Sublimirane poruke - 9. 11. 2001.

oziman

Veoma poznat
Poruka
11.779
Ово је сувише невероватно да би била коинциденција.

Када Нео показује пасош његов датум истека је 9. 11. 2001. године.

Како објаснити ово?
Очито се ради о сублимираним порукама а све зарад будућих акција предузетих у циљу стварања повода за напад на Ирак, Авганистан и све остало чему смо данас сведоци.

Али и поставља се питање у каквом то свету живимо и колико унапред се планирају акције владалаца света? :think:
И каквим смо све сублимираним порукама заправо изложени?

Ово је сувише невероватно да би била коинциденција.

Када Нео показује пасош његов датум истека је 9. 11. 2001. године.

Како објаснити ово?
Очито се ради о сублимираним порукама а све зарад будућих акција предузетих у циљу стварања повода за напад на Ирак, Авганистан и све остало чему смо данас сведоци.

Али и поставља се питање у каквом то свету живимо и колико унапред се планирају акције владалаца света? :think:
И каквим смо све сублимираним порукама заправо изложени?

U kakvom svetu zivimo?

Pa pogledaj zivot i smrt Gadafija....

U TAKVOM svetu zivimo....

Toga je bilo od kad je ove civilizacije a verovatno i pre nje(ih)
Jedino su predskazanja, kako ih se nekad zvalo, mogli da vide samo ljudi, čije je znanje i psihička priprema doraslo takvim spoznajama, možda ne baš samo oni, ali svakako mnogo manje njih nego danas.
Danas to vidi i kuka i motika, zahvaljujući tzv napretku svega i svačega.
Problem je što su takva saznanja znaju biti opasna po zdrvalje nepripremljenih, kao kad se deca igraju rata tatinim oružjem. Koliko je samo potresnih slučajeva bilo?
Ponekad mi se čini da su sve te teorije zavereČ D. Icke and co. upravo to i ništa više.
Ako bi hteli stvarno da razumeju u kom to svetu žive, umesto što misle da sve znaju o osnovnama ove realnosti, ljudi bi trebali mnogo više da uče i upoznaju je.

Daj, čoveče, glupost... Isto kao kada dovoljno dugo gledaš u sliku - videćeš nešto što nikako ne pripada tu... To je normalno. Ako si upoznat sa sistemom verovatnoće znaćeš da su šanse da se upravo brojevi 9 i 11 pojave u mnogo filmova OGROMNE, zaista je tako. Obožavam teorije zavere ali ovo me uopšte ne zanima. Nikada nisam uz Ameriku pa ni kada je toliko ljudi poginulo - šta me briga, sami su to izazvali. Kako uništavaju druge države...

Zapitajte se samo ovo: Šta bi bilo sa Srbijom danas da imamo ogromne rezerve nafte...? Huh?...

Ako bi hteli stvarno da razumeju u kom to svetu žive, umesto što misle da sve znaju o osnovnama ove realnosti, ljudi bi trebali mnogo više da uče i upoznaju je.

Zavjera ima. Normalno je da ih ima, gdje god ima neki interes koji povezuje dvoje ili više ljudi ima i zavjera (protiv trećeg ili četvrtog) to je u ljudskoj prirodi. Ipak, mislim da se previše usredotočujemo na te vanjske, materijalne, zavjere. Nužno je otkriti sebe, pronaći sebe, tek onda možemo i svijet oko sebe vidjeti pravim očima. Vlastite paradigme su duboko ukorjenjene u nama, ne možemo vidjeti izvan njih. Prvo moramo izići iz tog obrasca.
Problem je jedino što kad upoznamo sebe i odemo na onu iduću razinu moguće da nam ovaj svijet kakvim ga sad vidimo neće biti toliko bitan.

e kako bi bilo sjajno da moze da se uzme neki dinar od ovakvog lupetanja :(
da li zaista neko zaradjuje lovu baveci se ovim stvarima ?:(
99 % ljudi sljakaju kojekakve dosadne poslove da preguraju mesec ,sunce ,zvezde i tako to a ovo jebivetrenje je tako zanimljivo i sve :(
jel ima neka skola za ove stvari ?????!!!!!!!!!

e kako bi bilo sjajno da moze da se uzme neki dinar od ovakvog lupetanja :(
da li zaista neko zaradjuje lovu baveci se ovim stvarima ?:(
99 % ljudi sljakaju kojekakve dosadne poslove da preguraju mesec ,sunce ,zvezde i tako to a ovo jebivetrenje je tako zanimljivo i sve :(
jel ima neka skola za ove stvari ?????!!!!!!!!!

Vjerujem da ima, ali to su obično oni na politici. Neke stranke angažiraju ljude da im popravljaju rating. Ljudi u crnom nemaju potrebe angažirati ikakve ljude da ruše teorije zavjere, sasvim dovoljno ima skeptičara/ovčica da to rade mukte.

E jeste. Presavij novčanicu od dvadeset dinara i javi mi šta vidiš...
Kako je to glupo, samo potvrđuje šta sam ranije rekao - ako dovoljno dugo gledaš u nešto ugledaćeš nešto drugo...
Zašto bi se uopšte nešto u fazonu te jadne američke katastrofe nalazilo na novčanici, kao da je to najveća nevolja koja je zadesila čovečanstvo... Bio bih oduševljen kada bi pronašli Titanik kako tone na novčanici ali ovo me zaista nije zaintrigiralo uopšte...

Daj, čoveče, glupost... Isto kao kada dovoljno dugo gledaš u sliku - videćeš nešto što nikako ne pripada tu... To je normalno. Ako si upoznat sa sistemom verovatnoće znaćeš da su šanse da se upravo brojevi 9 i 11 pojave u mnogo filmova OGROMNE, zaista je tako. .

Ово нема везе са пројекцијом слика на шарено платно него се тај датум стварно појављује у тим филмовима.

А што се тиче вероватноће то нема никакве везе? У филмовима се не смењују хиљаде бројева у свакој сцени па да се негде појави и овај.. него у филму можда у једној или две сцене имамо неке бројеве. А када су ти бројеви баш овај датум и када их има у много филмова као што можеш видети.. то је изван сваке вероватноће.

Zavjera ima. Normalno je da ih ima, gdje god ima neki interes koji povezuje dvoje ili više ljudi ima i zavjera (protiv trećeg ili četvrtog) to je u ljudskoj prirodi. Ipak, mislim da se previše usredotočujemo na te vanjske, materijalne, zavjere. Nužno je otkriti sebe, pronaći sebe, tek onda možemo i svijet oko sebe vidjeti pravim očima. Vlastite paradigme su duboko ukorjenjene u nama, ne možemo vidjeti izvan njih. Prvo moramo izići iz tog obrasca.
Problem je jedino što kad upoznamo sebe i odemo na onu iduću razinu moguće da nam ovaj svijet kakvim ga sad vidimo neće biti toliko bitan.

Ne samo moguće, nego i veoma izvesno.
Ipak, to ide dosta postepeno. Prvo se izmene neki od, moglo bi se reći osnovnih priroriteta onoga što se danas zove dobra socijalizacija, a to primete svi pre tragača samog. Zato prvo počne da ih bije glas da su malo asocijalni.

Hajde da se pokrenemo jedan korak dalje od onoga što svojim Svjesnim RAZ-Umom možemo da vidimo...

Šta bi bila moguća uloga subliminalnih poruka? Da li je to priprema masa na događaje koji će se desiti ili...možda nešto drugo?

Ko je ikada pročitao šta pišem na ovim predjelima, primijetio bi i jedan termin koji ne izostavljam: PROJEKCIJA.
Projekcija je konačna stanica informacije kroz koju se Biće KOJE JESMO dimenzionalno doživljava. Informacija dolazi iz Svijesti, iz Znanja o Sebi i biva prevedena u svoju pojavnu prirodu...

Uglavnom, jednom kada je postala svoja pojavna vrijednost, ona je već energija, već je vibracija koju svako po Sebi za Sebe prevodi u slike, zvukove...u čulnu predstavu po Sebi. Ali bez obzira što svako po Sebi prevodi vibraciju u predstavu ta informacija, sada u vidu vibracije ima svoju nepogrešivu frekvenciju. 'Utisnemo li tu frekvenciju među druge frekvencije, recimo između kadrova filma, između drugih informacija u jednom kadru, ona, kao takva, ne može a da ne bude primijećena. Zašto?

Naš Raz-Um je mehanizam koji registruje svako KRETANJE. Međutim, naš Raz-Um takođe usmjerava koncentraciju na ono što je najsnažnije po svojoj vibraciji te ostale informacije (frekvencije) zapaža ali ih potiskuje u POD-Svjesni dio Sebe...u POD-Svjesni Raz-Um. To se dešava zbog toga što RAZ-UM, tačnije naš 'Svjesni RAZ-UM, u jednom momentu, može da misli samo o jednoj informaciji i da od nje tako stvori spoznaju...doživljaj. Međutim, naš POD-Svjesni Razum, za razliku od Svjesnog, ima sasvim drugačiji zadatak; da stvara (priprema MOGUĆNOSTI...moguće budućnosti) a to čini iz svih dostupnih mu informacija, frekvencija.

Upravo ta uloga POD-Svjesnog RAZ-UMA se koristi za stvaranje ŽELJENE ili PLANSKE BUDUĆNOSTI.

Dakle, ako se u projekciji (u pojavi), konstantno, kroz različite forme, pojavljuje određena poruka koju naš Svjesni RAZ-UM ne može da misli ali je naš POD-Svjesni RAZ-UM i te kako registruje...dešava se upravo ono što je namjereno: stvara se preduslov 'BUDUĆNOSTI' ili mogućnost.

Naravno, budućnost je nepostojeća sve dotle dok ono što je moguće ne postane STVARNOST. Jednom kada mogućnost postane stvarnost...taj tren je SADA. Iz tog SADA izrasta novo SADA i tako u nedogled...akcija stvara usmjerenje, usmjerenjem se čini IZBOR...itd...manifestovana mogućnost postaje REALNOST.

Iz toga slijedi: AKCIJOM (subliminarno) možemo da usmjeravamo 'buduće' doživljaje-događaje...konstantnim ponavljanjem simbola-frekvencije koju Svjesni RAZ-um ne može da registruje ali POD-Svjesni RAZ-Um čovjeka i te kako to čini i sa tim, dakle zbog konstantnog ponavljanja frekvencije u različitim situacijama u pojavi, zaključuje da je ono što se konstantno pojavljuje uistinu od VAŽNOSTI Biću, te stvara situaciju koja će se neminovno dogoditi i biti projektovana uvjerljivo...i postati realnost kolektiva, ne samo pojedinca.

Tako i u ovom slučaju...ako recimo imamo slučaj da se 9. 11....konstantno pojavljuje...bit' ćemo pripremljeni da prihvatimo realnost kao PRIRODNU kada se ona 9.11-tog materijalizuje u svojoj pojavnoj vrijednosti.

Zašto ćemo tu realnost prihvatiti kao prirodnu...istinsku?

Zato što svaki jedan od nas projektujemo Sebe na isti način u ovu postajuću formu, u tijelo, u 'SVIJET'...u čulni doživljaj.

Taj Princip postajanja se naziva Princip Projekcije i radi na veoma jednostavnoj bazi: VJEROVATI=VIDJETI=BITI.

Međutim, u svojoj iskrivljenoj formi ovaj Princip može djelovati i ovako:

VIDJETI=VJEROVATI=BITI.

Ovakav iskrivljeni Princip služi da se Biće putem PREDSTAVE (Slike, zvuka itd.) načini UBIJEĐENIM u nešto kako bi to ubjeđenje postalo osnova PROJEKCIJE. Dakle, u ovom slučaju realnost je diktirana iz predstave...i to je sasvim moguće.

Ovakav iskrivljeni Princip služi da se Biće putem PREDSTAVE (Slike, zvuka itd.) načini UBIJEĐENIM u nešto kako bi to ubjeđenje postalo osnova PROJEKCIJE. Dakle, u ovom slučaju realnost je diktirana iz predstave...i to je sasvim moguće.

Lepo objašnjeno, mada malo samoživo, ali nema veze.
Nego što si postavio pitanje:
Šta bi bila moguća uloga subliminalnih poruka? Da li je to priprema masa na događaje koji će se desiti ili...možda nešto drugo?
?

ja sam dokazao na nekoj od tema da je majstor Zika koji je pravio moj sto pre dvadesetpet godina, u njegove osnove utkao zamrsene matematicke formule i rastojanja izmedju planeta suncevog sistema, iako nije imao ni osmogodisnju skolu......
Visina noge stola, pomnozene sa nekim uzasno velikim brojem daju tacnu razdaljinu izmedju meseca i zemlje, SVA CETIRI ugla radne ploce su bila 90', dijagonale su se sekle pod uglom od 86' odnosno 94'...siguran sam da nesto u svetu moze sa time da se uporedi.
Ne vidim samo sta je majstor Zile hteo time da mi poruci?

Sve, ali bas sve, uporedljivo je sa necim drugim, i daje neke rezultate koji su , ili podsecaju na ono sto nas u tom momentu zanima: Zasto niko te filmove nije prikazao PRE 9.11.? Zato sto to tada nije bilo nikome u glavi...da se sutra desi da nas stefi meteor koji je 86m sirok i 94m dugacak, ja bih prekosutra bio bogat covek jer bih prodao moj sto i kompjuter na kome ovo kucam, sa merljivom koincidencijom u uglovima secenja dijagonala ploce....za bar 100.000 USD

ništa to nije, ako sabereš cifre 9+11+2+1 dobiješ 23
a a?
=D

Ok. dobije se 23, koji iluminati smatraju za sveti broj (ili tako nešto), ali zašto si svuda uzela samo cifre (9; 2; 1), a 11 kao ceo broj? Prema tome, zbir tog datuma bi mogao biti (9+11+20+1=41), ili (9+1+1+2+1=14) (gle sličnosti, 41 - 14 :eek: ). Inače ne želim da razbijam bilo kakve teorije zavere, jer i sam volim da ih postavljam, i uživam u njima, ali je u tvom računu došlo do male greške. :)

Back