Sujeta

Desava se to svima...Sujeta zna biti nezgodna....Pogotovo kad su u pitanju tipovi koje ne zelimo prikazati javno jer kao nisu ( i verovatno nisu ) dovoljno dobri za nas...a opet te nesto i vezuje za njih...Mozda bas taj osecaj superiornosti i dominacije....I onda BUM on nadje neku...U svakom slucaju za njega je bolje tako a bice i tebi....Lazni osecaj sigurnosti te verovatno samo koci da krenes dalje....Kad ostanes sam ( sto nije ni malo strasno ) i suocis se s tim sve je lakse....

Evo ja ću da ti kažem kako.
Muškarci nisu predmeti sa upotrebnom vrednošću nego ljudi sa emotivnim potrebama.
Koji vole da im bude lepo i prijatno sa nekim.
A to se dešava ako su voljeni i prihvaćeni od devojke sa kojom su.

Tvoja lepota traje dve nedelje.
Tvoja inteligencija ni toliko ako preko puta sebe imaš, kao što tvrdiš, neinteligentnu osobu.
Ono čime ti podržavaš sopstvenu vrednost su budalaštine.

Devojka koja ume da se osmehne iskreno i da sa ljubavlju pogleda tog tvog tipa vredi više nego što ćeš ti za ceo život, capiche? :D
A ti se slobodno žderi dok budeš svojim glupim aršinima merila da li je tvoje lice pravilnije od njenog, tvoje noge duže, a tvoje dupe manje.
I srećno u svakom slučaju.

Evo ja ću da ti kažem kako.
Muškarci nisu predmeti sa upotrebnom vrednošću nego ljudi sa emotivnim potrebama.
Koji vole da im bude lepo i prijatno sa nekim.
A to se dešava ako su voljeni i prihvaćeni od devojke sa kojom su.

Pa ako mu je bilo lose sto je bio sa njom 2 god? Verovatno je i njemu bila ok takva varijanta!!!!

Ma nema razloga da budes tako grub prema meni, ja sam samo bila iskrena! I ja ga uopste nikad nisam licno podcijenjivala, ( u milion stvari sam mu bila podrska kao i on meni! ), ali jednostavno ta razlika je jednostavno bila toliko ocigledna! Ja mu to nikad nisam prebacivala, al je on toga itekako bio svjestan, i to je trajalo tako.
Ali ne mogu da shvatim kako moze neko tako bzvz da ga privuce?
U cemu je poenta?
Ona ga vjerovatno zove 24 sata dnevno, i vjerovatno mu pravi scene ako se ne javi, ja to nikad nisam radila, za mene je to gusenje, i ne mogu da shvatim da nekom odgovara da ga neko stalno zove, i zeli da je non-stop s njim, ili grijesim?!
I ja sam nekad zeljela da budem s nekim ( koga sam bas voljela! ) 24 sata dnevno, ali sam uspijevala da se kontrolisem, jer zaboga, mislim da svako ima pravo na svoj privatni zivot , a ne da se nesto pretvori u opsjednutost! :idea: :idea:
Ali njemu ocigledno tako vise odgovara, a ja nisam takav tip i gotovo! To je to! :idea:

Toliko odgovora, a niko da preprica u kratkim crtama! C, c, c,...

Prvi ti je savet da naucis da pises sazeto, jer ako momke tako smaras - sujeta postaje nebitna.
-----------------------

Zenska sujeta? Najveci dar muskarcu: Plasirati udarac po njoj na povoljan nacin i bice svasta...

"E, kresnuo sam tu i tu..." u roku od odmah pocinje uzbuna sujete... :):) Dalje sve zavisi kako se odigra, ali moze da bude veoma...

Sta je pandan zenskoj sujeti? Muska glupost (zato je vo muskog roda), ali to nije tema...:)

teresa:
Pa ako mu je bilo lose sto je bio sa njom 2 god? Verovatno je i njemu bila ok takva varijanta!!!!
Neobavezna veza - dakle samo seks i povremeno viđanje. Tako je ona napisala da su oni bili zajedno. Mislim, tako možeš da budeš zajedno sa pola grada, kad god hoćeš, koliko god godina hoćeš. :lol: :lol:
No big deal.

ti si bre zaljubljena u njega....
kakva sujeta.....nemoj da se tesis, a meni ne mozes da prodajes sarene laze, ja sam mnogo "velika" za to:)))
kad ti nije stalo do nekoga uopste kao sto pricas, onda te zaista nije briga da li on ima neku drugu....
znam to sigurno....
lepo spusti nos i baci to smece da si ti bolja od njega ovo ono....slusaj, niko nije bolji ni gori ni od koga, svi smo jednaki, nema superiornih i inferiornih, bogova i onih manjih...svi smo samo obicni ljudi....i to je to...
e kad bacis to smece svoje navodne superiornosti i kobajagi neke sujete onda lepo rascisti sa sobom sta ti to osecas prema coveku....bez smeca o tome sta ti hoces na nekoj hijerarhijskoj lestvici ko je koliko vredan, jer smo svi podjednako vredni ili bezvredni.....

Heh, ma to je samo sujeta, nista vise! To sto je on nasao nekoga, a ja ne! I nisam zaljubljena u njega, ali je postojala neka hemija! I to sto sam sad sasvim sama, a dugo nisam bila! Nekako je uvijek bio tu ,sam i slobodan, kad sam ga trebala, a sad vise nije... A ja se navikla na tu neku varijantu! Mada sam znala da je samo pitanje dana kada ce neko od nas naci nekog ko ce mu stvarno odgovarati! I boli sto je to bio on,a ne jaaaaaaa....
P.S. I nijedan se nije zalio da sam ga smarala ( naprotiv! ), a to sto vama pricam,to je nesto drugo,vas i ne poznajem, a ni vi niste duzni da mi odgovorite ukoliko ne zelite! Ja sam samo pitala za misljenje! I znam da ce me vec za par dana proci sve to, ali sad mi nesto smeta i trazim nacin kako da to prevazidjem !

Ma nema razloga da budes tako grub prema meni, ja sam samo bila iskrena! I ja ga uopste nikad nisam licno podcijenjivala, ( u milion stvari sam mu bila podrska kao i on meni! ), ali jednostavno ta razlika je jednostavno bila toliko ocigledna! Ja mu to nikad nisam prebacivala, al je on toga itekako bio svjestan, i to je trajalo tako.
Ali ne mogu da shvatim kako moze neko tako bzvz da ga privuce?
U cemu je poenta?
Ona ga vjerovatno zove 24 sata dnevno, i vjerovatno mu pravi scene ako se ne javi, ja to nikad nisam radila, za mene je to gusenje, i ne mogu da shvatim da nekom odgovara da ga neko stalno zove, i zeli da je non-stop s njim, ili grijesim?!
I ja sam nekad zeljela da budem s nekim ( koga sam bas voljela! ) 24 sata dnevno, ali sam uspijevala da se kontrolisem, jer zaboga, mislim da svako ima pravo na svoj privatni zivot , a ne da se nesto pretvori u opsjednutost! :idea: :idea:
Ali njemu ocigledno tako vise odgovara, a ja nisam takav tip i gotovo! To je to! :idea:

osim što ti je prijalo pici ništa vas vezivalo nijee?
pa to nije veza nego trpanje

E ovako...
Vidjala sam se ( znaci iskljucivo veza bez obaveze ) sa jednim deckom dvije godine . Kad smo bili mladji malo smo se i zabavljali, ali smo se kasnije poceli vidjati iz cisto moje fizioloske potrebe ( njegova se podrazumijeva,jel?! ), ali ja nisam htjela da to bude javno zato sto sam mislila da nije dovoljno dobar za mene ( i nije! ) i da ja to mogu i bolje ( i mogu ! ) , i da cu da budem s njim dok ne naidjem na ono sto trazim, jer izmedju mene i njega postoji neka cudna hemija, al mi on nikako psihicki ne odgovara ( da ne kazem da je glup, ruzno je, ali recimo da nije bas neke inteligencije! ) i u svakom slucaju sam bila dominantnija i on je bio svjestan toga da sam neuporedivo bolja od njega u svemu ( i obrazovanija i kulturnija i sarmantnija i u seksu bolja... ma da ne nabrajam! ) ! E sad , poenta je u tome sto ja jos uvijek nisam naisla na nekog ko bi mi u potpunosti odgovarao (izlazila sam i zabavljala se u medjuvremenu sa nekim likovima , al to nije bilo to! ), al uvijek sam se vracala njemu, on je nekako uvijek bio sam i slobodan za mene! Ali... Skoro sam cula da je poceo da se vidja s nekom djevojkom ( koja je , by the way, grozna! ) i to je bio takav grozna udarac za mene , jer ne mogu da podnesem cinjenicu da moze da se vidja sa nekim ko je toliko ruzniji od mene i da mu bude dobro ( a jeste, jer se inace ne bi ni vidjao izvjesno vrijeme, jel?! ). Ja u potpunosti razumijem da on mora da nadje nekog na svom "nivou" i to je ok, al ja ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da on nije vise samo moj! I rekla sam mu da necu vise da budem s njim , i bas super, stvorila mu divan prostor da bude s njom!
Al KAKO MOJA SUJETA TO DA PODNESE!?!
Nekako se osjecam kao da gubim neki pouzdan oslonac, naprosto nisam navikla da budem sama kada mi dodje "zuta minuta" ! I kako se uopste vi nosite s tim?!
Nisam neki promiskuitetni tip i ne mogu da spavam a nekim ako se nismo dovoljno zblizili ( izlasci i neke platonske vezice su bile izmedju svega toga, ali ja sam u sustini, u protekle dvije godine, bila u fizickoj vezi samo sa njim ! ), i sad sam jednostavno kao riba na suvom, osjecam da cu nacisto da siznem! A da nalazim nekoga samo da bi se "brojalo" da ga imam, stvarno ne mogu, i uzasno mi je tesko da me neko privuce, i ne znam sta cu...
Molim vas, bez nekih zlobnih komentara , samo mi recite kako da to " svarim", evoluiram, kako kako??????????
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

jadno.

Molim vas, bez nekih zlobnih komentara , samo mi recite kako da to " svarim", evoluiram, kako kako??????????
Lepo se išamaraj i reci sebi: nije lepo to što sam ljubomorna i zlobna prema drugoj ženi koja je bolji, pošteniji i manje iskompleksiran čovek od mene, i narednih mesec dana provedi trenirajući sebe da ti se ovakve stvari ne ponavljaju. Čuj, bolji čovek?! :think:

Ja stvarno ne znam šta da ti kažem. Čula sam za devojke koje mrze druge zato što su lepše i na to sam rekla-dajte, niko nije baš toliko jednodimenzionalan, da može da nekoga mrzi ili voli samo zbog fizičkog izgleda....a devojke koje mrze druge zato što su ružnije, pa misle da ne zaslužuju njihove bivše za koje takođe smatraju da su ružni?????!!!!!
Sujeta je tvoj najMANJI problem!!!

Uvek si se vracala njemu..?? Zaljubljena si u njega, mozda ga sta vise i volis... Da li si nekad razmisljala o tome..?

Ti si sad jednostavno u depresiji sto on nece biti tvoj neko vreme, a i pogresila si sto si mu rekla da vise neces da budes sa njim... Oterala si ga od sebe i sad on pripada drugoj devojci...
Razlozi sto nisi sa njim u vezi su glupi... On je gluplji od tebe, ruzniji i ne odgovara ti psiholoski.. A za sex ti odgovara... Ma sta mi naprica... To osecanje koju ti nazivas hemija je privlacnost.. Inace tebi ne bi bilo tako dobro sa njim.. Mozda samo osecas strast prema njemu, ali da je to strast, tebi ne bi sad bilo ovoliko krivo sto je on sa drugom devojkom... Prihvatila si ga kao neku svojinu sto je ocigledno "ON VISE NIJE SAMO MOJ.." Niko nije tvoj, ako nisi u vezi sa njim...

Moras da nastavis dalje, jer je sve sto je ikada bilo izmedju vas gotovo.. A ti si se sve ove godine zavaravala i uporedjivala sve likove sa kojima si bila sa njim....

Naici ce vremenom neko drugi ko ce biti lepsi, bolji i ko ce ti psiholoski odgovarati.. Tek kad naidje neko ko ce ti potpuno odgovarati i sa kim ces biti u vezi, shvatices koliko si do sada gresila...

A savet.. Pokusaj da ne razmisljas o njemu, radi nesto sto te ispunjava... Izadji, zabavljaj se... Ne znam sta drugo da ti kazem...

E ovako...
Vidjala sam se ( znaci iskljucivo veza bez obaveze ) sa jednim deckom dvije godine . Kad smo bili mladji malo smo se i zabavljali, ali smo se kasnije poceli vidjati iz cisto moje fizioloske potrebe ( njegova se podrazumijeva,jel?! ), ali ja nisam htjela da to bude javno zato sto sam mislila da nije dovoljno dobar za mene ( i nije! ) i da ja to mogu i bolje ( i mogu ! ) , i da cu da budem s njim dok ne naidjem na ono sto trazim, jer izmedju mene i njega postoji neka cudna hemija, al mi on nikako psihicki ne odgovara ( da ne kazem da je glup, ruzno je, ali recimo da nije bas neke inteligencije! ) i u svakom slucaju sam bila dominantnija i on je bio svjestan toga da sam neuporedivo bolja od njega u svemu ( i obrazovanija i kulturnija i sarmantnija i u seksu bolja... ma da ne nabrajam! ) ! E sad , poenta je u tome sto ja jos uvijek nisam naisla na nekog ko bi mi u potpunosti odgovarao (izlazila sam i zabavljala se u medjuvremenu sa nekim likovima , al to nije bilo to! ), al uvijek sam se vracala njemu, on je nekako uvijek bio sam i slobodan za mene! Ali... Skoro sam cula da je poceo da se vidja s nekom djevojkom ( koja je , by the way, grozna! ) i to je bio takav grozna udarac za mene , jer ne mogu da podnesem cinjenicu da moze da se vidja sa nekim ko je toliko ruzniji od mene i da mu bude dobro ( a jeste, jer se inace ne bi ni vidjao izvjesno vrijeme, jel?! ). Ja u potpunosti razumijem da on mora da nadje nekog na svom "nivou" i to je ok, al ja ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da on nije vise samo moj! I rekla sam mu da necu vise da budem s njim , i bas super, stvorila mu divan prostor da bude s njom!
Al KAKO MOJA SUJETA TO DA PODNESE!?!
Nekako se osjecam kao da gubim neki pouzdan oslonac, naprosto nisam navikla da budem sama kada mi dodje "zuta minuta" ! I kako se uopste vi nosite s tim?!
Nisam neki promiskuitetni tip i ne mogu da spavam a nekim ako se nismo dovoljno zblizili ( izlasci i neke platonske vezice su bile izmedju svega toga, ali ja sam u sustini, u protekle dvije godine, bila u fizickoj vezi samo sa njim ! ), i sad sam jednostavno kao riba na suvom, osjecam da cu nacisto da siznem! A da nalazim nekoga samo da bi se "brojalo" da ga imam, stvarno ne mogu, i uzasno mi je tesko da me neko privuce, i ne znam sta cu...

Cini se meni
ti ces se za ovog tipa udati

Imacete mnogo dece
i bices mu verna
i u svemu dobra zena

Back