Sudbina

Mogao bi Ti da malo baciš pogled ma mejozu i mitozu, umesto da samo soliš pamet. ;)

Shto ti je tolko trebalo, a? Ne radi batica gugl kako treba?:lol:
Vid da ti chaskom objasnim neke stvari sa samo jednom jedinom polurechenicom... Zhivot il' organizam, pitanje je sad???:p
UKljutchi to malko mozgitja shto imash.... prochitaj shta si napisao i valjda skontash... jednoga dana!:lol:

Shto ti je tolko trebalo, a? Ne radi batica gugl kako treba?:lol:
Vid da ti chaskom objasnim neke stvari sa samo jednom jedinom polurechenicom... Zhivot il' organizam, pitanje je sad???:p
UKljutchi to malko mozgitja shto imash.... prochitaj shta si napisao i valjda skontash... jednoga dana!:lol:

Je l' ima života bez organizma?
Život jeste organizam, a Ti jesi demagog. ;)

Al' ne radiš Ti to svesno, već što si slep od sujete. I što Ti onda svaki, koji ne razmišlja poput tebe, izgleda smešan. A u suštini, smeješ se onome što je u tebi, samo to projektuješ na drugoga.

Poslednja izmena:
Je l' ima života bez organizma?
Život jeste organizam, a Ti jesi demagog. ;)

Al' ne radiš Ti to svesno, već što si slep od sujete. I što Ti onda svaki, koji ne razmišlja poput tebe, izgleda smešan. A u suštini, smeješ se onome što je u tebi, samo to projektuješ na drugoga.

Ovo si dole dodao kasnije:lol:, hm, opet ti sa tim ''projektujesh''? Chesto upotrebljavash tu rech... el zato mislish da si pametan i elokventan?:lol: ccccc... slago te neko bre... :lol:
Reko ja tebi vetj, chitaj malo shta pishesh... :lol:

Da li se bakterije razmnožavaju deobom?

Ima vishe vrsta bakterija sinovche pa tako ima i vishe vrsta razmnozhavanja... a koji su to nachini... sad, reko ja tebi da netju da te uchim.... knjigu u shake more pa nauchi neshto! Pokupijo neki strani izraz i misli da je pametan a ne zna kako se bakterije razmnozhavaju! Uzhas.:lol:

Ima vishe vrsta bakterija sinovche pa tako ima i vishe vrsta razmnozhavanja... a koji su to nachini... sad, reko ja tebi da netju da te uchim.... knjigu u shake more pa nauchi neshto! Pokupijo neki strani izraz i misli da je pametan a ne zna kako se bakterije razmnozhavaju! Uzhas.:lol:

* prostom deobom,
* pupljenjem,
* egzosporama (spoljašnje spore),
* fragmentacijom (podelom na više delova) i
* posebnim načinima polnog razmnožavanja.

Pošto voliš da cediš komarca, a gutaš kamilu, objasni lepo deci maloj, da li se spore odvajaju? Je l' to deoba, znaš ono, kada se nešto odvoji od nečega?

* prostom deobom,
* pupljenjem,
* egzosporama (spoljašnje spore),
* fragmentacijom (podelom na više delova) i
* posebnim načinima polnog razmnožavanja.

Pošto voliš da cediš komarca, a gutaš kamilu, objasni lepo deci maloj, da li se spore odvajaju? Je l' to deoba, znaš ono, kada se nešto odvoji od nečega?

E shto chesh na wikipediji da nauchish.... :lol:
Vidish da sam bio u pravu kad sam ti reko da ima vishe nachina:mrgreen::p

Paaa... vjerojatno ti... al more bit da sam se zahyebo, a?:lol: Ej bre, mojne da projektujesh svoje gluposti na okolinu... :hahaha:

Pogledaj deobu hloroplasta, deobu protoplasta, deobu citoplazme. Ne brini. neće Ti porasti glava.;)

Svaki organizam, kao suštinu svog razmnožavanja, ima neku deobu.
Deoba je ključ razmnožavanja.

P.S. A ključ Tvoje pameti je Tvoja sujeta.

Pogledaj deobu hloroplasta, deobu protoplasta, deobu citoplazme. Ne brini. neće Ti porasti glava.;)

Svaki organizam, kao suštinu svog razmnožavanja, ima neku deobu.
Deoba je ključ razmnožavanja.

P.S. A ključ Tvoje pameti je Tvoja sujeta.
OPet gugl, a? E muko moja. :lol:
A shta mislish pametnice da sam ti ja dzhaba pomenuo bash bakterije!?:mrgreen:
Da ti glava sluzhi i za razmishljanje vjerojatno bi neshto i ukapirala... vako, es tut mi lajt.:lol:

Back