gost 30309
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MUDRICA:U svastari je pokrenuta tema o nacinima da se pocini samoubistvo... Pa mi je to dalo ideju da vas pitam; smatrate li da je cin samoubistva kukavicki ili naprotiv, odraz hrabrosti...? Sta uopste mislite o tome?
Lanfear:Zanimljiva tema.
Suicid...
... pa, dosta sam ga izuchavala.
Sada nemam vremena, drugi put cu napisati neshto o tome.
mandrak-21:Kukavicluk.Ma u kakvoj situaciji da se nadje covek treba naci resenje
uzmi recimo ovaj primer
majci pogine cerka, nesrecnim slucajem u 25 godini
ona je u penziji ( majka ) , udovica, izgubila muza, penzija 6000 dinara.., bolesna od srca.. nema ni unuce...
kakvo resenje ta osoba ima...kakva izlaz?!
,jer uvek ima neki izlaz.Samoubistvo je bezanje od problema
RaDoSnA:ljudi u vecini slucajeva koji izvrse samoubistvo VOLE ZIVOT.
Samoubistvo je stanje afekta, trenutka...bola
saver:Samoubistvo je , vapaj za ljubavlju !
Lexa:Opet ubacuješ crkveno mišljenje tamo gde bi trebalo da stoji tvoje... Kao što ti već jednom rekoh - većina ljudi zna šta je samoubistvo sa gledišta Crkve i sve je to lepo ako ti u to veruješ, ali - NE VERUJU SVI. Mogla bih sad ja tebi da držim lekcije o sabiranju i oduzimanju i ti bi se iznervirao JER TO VEĆ ZNAŠ. Eto, 1+1=2
MUDRICA:U svastari je pokrenuta tema o nacinima da se pocini samoubistvo... Pa mi je to dalo ideju da vas pitam; smatrate li da je cin samoubistva kukavicki ili naprotiv, odraz hrabrosti...? Sta uopste mislite o tome?
Kada mi dodje da razmishljam u tome,kada mi sve krene loshe,nekada pomislim kako je za to potrebna velika hrabrost ,ali s druge strane ipak mi se vishe cini da je to odraz kukavichluka zato sto je mnogo teze nastaviti borbu sa problemima(znam po sebi) nego "jednostavno" dici ruke od svega...Ne mogu konkretno i konachno da definisem to...MUDRICA:U svastari je pokrenuta tema o nacinima da se pocini samoubistvo... Pa mi je to dalo ideju da vas pitam; smatrate li da je cin samoubistva kukavicki ili naprotiv, odraz hrabrosti...? Sta uopste mislite o tome?