Sudbina satanista

Znas kako, toliko sam hteo da upadnem u neku grupu, al sam na kraju shvatio da ribe mogu da muvam i sam :>p
A ti si zbog ribe hteo upasti u neku grupu...nisi znao kako,tesko si se snalazio u svetu pa si rekao " daj da se ja uvucem u neku versku zajednicu,cujem da tamo zgodne ribe jedva cekaju ovakve kao ja"i usunjao si se na neka mesta kad ono opet si se razocarao - i tamo zgodne ribe muvaju samo zgodni frajeri a ti u startu otpao iz konkurencije...
...e sto ti je zivot,nekom ne ide pa ne ide...
...nego znas sta,nije do tebe,za to su ti najverovatnije krivi oni sa odelima koje drze nekakve propovedi umasto da poucavaju ribe da budu otvorenije ( citaj - da budu dostupne) za takve kao tebe... :D

A ti si zbog ribe hteo upasti u neku grupu...nisi znao kako,tesko si se snalazio u svetu pa si rekao " daj da se ja uvucem u neku versku zajednicu,cujem da tamo zgodne ribe jedva cekaju ovakve kao ja"i usunjao si se na neka mesta kad ono opet si se razocarao - i tamo zgodne ribe muvaju samo zgodni frajeri a ti u startu otpao iz konkurencije...
...e sto ti je zivot,nekom ne ide pa ne ide...
...nego znas sta,nije do tebe,za to su ti najverovatnije krivi oni sa odelima koje drze nekakve propovedi umasto da poucavaju ribe da budu otvorenije ( citaj - da budu dostupne) za takve kao tebe... :D
Znas kako, to tvoj menadzer najbolje zna, da menadzuje :>p

Znas kako, toliko sam hteo da upadnem u neku grupu, al sam na kraju shvatio da ribe mogu da muvam i sam :>p
Kada imas znanje ne moze niko da re muva gde god jesi...

Biblija ili uvi ili ovalo ili obako.
Nr moze onohe.
A ti to trebas da probadjes.

Jovan 8,32 I upoznaćete istinu, i istina će vas izbaviti.

Biblija za wve ina jednu istinu ne sto.

Ali malo koga to zanima.
ZastO

Matej 7,13 Uđite na uska vrata; jer su široka vrata i širok put što vode u propast, i mnogo ih ima koji njim idu.

Matej 7,14 Kao što su uska vrata i tijesan put što vode u život, i MALO ih je koji ga nalaze.

Kada imas znanje ne moze niko da re muva gde god jesi...

Biblija ili uvi ili ovalo ili obako.
Nr moze onohe.
A ti to trebas da probadjes.

Jovan 8,32 I upoznaćete istinu, i istina će vas izbaviti.

Biblija za wve ina jednu istinu ne sto.

Ali malo koga to zanima.
ZastO

Matej 7,13 Uđite na uska vrata; jer su široka vrata i širok put što vode u propast, i mnogo ih ima koji njim idu.

Matej 7,14 Kao što su uska vrata i tijesan put što vode u život, i MALO ih je koji ga nalaze.
Cuj, bio sam u rojzen krojcerima....

Koliko sam upoznat postoje verski pokreti širom sveta koji slave Satanu, pa se nazivaju satanistima. Pošto veruju u Satanu, verovatno veruju i u zagrobni život ili život posle smrti, kako god to nazvali. Mislim da oni misle da će se Satana prema njima ophoditi drugačije prema ostalima koji završe u paklu. Ali po mojoj logici, pošto su oni bili najgori ovde na Zemlji, a najbolji po meri Satane, mislim da njih čekaju najgore muke u paklu. Šta vi mislite o tome?
Mislim da oni o tome ne misle. Njihova sudbina je bila teška do tog trenutka
kada su se odlučili da slede satanu. Otvorenom satanizmu pristupaju one
ekstremne kukavice kojie drugi maltretiraju i lupaju im čvrge, pa onda nađu
najjačeg mogućeg zaštitnika, nekoga ko ne mari ni za šta sem za osvetu.
Bog je blag, pravedan, pravda je spora ali dostižnja, nja, nja, nja..
Ovako odmah postanu u svojoj glavi silni i moćni.

Prikriveni satanizam je već ozbiljniji problem.

Mislim da oni o tome ne misle. Njihova sudbina je bila teška do tog trenutka
kada su se odlučili da slede satanu. Otvorenom satanizmu pristupaju one
ekstremne kukavice kojie drugi maltretiraju i lupaju im čvrge, pa onda nađu
najjačeg mogućeg zaštitnika, nekoga ko ne mari ni za šta sem za osvetu.
Bog je blag, pravedan, pravda je spora ali dostižnja, nja, nja, nja..
Ovako odmah postanu u svojoj glavi silni i moćni.

Prikriveni satanizam je već ozbiljniji problem.
Mnogi satanisti su zavedeni i pojmovima sloboda da možeš da radiš šta hoćeš. Ima tu više razloga zašto ljudi pristupaju satanističkim pokretima.

Jok, imao sam vec ribu, pa me nisu navukli :>P
E sad si vec otisao u livade,zar nisi prvo ovo rekao:

"...Znas kako, toliko sam hteo da upadnem u neku grupu, al sam na kraju shvatio da ribe mogu da muvam i sam..."

Dakle iz ovog se moze zakljuciti da si se neko vreme sunjao po verskim zajednicama s namerom da bar malo "omrsis brk" s tudjom asistencijom ali da si na kraju shvatio da to mozes i sam raditi,bez njihove pomoci...
...e sad takodje je ocito da nisi zadrzao fokus pa nam sad prodajes novu tezu...
Kako god,vazno je da smo mogli videti koji su pravi motivi za tvoje "versko interesovanje". 😁

"...Znas kako, toliko sam hteo da upadnem u neku grupu, al sam na kraju shvatio da ribe mogu da muvam i sam..."

Dakle iz ovog se moze zakljuciti da si se neko vreme sunjao po verskim zajednicama s namerom da bar malo "omrsis brk" s tudjom asistencijom ali da si na kraju shvatio da to mozes i sam raditi,bez njihove pomoci...
...e sad takodje je ocito da nisi zadrzao fokus pa nam sad prodajes novu tezu...
Kako god,vazno je da smo mogli videti koji su pravi motivi za tvoje "versko interesovanje". 😁
zeza se maksa...on je srećno oženjen već decenijama

Isto kao i ja. Ne verujem u ništa što nije naučno dokazano.
Pazi molim te,isto kao i ja...ne verujem u nista sto nije naucno dokazano stoga eto ne verujem u evolucionizam...
...e sad posto je naucno dokazano da ljudsko telo sadrzi sva sujedinjenja i elemente koje ima i prah zemaljski onda je za mene prihvatljiva ideja da su ljudi nastali od praha zemaljskoga...
E sad mi jos fali jda utvrdim kako se to desilo i koje ucenje tvrdi da ljudsko bice ima takvo poreklo...
...cekaj,cekaj,mislim da znam - ovo stoji zapisano u Svetom Pismu,na samom pocetku te Knjige.
Ko mi ne veruje nek sam proveri.

Poslednja izmena:

Znas kako, mislio sam na tvoju denominaciju, specificno :>P

Znas kako, mislio sam na tvoju denominaciju, specificno :>P
Bas me cudis kako si uspeo "da se izbavis",mi ovde svakog ko udje na nasa vrata obavezno zenimo dobrom ribom,nezavisno bio on single ili ne...a osim toga dajemo im stan od najmanje 90m2 ,novi auto a ponekad se desi da pocastimo i neki aprtman na nekom moru...
...eto i mene su tako "zarobili",prosto nisam imao snage odoleti...ne znam kako je tebi poslo za rukom ? :D :D

Bas me cudis kako si uspeo "da se izbavis",mi ovde svakog ko udje na nasa vrata obavezno zenimo dobrom ribom,nezavisno bio on single ili ne...?
...eto i mene su tako "zarobili",prosto nisam imao snage odoleti...ne znam kako je tebi poslo za rukom ? :D :D
Nisam ni otiso. Lik mi prodao NZ, pozvao da dodjem u Bozidar Adzije, ima devojaka i to, da se druzimo, i nisam otisao :>P

Nisam ni otiso. Lik mi prodao NZ, pozvao da dodjem u Bozidar Adzije, ima devojaka i to, da se druzimo, i nisam otisao :>P
...dobro bar ti uzeo neke pare...
...a kazes nisi otisao jer si shvatio da i sam mozes muvati ribe umersto da ti ih serviraju na posluzavniku...
...e jel ti bar pokazao neke slike,cisto da si u toku kakve su to ribe,da nisu mozda bile neke bab...pardon,zaista odrasle zene ? :D
...i bas steta sto nisi otisao,propustio si novi stan,auto,apartman na moru,ribu - garant ! :kafa:

...dobro bar ti uzeo neke pare...
...a kazes nisi otisao jer si shvatio da i sam mozes muvati ribe umersto da ti ih serviraju na posluzavniku...
...e jel ti bar pokazao neke slike,cisto da si u toku kakve su to ribe,da nisu mozda bile neke bab...pardon,zaista odrasle zene ? :D
...i bas steta sto nisi otisao,propustio si novi stan,auto,apartman na moru,ribu - garant ! :kafa:
Bio sam kod Boska, kad ste doslli da ga vrbujete, posto je vegetarijanac :>P

Pazi molim te,isto kao i ja...ne verujem u nista sto nije naucno dokazano stoga eto ne verujem u evolucionizam...
...e sad posto je naucno dokazano da ljudsko telo sadrzi sva sujedinjenja i elemente koje ima i prah zemaljski onda je za mene prihvatljiva ideja da su ljudi nastali od praha zemaljskoga...
E sad mi jos fali jda utvrdim kako se to desilo i koje ucenje tvrdi da ljudsko bice ima takvo poreklo...
...cekaj,cekaj,mislim da znam - ovo stoji zapisano u Svetom Pismu,na samom pocetku te Knjige.
Ko mi ne veruje nek sam proveri.
Ne verovati u evoluciju je isto kao i ne verovati u gravitaciju. :D

Ne verovati u evoluciju je isto kao i ne verovati u gravitaciju. :D
Uz svo duzno postovanje,gravitacija jeste prirodni zakon koji nema veze sa licnim ubedjenjem,realnost koja se veoma lako moze proveriti ukoliko je neko ospori i skoci sa desetog sprata bez padobrana...
...za razliku od toga,verovati u evoluciju , moze samo stvoriti histericnog smeha u redovima onih koji realno sagledavaju realnost i uvereni da iza citavog ovog sveta stoji Stvoritelj...
...ah da ne zaboravim,to te automatski svrstava u kategoriju onih koju su odbacili Boga pa im pretstoji odgovornost pred Onim koga su odbacili...

Dzaba, niko nije lud da gubi vreme sa vama :>P
Aha,dakle to je to,gubljenje vremena jeste pravi razlog sto si nas zaobisao...
...dakle ja sam po tebi neki lik koji gubi vreme u zivotu zato sto ima veru u Boga,,sta ja znam,mozda se dosadjuje,ili koji jednostavno ne za kako da uziva blagodete za koje znam da mu ih je Bog dao...?
...izvini,a na osnovu cega si stekao takav utisak ?

Back