Koji ste vi bolesnici, Bože sačuvaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko?Koji ste vi bolesnici, Bože sačuvaj.
pijana kurveština vjeverica prevoditeljica u uredu pomoćnika zamjenika tehničkog logističkog odjela za potrebe dekontaminacije mornaričkog korpusa lociranog u festung poznan...Odakle tebi to?
Javilo mu se kad je Keg laminog semena upumpan u njOdakle tebi to?
Руси, ако дође до рата, у опште неће прелазити границу. Крстаречим ракетама збрисаће им све логистичке центре. Против електронским системима блокирање им све комуникације а ако затреба, ту су и друге врсте ракета. Системи С400 са пратећим системима затварају небо над Украјином из три правца,југ са Крима, исток из Русије и север из Белорусије.rat počinje u ukrajini čim se tlo smrzne dovoljno za oklop...dnjepar će nositi leševe kao dunav 1944 podno batine...NATO će angažirati 150 000 vojnika za osvajanje kalinjingrada a rusi će spaliti čitav baltik atomskim oružjem...berlin,prag,varšava,minsk,kijev,zagreb,podgorica,budimpešta, i ostali gradovi alijanse izuzev pariza i londona postat će radioktivno smetlište i kao zla kob i karma milioni preživjelih bjelaca bježat će u afriku umirući na hiljade utopljeni u mediteranu...arapi će osvojiti iberijski poluotok i uvesti šerijat a opkoljeni i izolirani židovi bit će na vrhu islamskog noža...
https://en.wikipedia.org/wiki/Russo-Ukrainian_WarРуси, ако дође до рата, у опште неће прелазити границу. Крстаречим ракетама збрисаће им све логистичке центре. Против електронским системима блокирање им све комуникације а ако затреба, ту су и друге врсте ракета. Системи С400 са пратећим системима затварају небо над Украјином из три правца,југ са Крима, исток из Русије и север из Белорусије.
Деморалисаност украјинске армије је и сада поражавајућа а у случају сукоба биће катастрофална. Никоме од њих не иде се у сигурну смрт.
Tu je Kina.Ne brini.Rusija umire.
Ovi u bazniji suljeve od muke dobijaju cim pomenes ruse....Fantastično, kakav sukob čovječe Rusija davno razvaljena, Putin naređuje da makaroni pojeftine da ljudi ne gladuju, da si rekao neki sukob u budućnosti izmedju Kine i SAD pa i nekako.
Aj celavi, naulji šupakRusija umire.
Zamisli da si toliko glup da u novinama pročitaš o nekom čoveku koji je konvertovao u islam, i na osnovu toga zaključiš da sam to jaAj celavi, naulji šupak

Bjeda me ne interesuje, pitaj istočne Njemce ili ove zemlje što su bile pod ruskom čizmom kako im je dobro bilo, više volim slobodne bogate demokratske zemljeOvi u bazniji suljeve od muke dobijaju cim pomenes ruse....
Boli nekog patka sta ti voliš....Bjeda me ne interesuje, pitaj istočne Njemce ili ove zemlje što su bile pod ruskom čizmom kako im je dobro bilo, više volim slobodne bogate demokratske zemlje
Pa zaobići me meni pišešBoli nekog patka sta ti voliš....
Oпет твоји поуздани извори? Јел као онај, по коме сваке седмице Путин убије по једног новинара?Dobri Bosnjanin:
Fantastično, kakav sukob čovječe Rusija davno razvaljena, Putin naređuje da makaroni pojeftine da ljudi ne gladuju, da si rekao neki sukob u budućnosti izmedju Kine i SAD pa i nekako.
Kažu da je na teritoriji bivše DDR desnica najjača ... ne mogu da se setim kako se ono zovu.Bjeda me ne interesuje, pitaj istočne Njemce ili ove zemlje što su bile pod ruskom čizmom kako im je dobro bilo, više volim slobodne bogate demokratske zemlje