Sudbina satanista

Meliot

Elita
Poruka
20.648
Koliko sam upoznat postoje verski pokreti širom sveta koji slave Satanu, pa se nazivaju satanistima. Pošto veruju u Satanu, verovatno veruju i u zagrobni život ili život posle smrti, kako god to nazvali. Mislim da oni misle da će se Satana prema njima ophoditi drugačije prema ostalima koji završe u paklu. Ali po mojoj logici, pošto su oni bili najgori ovde na Zemlji, a najbolji po meri Satane, mislim da njih čekaju najgore muke u paklu. Šta vi mislite o tome?

ca4e7b6b798fcf205a0904dc28cf7ac4_715__2.jpg

Poslednja izmena:
Koliko sam upoznat postoje verski pokreti širom sveta koji slave Satanu, pa se nazivaju satanistima. Pošto veruju u Satanu, verovatno veruju i u zagrobni život ili život posle smrti, kako god to nazvali. Mislim da oni misle da će se Satana prema njima ophoditi drugačije prema ostalima koji završe u paklu. Ali po mojoj logici, pošto su oni bili najgori ovde na Zemlji, a najbolji po meri Satane, mislim da njih čekaju najgore muke u paklu. Šta vi mislite o tome?

Pogledajte prilog 1347900
verovatno će ti zatvoriti temu...zabranjene su teme o satanizmu... kad bi postojali raj i pakao Satana bi kao verni sluga Božji one koji zasluže svakako odveo u najgori deo pakla...no realno mislim da će se ti samo ponovo roditi kao i svi drugi...možda s malo težom karmom doduše..

Pogledajte prilog 1347900
Satanisti idu u ognjeno jezero zajedno sa Satanom. Ali neki statanisti su ateistički satanisti i ne veruju u život posle smrti.

To je mainstream. Ovi moji su darvnisti, i ne veruju ni u sta sto nije naucno dokazano, materijalisti, ali imaju tehniku kako
da smuvas bilo koju zensku, a to me vec zanima :>P
ti tvoji su samo formalno satanisti...čist folklor..razočarani u hrišćanstvo učlanili se u njegovu suprotnost....u suštini oni i ne veruju da Satana postoji...

Pa zar ti ne verujes u dusu?
Ja verujem sta bozja rec o tome kaze.
Ti verujes sta drugi o tome kazu.
Ti trazis ucitelje koji kazu sta ti odgovara.
Ja slusam kako big kaze pa svidjalo mi se ilì ne.

Danas u eri interneta svako moze da pronadje sta je istina o tome.

Ali mnogi ne zele jer traze one koji ce potvrditi to sto zele da veruju i tako ce umiriti savest.

Ali mnogi ne zele jer traze one koji ce potvrditi to sto zele da veruju i tako ce umiriti savest.
Znas kako, nemi ne ulivaju poverenje ti likovi u odelima :>P

ima posebna oblast u jezerčetu za one koji hule na Boga tako što veruju da je biblija božija reč :p

Znas kako, nemi ne ulivaju poverenje ti likovi u odelima :>P
...ni meni...
...posto je tako onda nam daj preporuci neki modni trendi koji bi bio adekvatan za takvu sredinu...mozda neka sorc varijanta ,ili bi u kupacim gacama mozda bili uverljiviji...!?
...mada i pocepane farmerice deluju ozbiljno ali hajde da ne preterujem,,,:mrgreen:

Back