Sukobi u Iraku

Na koju zemlju vam Iraq najvise lici?

• Siriju?

• Ukrajinu?

• Libiju?

• Kosovo?

• Srbiju?

• Venecuelu?

• Pakistan?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zar taj Maliki nije Americki covek.......kako mogu zajedno Iran i USA:think:

Veruj da je sve moguce, kao sto se kaze "ne zna se ko pije I ko placa".
USA da hoce preduzela bi nesto, ne bi dozvolila upad ISILA ni njegov toliki razvoj. Postali su opasna vojna sila, opasnija od mnogih arapskih armija generalno.
Bice da Malikija pustaju niz vodu, sve zarad jedne pomenute drzave ciji sunarodnici imaju najjaci lobi tamo ;)

Znači, i Vučko je sunit. :lol:

ne, on samo oce pare. A u igri je sa njima...uostalom, ne trebam vam ja to reci..pa to i sami znate.

Izrael zeli unistiti Iran a put do toga je unistenje iranskog uticaja u regionu ( Asad u Siriji, Maliki u Iraku), da bi to postigao izmislili su ISIL koji je krvni neprijatelj Shita, racunaj Irana.

Veoma lukavo.

Da, ali ima jos..nije to sve.

Razumem ja sto se gotive USA,Talibani,Katar........ obostrana korist pojedinaca i svima lepo ali ne mogu da razumem da obicna raja u isto vreme podrzava i jedne i druge...
Kao da pre podne ides u dzamiju da se molis Alahu a posle podne u katolicku crkvu Isusu............

U tome je lukavi dio..

Naime, tu dolazimo do drevnih prorocanstava i osnova religije. Suniti i sijiti se u biti ubijaju jer spore oko toga tko je muhameda (proroka) treba nasljediti. Iako..to je kasnije postalo manje vazno.

Puno vaznije je sljedece:

Ovo je zastava ISIS-a/ISIL-a

1389499400788.jpg

To je crna zastava sa bijelim natpisom.

Po prorocanstvu (muhamedovom / proroka u islamu) mahdi ce najaviti svoju vojsku sa takvom zastavom

The tradition reports Muhammad said that the advent of the Mahdi would be signaled by "Black Standards" proceeding from Khorasan

http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Standard

A mahdi je osoba koja dolazi prije sudnjeg dana po islamskoj vjeri i koji ce maknuti zlo iz svijeta. Nesto ako ponovni dolazak isusa u krscanstvu.

In Islamic eschatology, the Mahdî is the prophesied redeemer of Islam who will rule for seven, nine or nineteen years (according to differing interpretations)[1] before the Day of Judgment (yawm al-qiyamah / literally, the Day of Resurrection) and will rid the world of evil

http://en.wikipedia.org/wiki/Mahdi

Dakle, po islamskim ucenjima ovo je najava dolaska mahdija i sudnjeg dana..u osnovi.

A ISIS/ISIL je mahdijeva vojska..ili to oni misle ili pokusavaju da drugi ljudi misle.. ;)

Lukavo, zar ne ?

Poslednja izmena:
Veruj da je sve moguce, kao sto se kaze "ne zna se ko pije I ko placa".
USA da hoce preduzela bi nesto, ne bi dozvolila upad ISILA ni njegov toliki razvoj. Postali su opasna vojna sila, opasnija od mnogih arapskih armija generalno.
Bice da Malikija pustaju niz vodu, sve zarad jedne pomenute drzave ciji sunarodnici imaju najjaci lobi tamo ;)

I meni deluj kao haos,pustili su Malikija `niz vodu` i dozvolii su da ovi iz ISIL/a ojacaju sta ce biti ako krenu na Izrael ......imam utisak da tamo svako svakom radi iza ledja,,,,,,,,,,,,.

Poslednja izmena:
Lupetanje. Kako mogu SAD da budu saveznici Al-Ka3ide kada im udaraju avionom u zgradu.

Наивно лице ....
Чак иу заосталој, недемократског Русији сви знамо да је Ал-Каида је имала блиске односе са Сједињеним Америчким Државама, али онда су измакле контроли.

I meni deluj kao haos,pustili su Malikija `niz vodu` i dozvolii su da ovi iz ISIL/a ojacaju sta ce biti ako krenu na Izrael ......imam utisak da tamo svako svakom radi iza ledj,,,,,,,,,,,,.

Nece da krenu na Izrael, eliminisali su Morsija vodju muslimanskog bratstva u Egiptu koji se granici sa Izraelom. U Siriji im je cilj zbaciti Asada a posle nekako, unistiti I ISIL kad im ne bude vise trebao, sto bi inace oni isto ucinili I sa Izraelom.

Наивно лице ....
Чак иу заосталој, недемократског Русији сви знамо да је Ал-Каида је имала блиске односе са Сједињеним Америчким Државама, али онда су измакле контроли.

Nahsie musulmane v ISIL-e ostajutsja do konca :mrgreen: Etogo jaguara nado sprosivat, on naverniko kogo-to znaet v ISIL-e, dazhe ne udivitelno esli kto-to v nego familii v ISIL-e vouet
Na schet podderzhki voobshe nelzja somnivatsja :D

Poslednja izmena:
E hvala ti.

pogledajte facu (GLAVNU FACU) na 2:34 pa nadalje. Drzi u ruci pasos tzv Republike Kosovo. Kao sto rekoh, domaci muslimani i Albanci su glavne face u ISIL-u

Da, primjetio sam. Znamo da je bar jedna osoba (najvjerojatnije) sa kosova. I ovo je vec prevedena verzija videa. Prije nije bio preveden. Znaci netko ga je preveo..imaju dobru infrastrukturu

To je ovaj tip i to je ovaj pasos. Jel mozemo saznati koji je i od kuda je ?

6YwFJFC.png

https://i.imgur.com/6YwFJFC.png

Ne bi rekao da su bas glavne face ali u svakom slucaju su prisutni. Bas me zanima sto oni o svemu tome misle.

I da se podsjetimo slika likvidacija sijita

http://justpaste.it/fusg

Da, primjetio sam. Znamo da je bar jedna osoba (najvjerojatnije) sa kosova. I ovo je vec prevedena verzija videa. Prije nije bio preveden. Znaci netko ga je preveo..imaju dobru infrastrukturu

To je ovaj tip i to je ovaj pasos. Jel mozemo saznati koji je i od kuda je ?

6YwFJFC.png

https://i.imgur.com/6YwFJFC.png

Ne bi rekao da su bas glavne face ali u svakom slucaju su prisutni. Bas me zanima sto oni o svemu tome misle.

I da se podsjetimo slika likvidacija sijita

http://justpaste.it/fusg
Ovaj s leve strne takodje ima pasos tzv. Republike Kosovo. i to, ni manje ni vise nego diplomatski, iz klike na vlasti, znaci iz vrha teroristicke OVK.

A to sta bi ti "rekao" je irelevantno, jer podaci govore da su tzv. Bosnjaci i Abanci uspeli da se nametnu kao vodje-ideolozi u ISIL-u.

Poslednja izmena:
Koliko je Amerika dvolična pokazuje i to da im u Iranu šiiti ne odgovaraju,a u Iraku im odgovaraju,dok im u Siriji Alaviti ne odgovaraju,dok ovi isti suniti koji se bore za prevlast u Iraku i Siriji u Siriji odgovaraju,a u Iraku ne!

Koliko je Amerika dvolična pokazuje i to da im u Iranu šiiti ne odgovaraju,a u Iraku im odgovaraju,dok im u Siriji Alaviti ne odgovaraju,dok ovi isti suniti koji se bore za prevlast u Iraku i Siriji u Siriji odgovaraju,a u Iraku ne!

Momir Bulatovic je napisao u svojoj knjizi kako je Milosevic jedne prilike rekao Amerikancima da napisu sve uslove koje Srbija treba ispunit da bi bila saveznica sa USA ali ovi su mu rekli ne gospodine Milosevicu,mi tako ne radimo,vi morate biti spremni da ispunite sve ono sto naredimo ,bilo kojeg dana i bilo kada

Pa tako i sa Sijtima u Iraku,proamericka vlada sijta u Bagdadu je sastavljena od vise grupacija ali njome dominiraju prozapadne sijtske organizacije oni lojalni Iranu su minorni,radi se o obicnom marioetskom rezimu koi ispunjava i sljepo sljedi naloge iz vasinktona

Kad pocnu ovakvi da oslobadjaju Bujanovac, Presevo,Medvedju,Vranje,Leskovac, i.t.d. doci ced vam iz dup.eta u glavu!

Dok se tamo bore protiv glavnog srpskog neprijatelja USA satane ,mi smo mirni,u svakom slucaju navijam za njih i nek idu u borbu u sto vecem broju

Mislim nije ni Amerima smetalo,kad su ih dovodili za vrijeme ageresije na Republiku Srpsku da se tuku sa nama

Сунити, Шиити, ништа ми није јасно.

Која је опција нормалнија и шта хоће ови који надиру ка Багдаду?

Зашто убијају свој народ?

Садам Хусеин - шта је он био?

Back