Sudbina satanista

Aha,dakle to je to,gubljenje vremena jeste pravi razlog sto si nas zaobisao...
...dakle ja sam po tebi neki lik koji gubi vreme u zivotu zato sto ima veru u Boga,,sta ja znam,mozda se dosadjuje,ili koji jednostavno ne za kako da uziva blagodete za koje znam da mu ih je Bog dao...?
...izvini,a na osnovu cega si stekao takav utisak ?
Jedna od mojih bivsih devojaka je imala rodjaku Mellitu, kod vasih, lepo je spremala meso :>P

Rekao bih da je ovo pljuvanje po satanizmu, a ne promocija :>P
Нико није промоцију ни споменуо. Била су постављена нека питања, ја сам одговорио, обрисано је. А сад ево чак тема о сатанизму с постављеним конкретним питањима о сатанистичким религијама.

Нико није промоцију ни споменуо. Била су постављена нека питања, ја сам одговорио, обрисано је. А сад ево чак тема о сатанизму с постављеним конкретним питањима о сатанистичким религијама.
Pa ne sme o tome, zabranjeno pravilnikom :>P
I okultizam, takodje, na moju zalost :>P

Smešno jer se i satanizam religija o kojoj treba pričati. Drugo je ako reklamiraš satanizam kroz satanističke sajtove to je onda promocija.
Satanizam ima negativnu konotaciju, zato sto je proistekao od predrasuda iz srednjeg veka. Isto i okultizam.
Jer Hriscanin kad se okrene tome, nadje djavola, pa mu ne biva dobro. I sve sto se javno zna o tome je iz
tih uglova. Potom imas ove skandinavce, koji prave black metal i pale crkve. Potom imas paniku koju
to pravi. Generalno, mislim da danas, to vise nije taboo, sa obzirom da se protazira u medijima...

Satanizam ima negativnu konotaciju, zato sto je proistekao od predrasuda iz srednjeg veka. Isto i okultizam.
Jer Hriscanin kad se okrene tome, nadje djavola, pa mu ne biva dobro. I sve sto se javno zna o tome je iz
tih uglova. Potom imas ove skandinavce, koji prave black metal i pale crkve. Potom imas paniku koju
to pravi. Generalno, mislim da danas, to vise nije taboo, sa obzirom da se protazira u medijima...
Đavo je uvek bio najbolji prijatelj crkve. Crkva napravi zlo. Ko je kriv? Đavo. Tako da crkva koja pravi sva zla na ovom svetu nikada nije kriva. Nego ko? Đavo.

Сад је одједном дозвољено и теме отварати и писати о овоме, а мени обрисане објаве у којима сам само одговорио на нечија питања. Логично.
Logično. To mora da je zato što si ti strani plaćenik und domaći izdajnik.
Sam pomen satanizma nije ni malo prijatan, pa je lakše post ili temu
obrisati nego razmišljati u kom pravcu diskusija može da ode.

Nije mi jasno ko ovde može da pogađa sudbinu satanistima i čemu
tema služi.
Osim možda ovih biblijskih koji sve znaju šta Bog misli.

Đavo je uvek bio najbolji prijatelj crkve. Crkva napravi zlo. Ko je kriv? Đavo. Tako da crkva koja pravi sva zla na ovom svetu nikada nije kriva. Nego ko? Đavo.
Đavo verovatno i stoji iza svake crkve i verske organizacije.... naša reč đavo je opravdano permutovana od reči vođa...kad počneš da slediš nekog, neku grupu ili lidera izgubiš sebe..to je glavna Satanina zamka ljudima...da napravi milion verskih učenja i privuče svakog u neku grupu..da svako gubi vreme sledeći jednu od beskrajno mnogo iluzija duhovnosti umesto da osoba traži i pronađe Boga u sebi... da bi bile primamljive sve su religije kombinacija istina, poluistina i laži...da citiram dedaStojana to je kao kad vam mađioničar izbaci starlete u prvi plan da vam skrene pažnju da ne vidite kako je izveo trik...i tako nam ceo život razne starlete odnosno verska i druga učenja odvlače pažnju i uvlače nas u svoje poluistine i drže nas zarobljenim u tim zamkama...samo retki tako stignu do Boga i istine...jer se ljudi obično opredeljuju za i protiv a ne traže istinu...

Back