bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ljudi koji su osmislili pakao nisu znali sta je zapravo pakao za ljude...Nije se meni mrsko muciti, cak naprotiv ako ima nesto za moju dusu
Meni u mom zivotu nema nista za mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi koji su osmislili pakao nisu znali sta je zapravo pakao za ljude...Nije se meni mrsko muciti, cak naprotiv ako ima nesto za moju dusu
Meni u mom zivotu nema nista za mene
Zabava nije pakao. Pakao je samica. Da te stave u 4 zida bez svetla i kontakta sa ljudima. To je pakao.
Kako za kog covjeka, ne vidimo svjet svi istim ocimaLjudi koji su osmislili pakao nisu znali sta je zapravo pakao za ljude...
Samica je pakao za sve, provereno ČKako za kog covjeka, ne vidimo svjet svi istim ocima![]()
Mislim da ni Bogu, ne bi bilo sve jedno tamo, jer i njemu je trebalo drustvo ČKud me nestavise da odmorim baksuzi jedni![]()
Nako ja nesto za sebe sad kontam da mozda i bog svraca ali crkva krijeMislim da ni Bogu, ne bi bilo sve jedno tamo, jer i njemu je trebalo drustvo Č![]()
ajmo sve ispocetkaSamica je pakao za sve, provereno Č![]()
Interesantan je ovaj deo. Isto sam primetio ali ne znam od čega polaze.Koliko sam upoznat postoje verski pokreti širom sveta koji slave Satanu, pa se nazivaju satanistima. Pošto veruju u Satanu, verovatno veruju i u zagrobni život ili život posle smrti, kako god to nazvali. Mislim da oni misle da će se Satana prema njima ophoditi drugačije prema ostalima koji završe u paklu. Ali po mojoj logici, pošto su oni bili najgori ovde na Zemlji, a najbolji po meri Satane, mislim da njih čekaju najgore muke u paklu. Šta vi mislite o tome?
To je i super.A budes gladan i zedan a ne mozes ni da mres.Vecno zedan i gladan.Zabava nije pakao. Pakao je samica. Da te stave u 4 zida bez svetla i kontakta sa ljudima. To je pakao.
Ne moras da budes zedan i gladan, nije u tome problem, nego ubija samoca.To je i super.A budes gladan i zedan a ne mozes ni da mres.Vecno zedan i gladan.
Cini ti se jer si sit i napojenNe moras da budes zedan i gladan, nije u tome problem, nego ubija samoca.
gde svraca i zasto Cale?Nako ja nesto za sebe sad kontam da mozda i bog svraca ali crkva krije![]()
Papa na zabavugde svraca i zasto Cale?![]()
da, tama najdublja, ali i najkrajnja, lost in spaceZabava nije pakao. Pakao je samica. Da te stave u 4 zida bez svetla i kontakta sa ljudima. To je pakao.
ceniš da biblijski pakao tako izgleda? ništa oganj i muke nego svako za sebe u totalnom mraku?Zabava nije pakao. Pakao je samica. Da te stave u 4 zida bez svetla i kontakta sa ljudima. To je pakao.
Pa evo zezu me noge, oganj me muci, a dobro mi je. Dakle poptuna izolacija, nista internet, nista TV, nista komunikacija.ceniš da biblijski pakao tako izgleda? ništa oganj i muke nego svako za sebe u totalnom mraku?
Mt. 8,12 "A sinovi carstva biće izgnani u tamu najkrajnju; ondje će biti plač i škrgut zuba."ceniš da biblijski pakao tako izgleda? ništa oganj i muke nego svako za sebe u totalnom mraku?
U principu i možeš. Šta te sprečava da ubiješ čoveka?Mnogi satanisti su zavedeni i pojmovima sloboda da možeš da radiš šta hoćeš. Ima tu više razloga zašto ljudi pristupaju satanističkim pokretima.
Pa sankcije koje bi mi sledile i moral. Pod pojmom sloboda sam misliona seksualne slobode pre svega.U principu i možeš. Šta te sprečava da ubiješ čoveka?
Moral možeš lako da polomiš, ali sankcije i kazna to je već nešto drugo. Sekseualne slobode da, ali samo u okvirima muško ženskih odnosa.Pa sankcije koje bi mi sledile i moral. Pod pojmom sloboda sam misliona seksualne slobode pre svega.
Evo šta se kaže o tome, velikom svetogrdju "radi što ti je Volja":U principu i možeš. Šta te sprečava da ubiješ čoveka?
Sve je stvar gledišta.Evo šta se kaže o tome, velikom svetogrdju "radi što ti je Volja":
Pogledajte prilog 1352287
"radi što ti je Volja" zapravo, mislim da je zavladalo, a ono ostalo, mislim da je samo foliranje. No to radi što ti je Volja, zapravo nije u bukvalnomSve je stvar gledišta.