Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ubacuješ crkveno mišljenje tamo gde bi trebalo da stoji tvoje... Kao što ti već jednom rekoh - većina ljudi zna šta je samoubistvo sa gledišta Crkve i sve je to lepo ako ti u to veruješ, ali - NE VERUJU SVI. Mogla bih sad ja tebi da držim lekcije o sabiranju i oduzimanju i ti bi se iznervirao JER TO VEĆ ZNAŠ. Eto, 1+1=2MaranAta:Самоубиство је очајнички покушај бега од стварности, који води у још гору погибао, јер самим тим чином, почињен је страшан грех који чак не може ни да се окаје, јер је резултат - прекид врмена које нам је дато за покајање.
Подсетмо се да појам "апсолутне слободе" у философији води ка - самоубиству. Јер, једини начин да се човек ослободи датости свог постојања јесте да га укине. То што је резултат пад у ништавило је поприлично апсурдан крај за тако "слободног" човека, зар не? :wink:
Dečko se bacio sa 16. sprata... i ostao živ.ms:A sta kazete na slucaj decka koji se bacio sa 18. sprata i ostao ZIV? 8) Fenomen...
kao neko ko ce verovatno to uraditi,ne gledam to kao kukavicluk ili hrabrost.mislim da se to ne moze generalizovati,valjda svako ima neke svoje razloge sto to radi.MUDRICA:U svastari je pokrenuta tema o nacinima da se pocini samoubistvo... Pa mi je to dalo ideju da vas pitam; smatrate li da je cin samoubistva kukavicki ili naprotiv, odraz hrabrosti...? Sta uopste mislite o tome?
Ja pa ja:Samoubistvo je biranje lakseg puta, ali samo za sebe.
Kao sto rekoh na svastari, pitanje je koliko si sebican da tako nesto priredis svojima.
Dovoljno mi je da zamislim samo kako bi meni bilo da neko do koga mi je makar malo stalo tako nesto uradi, a da ja moram posle da ga (je) sanjam. Na zalost poznajem par ljudi koji su uradili bas ovo o cemu pricam (bacili se sa terase), ali srecom po mene (ali ne i po njihove porodice), nisam bas bio preterano blizak sa njima.
Nije da nikad nisam imao suicidalne ideje ( mislim da je vecina tinejdzera kad tad imala tako nesto na umu), ali dovoljno je bilo da pomislim na moje, i odustajao sam od tih ideja.
sto se toga tice,u pravu si. nevolja nestaje kad nestanu emocije,a od razuma slaba vajda.
Poz
Lexa:Opet ubacuješ crkveno mišljenje tamo gde bi trebalo da stoji tvoje... Kao što ti već jednom rekoh - većina ljudi zna šta je samoubistvo sa gledišta Crkve i sve je to lepo ako ti u to veruješ, ali - NE VERUJU SVI. Mogla bih sad ja tebi da držim lekcije o sabiranju i oduzimanju i ti bi se iznervirao JER TO VEĆ ZNAŠ. Eto, 1+1=2MaranAta:Самоубиство је очајнички покушај бега од стварности, који води у још гору погибао, јер самим тим чином, почињен је страшан грех који чак не може ни да се окаје, јер је резултат - прекид врмена које нам је дато за покајање.
Подсетмо се да појам "апсолутне слободе" у философији води ка - самоубиству. Јер, једини начин да се човек ослободи датости свог постојања јесте да га укине. То што је резултат пад у ништавило је поприлично апсурдан крај за тако "слободног" човека, зар не? :wink:
krvolok:Ako nastavite sa ovom temom, UBICU SE !!!