MikiMećava
Primećen član
- Poruka
- 671
тврдиш да је слетео?
Naravno da nije sleteo kakva šarena laža garant su ljudi i ono za 9.11 poverovali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
тврдиш да је слетео?
Da li si ti upoznata da je Biblija pisana za proste ljude, za pastire...da bi je svako mogao razumeti, samo ti i tebi slicni pravite od muve medveda. Postoje odredjena prorocanstva za koja se treba malo vise ukljuciti mozak da bi se razumela.
Evo pogledaj, NAVEDI MI GDE TO BOG U SVOM ZAKONU, GOVORI O UBIJANJU SVOJE DECE,O SATIRANJU NARODA I TD. ?
Niko ovde ne povezuje veru i nauku, vec se povezuje ono sto pise u Svetom Pismu sa onim sto vidimo danas u praksi. Takodje i sto se starosti Zemlje tice, na brojne nacine mozemo dokazati da je Zemlja stara svega 6000god., za razliku od evolucionista kojima se nauka zasniva na predpostavkama.
Zasto se deci ne da da sama izaberu kome ce da veruju, evolucionizmu ili kreacionizmu, aaa, sta mislis!? ...pa zato sto bi samo debilno dete moglo da poveruje u tu pricu da su nastali od majmuna... Zastitni znak evolucionista je milijarde god. Da li moze covek da nastane od crva? Nemoze! A za milijardu god.? E onda moze.
Mislim smesno.
Pa naravno da Ga vidim, nisam ti ja jedan od vas koji slepo veruje, imam ja brojne dokaze u zivotu koje ti takvim zivotom nikada iskusiti neces.
Ne moze jedan knjizevnik da resi neki problem u matematici, ali zato moze matematicar.
Tako ne mozes ni ti da resis ''problem'' u oblasti gde se ne razumes. I mozes samo da se ismejavas, sto svakako koristis.
Pa da, upravo to pitanje je za vas nepoznanica, sta je nemoral? Jer ste to davno zaboravili.
Ja sam ucen da se prave stvari ne placaju.
Ne kaže se predpostavkama, već pretpostavkama.
Samo dete i može da poveruje u priču o kreacionizmu... ovi koji su prerasli taj uzrast su infantilni.
Da li čovek može da nastane od rebra? Misim, tužno.
A je l' može čovek da nastane od spermatozoida?
A spermatozoid je kao veći potencijal od rebra?
A od/iz čega nastaje čovek, života ti?
A od/iz čega nastaje čovek, života ti?
Imaš gore objašnjeno u slici.
Iz spermatozoida.
Pa što onda postavljaš debilna pitanja?
Tek da bi nešto reko?
Ako može od spermatozoida, zašto ne bi mogao od rebra?
Ako može od spermatozoida, zašto ne bi mogao od rebra?
Jel ti mene zayebavaš?
Ako si mislio na kloniranje, samo je u pitanju koliki je kvalitet takvih duša
kasnije duhova![]()
![]()
![]()
Ne zayebevam Te, već te pitam. Ako život može da nastane od spermatozoida, da li misliš da može da nastane od rebra?
Kako znaš da Eva nije klonirana od Adama?
Ne ako može, već je dokazano da tako nastaje.
Nije bitno šta ja mislim... nego, šta kaže nauka po tom pitanju?
Nauka kaže da život nastaje deobom ćelija.
Ko čime kojom tehnologijom zaboga prvi ljudi nisu znali za stim i sram jer su bili jedini i šetali goli![]()
![]()
Ko bi mogao Evu klonirati taj je i Adama ali u tom slučaju ne misliš na boga već na vanzemaljce![]()
Jajnih ćelija.
Jel u rebru ima jajnih ćelija?
Nauka kaže da život nastaje deobom ćelija.
Ne jajnih ćelija, već deobom ćelija.
Nisi Ti jedini život na planeti.
Hm, u yeahh... a jednotjelijski organizmi... jopet lupash dete...![]()
Pitao si za čoveka.
A Ti se ograničavaš samo na ono što je trenutno?
I posle pričaš o slobodi, uma.
Ograničavam se na pitanje.
Nebuloze nisu pokazatelj širine uma.