruzan od strane cije preko jordana i turske a sve je financirala sudijska arabija i katar.
Znaci, cija (americka administracija) organizira naoruzvanje, hrvatska vlada prodaje hrvatsko oruzje a sve financiraju saudijska arabija i katar i trening (ljudi) kao i isporuka oruzja se dogada u turskoj i jordanu.
Kako može Zapad da finansira ekstremiste, kada oni dižu u vazduh vozove u Madridu i sam Pentagon.
Ako mudžosi imaju neko zapadno oružje, to je zato što su ga konfiskovali kao "spoils of war" tj. ratni plen ili Al-Anfaal kao što mi kažemo.

Kako može Zapad da finansira ekstremiste, kada oni dižu u vazduh vozove u Madridu i sam Pentagon.
Ako mudžosi imaju neko zapadno oružje, to je zato što su ga konfiskovali kao "spoils of war" tj. ratni plen ili Al-Anfaal kao što mi kažemo.
ISIS je osnovao Abu Mus'ab az-Zarkavi koji je istaknuti neprijatelj SAD.A sto nebi CIA mogla da organizuje jednu svoju dzihadisticku organizaciju,ovaj scenario je vrlo lako moguc,ima dosta cinjenica koje govore da bi ovaj ISIS mogao biti po da zastavom CIA
ISIS je osnovao Abu Mus'ab az-Zarkavi koji je istaknuti neprijatelj SAD.
Sta je sa Sunitskim zlocinima nad Siitima za vreme Sadamma,...Zašto sve mora da bude zavera svemoćnih Amerikanaca, zar je toliko neverovatno da Suniti ne gotive šiitske zločince u Iraku.
Klasicna zamena teza,...Jedna je stvar "biti radostan" što je Sadam smenjen, ali sasvim je druga pridružiti se Krstašima. Irački Šiiti su uradili ovo drugo.
Ma, to je zato što su menjali ime nekoliko puta.Abu Bakr al-Baghdadi osnivac i vodja Isis
Šiiti su počeli građanski rat.Sta je sa Sunitskim zlocinima nad Siitima za vreme Sadamma,...
8 godina rata sa Iranom za racun tih istih Amerikanaca,...Stotine hiljada siita, ubijene, proterane cele porodice, jer nisu zeleli da se bore protiv brace iz Irana,...(to bi bilo kao da je Tito napao Grcku i trazio da Srbi ratuju protiv Grka),...
I naravno da su jedva docekali da neko skine Saddama,... sta je tu cudno,... makar to bili i Amerikanci. Problem je druge prirode, i kao sto rece ja mislim Abdullah za sunite da su postali potlacena manjina,...Dok su tlacili vecinu (Kurde i Siite) to nije bio problem,... Ne kazem, ne treba niko da bude potlacen, ali problem je u reci manjina,... Jer kad si u manjini izadjes na izbore i izgubis,... i sta onda,...ajmo na oruzje,... Kolji, ubijaj,... 60% Siita i 15% Kurda ce uvek dobiti izbore, zato izbori nisu dobra opcija,... Ali, cekaj izbori su vec stvar koja je usko povezana sa necim sto se zove demokratija, pa to mora da je opet Americko maslo,... bolje ovako,... poubijamo se pa ko pobedi,... Biti u opoziciji ionako nije opcija,...

Oko 1.000.000 vojno sposobnih iračkih Šiita je volontiralo da se priključi Krstašima.Ko se bre udruzio sa Krstasima,...i po cemu su se to siiti udruzili sa krstasima
Jel to Iran vaša sledeća velika nada, posle Gadafija.Persijanci će riješiti ove zombije u doglednoj budućnosti, samo dok prođe ovaj prvobitni zalet.