S sloboda Aktivan član Banovan Poruka 1.246 22.07.2008. u 19:55 - Stvarno smo nizha rasa #26 Србенда100%: Брале, јеси ли ти читао Моју Борбу? Одакле ти то да смо ми нижа раса? Kliknite za proširenje... Da nismo nizha rasa ne bi se prepucavali oko hapsenja Karadzica, a ni oko EU vec bi smo usli u Istochnoevropsku Uniju.
Србенда100%: Брале, јеси ли ти читао Моју Борбу? Одакле ти то да смо ми нижа раса? Kliknite za proširenje... Da nismo nizha rasa ne bi se prepucavali oko hapsenja Karadzica, a ni oko EU vec bi smo usli u Istochnoevropsku Uniju.
IDI_DADA_AMIN Iskusan Banovan Poruka 5.486 22.07.2008. u 19:58 - Stvarno smo nizha rasa #27 sloboda: Stvarno smo nizha rasa Kliknite za proširenje... .......kaze lik koji fura u avataru Medvedeva, koji ima jedva metar i deset sa sve ortopedskim uloscima.........
sloboda: Stvarno smo nizha rasa Kliknite za proširenje... .......kaze lik koji fura u avataru Medvedeva, koji ima jedva metar i deset sa sve ortopedskim uloscima.........
IDI_DADA_AMIN Iskusan Banovan Poruka 5.486 22.07.2008. u 19:59 - Stvarno smo nizha rasa #28 sloboda: Da nismo nizha rasa ne bi se prepucavali oko hapsenja Karadzica, a ni oko EU vec bi smo usli u Istochnoevropsku Uniju. Kliknite za proširenje... WTF is istocnoevropska unija??........si ti prolupao , definitivno??.......
sloboda: Da nismo nizha rasa ne bi se prepucavali oko hapsenja Karadzica, a ni oko EU vec bi smo usli u Istochnoevropsku Uniju. Kliknite za proširenje... WTF is istocnoevropska unija??........si ti prolupao , definitivno??.......
Reg Elita Poruka 24.712 22.07.2008. u 19:59 - Stvarno smo nizha rasa #29 Azathoth: Nismo. Holandjani su najvishi narod na svetu... Kliknite za proširenje... Jel? Vidiš, to nisam znala. A mi? Čisto da dokažemo postavljaču teme da nismo niža rasa (narod).
Azathoth: Nismo. Holandjani su najvishi narod na svetu... Kliknite za proširenje... Jel? Vidiš, to nisam znala. A mi? Čisto da dokažemo postavljaču teme da nismo niža rasa (narod).
27E Legenda Poruka 52.561 22.07.2008. u 20:01 - Stvarno smo nizha rasa #30 holandjani nikad ne ciste cipele, koje su uglavnom braon boje, mada tamo nema ni prasine
S sloboda Aktivan član Banovan Poruka 1.246 22.07.2008. u 20:06 - Stvarno smo nizha rasa #31 IDI_DADA_AMIN: .......kaze lik koji fura u avataru Medvedeva, koji ima jedva metar i deset sa sve ortopedskim uloscima......... Kliknite za proširenje... Moj avatar nije ratni zlochinac, kao tvoj. Njemu je mesto u Hagu a ne u Jagodini.
IDI_DADA_AMIN: .......kaze lik koji fura u avataru Medvedeva, koji ima jedva metar i deset sa sve ortopedskim uloscima......... Kliknite za proširenje... Moj avatar nije ratni zlochinac, kao tvoj. Njemu je mesto u Hagu a ne u Jagodini.
A Azathoth Veoma poznat Poruka 13.267 22.07.2008. u 20:15 - Stvarno smo nizha rasa #32 Registra.: Jel? Vidiš, to nisam znala. A mi? Čisto da dokažemo postavljaču teme da nismo niža rasa (narod). Kliknite za proširenje... Ako nishta drugo, zajebali smo barem Pigmeje...
Registra.: Jel? Vidiš, to nisam znala. A mi? Čisto da dokažemo postavljaču teme da nismo niža rasa (narod). Kliknite za proširenje... Ako nishta drugo, zajebali smo barem Pigmeje...
master_of_errors Domaćin Banovan Poruka 4.933 22.07.2008. u 20:19 - Stvarno smo nizha rasa #33 Registra.: Nije istina, mi smo viši sigurno. Joooj, kakva tema. Kliknite za proširenje... Pa shta chekash? Kljuch u bravu.
Registra.: Nije istina, mi smo viši sigurno. Joooj, kakva tema. Kliknite za proširenje... Pa shta chekash? Kljuch u bravu.
karpos Elita Banovan Poruka 24.669 22.07.2008. u 20:29 - Stvarno smo nizha rasa #34 bgdalibor: haha, pa tebi bre mozak u tu pesnicu? Kad su demokrate palile i pljackale? Kad? Kliknite za proširenje... 9 marta , kozne jakne , parfemi .................... Pa je posle Vuk iso u Padinjak da ih vadi 5 oktobra , skupstina zapaljena, slike stolice, tv bastilja zapaljena, televizori i ostala oprema pokradena,fri shopovi.................... Da to je bila demokratija
bgdalibor: haha, pa tebi bre mozak u tu pesnicu? Kad su demokrate palile i pljackale? Kad? Kliknite za proširenje... 9 marta , kozne jakne , parfemi .................... Pa je posle Vuk iso u Padinjak da ih vadi 5 oktobra , skupstina zapaljena, slike stolice, tv bastilja zapaljena, televizori i ostala oprema pokradena,fri shopovi.................... Da to je bila demokratija
A Azathoth Veoma poznat Poruka 13.267 22.07.2008. u 20:36 - Stvarno smo nizha rasa #35 27E: holandjani nikad ne ciste cipele, koje su uglavnom braon boje, mada tamo nema ni prasine Kliknite za proširenje...
27E: holandjani nikad ne ciste cipele, koje su uglavnom braon boje, mada tamo nema ni prasine Kliknite za proširenje...