- Poruka
- 42.708
Zašto mnogi muškarci ne kapiraju da ako žena uživa da bude submisivna u odnosu sa njima u seksu, da mu povlađuje i skroz se prepušta, radi stvari koje joj on naređuje, uživa u njegovoj dominaciji, zašto misle da to znači da je ona mazohista, da voli da je on maltretira, da je ne poštuje ?
Priroda submisivnosti uopšte nije potreba da budeš ponižen kao osoba, već nešto skroz drugo, jedna potreba potpunog prepuštanja jakom muškarcu do granice da gubi sebe. Poenta je uživanja u dominaciji kao takvoj i svojoj ženskoj ulozi, isključiti mozak i prepustiti se.
Možda postoje prefesionalke koje mogu to da imaju sa svakim, ali najveći broj žena samo želi da se preda muškarcu na kojeg se pali. I sa nekim drugim ništa to ne bi moglo, ili bi bilo skroz drugačije, možda čak vanila sex.
Poenta je u tome da ste vi par kojem je to spontano došlo, jer ste se ukačili energetski. Ne tražite kopiju, sa drugom osobom će biti sasvim nešto drugo.
To apropo ovog posta koji me podsetio na temu submisivnosti
https://forum.krstarica.com/threads/izazov-pera.1042279/post-51757498
i nekih ranijih postova na LjiSu u kojima sam primetila da se maši poenta.
Ako dozvoljavate
Priroda submisivnosti uopšte nije potreba da budeš ponižen kao osoba, već nešto skroz drugo, jedna potreba potpunog prepuštanja jakom muškarcu do granice da gubi sebe. Poenta je uživanja u dominaciji kao takvoj i svojoj ženskoj ulozi, isključiti mozak i prepustiti se.
Možda postoje prefesionalke koje mogu to da imaju sa svakim, ali najveći broj žena samo želi da se preda muškarcu na kojeg se pali. I sa nekim drugim ništa to ne bi moglo, ili bi bilo skroz drugačije, možda čak vanila sex.
Poenta je u tome da ste vi par kojem je to spontano došlo, jer ste se ukačili energetski. Ne tražite kopiju, sa drugom osobom će biti sasvim nešto drugo.
To apropo ovog posta koji me podsetio na temu submisivnosti
https://forum.krstarica.com/threads/izazov-pera.1042279/post-51757498
i nekih ranijih postova na LjiSu u kojima sam primetila da se maši poenta.
Ako dozvoljavate