Richard III
Domaćin
- Poruka
- 3.892
Meni je ovaj forum (i forumi uopšte) stoput jači od bilo koje društvene mreže, nekako je sve opuštenije, rasprave su smislenije itd. Na društvenim mrežama je problem što ljudi pre svega hrane ego, i onda sve ide u tom pravcu, svako je dobio šansu da bude zvezda u svom selu, svaka glupača ili budak kače slike po fejsu i jure lajkove, umisle da su neko i nešto, dobijaju društvenu potvrdu itd. Forum je zajebancija i meni baš zato i odgovara, iskreno mnogo više mi fale ona ranija vremena foruma, MSN-a, jedino što mi od ovih noviteta odgovara je jutjub, to je stvarno izum veka, možeš svaku pesmu koju želiš da nadješ, ili spot, ili bilo šta. Ali fejsbuk, instagram, ask.fm, to od kad je nastalo ljudi nisu isti, degenerisali su se potpuno. Isto i onaj linkedin, gde svi kače svoja dostignuća na polju karijere, to je tek užas, klasično pumpanje ega za budale.
Mada ovo je novo vreme, svako je pametan, svako ima mišljenje, svako ima pravo na mišljenje, sveopšta demokratija, sloboda govora, svako je važan i vredan poštovanja. I nacionalisti i liberali su podjednako degenerisani, nekad su nacionalisti bili poput Apisa, Nikole Kavaje ili Arkana. Danas su i oni degenerisani i zapravo isti kao liberali kojima se navodno suprostavljaju. To ova pesma sjajno prikazuje:
Mada ovo je novo vreme, svako je pametan, svako ima mišljenje, svako ima pravo na mišljenje, sveopšta demokratija, sloboda govora, svako je važan i vredan poštovanja. I nacionalisti i liberali su podjednako degenerisani, nekad su nacionalisti bili poput Apisa, Nikole Kavaje ili Arkana. Danas su i oni degenerisani i zapravo isti kao liberali kojima se navodno suprostavljaju. To ova pesma sjajno prikazuje: