Stvari koje mrzimo

Evo da spomenem ovde jedan fenomen koji je ovako meni lično postao nepodnošljiv, a ima veze sa temom o kojoj sam nedavno pisao, video-igrama.

Dakle: MRZIM one likove što snime gameplay neke igrice i postave na jutjub, i zajednom sa njim postave svoj glas i komentare da prate čitav gameplay. Tokom čitavog gameplay-a čovek koji logično samo hoće da gleda igricu (koju vrlo često nema mogućnost da igra) usput mora da sluša njihovo komentarisanje scena, oružja, situacija u igrici, uz vrlo loše pokušaje duhovitosti pritom. Ono što je neverovattno je što bukvalno svaka igrica ima ove komentatore koji tokom igranja pokušavaju da ispadnu duhoviti, provaljuju neke fore, sve usput verovatno misleći da su nevidjeno zabavni i interesantni. Tako da svaki put kad tražim neki gameplay pored toga moram da kucam "no commentary" da ne bih morao da slušam ove DEBILČINE kako se provaljuju i smeju sami sebi satima. Što je najjače to se i kod nas primilo, pa raznorazna seljanija snima neke GTA i slične klipove gde se ubiše od "duhovitosti". Užas živi, treba da postoji poseban krug pakla za ovakve likove... po mogućstvu da kazna bude to da unedogled slušaju sami sebe kako komentarišu igrice, to bi im kapiram bilo veće mučenje od vatre i kazana. Još kad nastupaju u množini, tad su posebno ogavni.

Poslednja izmena:
'shit, puko mi je telefon. razmišljam da kupim novi sumsung galaxy s-nešto - 200-300e'.. neku kakvu poruku sam dobila malo pre od lika koji valjda pokušava me impresionira ili tako nešto.
joj, užasno. :( umesto lepo da mi kaže nešto interesantno što je pročitao što ga je nateralo da se zamisli, podeli sa mnom neko neobično mesto gde je bio ili bar neki fin klip iz filma, pa i slatku macu, događaj kada se izblamirao i kada mu je bilo teško.. nešto tako, on se tu hvali. mislim da i prostije devojke i one željne novca, ne vole hvalisavce..

Poslednja izmena:
'shit, puko mi je telefon. razmišljam da kupim novi sumsung galaxy s-nešto - 200-300e'.. neku kakvu poruku sam dobila malo pre od lika koji valjda pokušava me impresionira ili tako nešto.
joj, užasno. :( umesto lepo da mi kaže nešto interesantno što je pročitao što ga je nateralo da se zamisli, podeli sa mnom neko neobično mesto gde je bio ili bar neki fin klip iz filma, pa i slatku macu, događaj kada se izblamirao i kada mu je bilo teško.. nešto tako, on se tu hvali. mislim da i prostije devojke i one željne novca, ne vole hvalisavce..

da nije čuo za tvoju enormnu pripravničku platu pa ga oblio hladan znoj neadekvatnosti toj finansijskoj sili?

da nije čuo za tvoju enormnu pripravničku platu pa ga oblio hladan znoj neadekvatnosti toj finansijskoj sili?

Pa dobro, ja bar imam kakav takav posao, što se teško može reći za tebe, s obzirom da si ovde noć i dan.
Samo nemoj sad da kreneš da prosipaš neke priče kako si direktor negde, verovato u ''sam svoj gazda doo''

OT.
eto ne volim likove kao što je ovaj Docta koji imaju potrebu da podbadaju nejake žene.

OT.
eto ne volim likove kao što je ovaj Docta koji imaju potrebu da podbadaju nejake žene.

ne, ozb sad... možda je pročitao nešto između redova

finansijski jačih žena, plašite se priznajte.

Kada ja imam više od nekog momka kojeg volim (a to je otprilike 100% vremena), vaš, odnosno njihov položaj je jebeno užasan. Oni se osećaju užasno.
Ali ja ostajem mala maca.. a oni nisu plišane mede.

Za obrnuto ne znam..

Pa dobro, ja bar imam kakav takav posao, što se teško može reći za tebe, s obzirom da si ovde noć i dan.
Samo nemoj sad da kreneš da prosipaš neke priče kako si direktor negde, verovato u ''sam svoj gazda doo''

ako na ovaj način razmišljaš i razgovaraš sa ljudima ne možeš očekivati da će s tobom razgovarati o nečemu interesantnom što su pročitali ili što ih je nateralo da se zamisle, da podele s tobom neko neobično mesto gde su bili ili neki klip iz filma, ponajmanje slatku macu(?), ne.

sve što možeš očekivati su razgovori o telefonima od 300 evra. dakle spuštanje na tvoj naprednjački nivo mentaliteta

Opet to nadmeno obraćanje drugima sa strane xD
A ovo "nejaka žena" mi je takav fejk izgovor da je smešno :rotf: Vi žene tako često koristite rodne uloge kako vam odgovara u datoj situaciji, hah, i posle govorite o ravnopravnosti, jes vala.

Opet to nadmeno obraćanje drugima sa strane xD
A ovo "nejaka žena" mi je takav fejk izgovor da je smešno :rotf: Vi žene tako često koristite rodne uloge kako vam odgovara u datoj situaciji, hah, i posle govorite o ravnopravnosti, jes vala.

Hehehehe samo sam tebe čekala da se javiš! Mada tebe volim, ti si gospodin čovek i fin momak koji zna za šalu za razliku od likova kao ovaj gore.

Jesam malo ohola, gledam sa visine.. šta ću, bela put je to. ;)

A to za nejake žene je naravno zajebancija, koju uvek suptilno provlačim kroz sve svoje postve.. Te nejake žene UNIŠTAVAJU ANUS muškacima na ovom forumu.
Evo, na pf Muškarci trenutno ima bar jedno 10 aktivnih tema gde se na ovaj ili onaj način žale na žene. Glasovi očajnika.

Pa zaista ne znam kako očekujete priliv novih članova, sada nema apsolutno nikakvog razloga da se tinejdžeri kače na forum 'krstarica'. Mi smo do nje došli jer tada nije bilo erupcije društvenih mreža, i ostali smo zbog nostalgije jer, budimo iskreni, ovaj čitav forum je leglo gluposti, pogotovo ako su u pitanju pdfovi tipa Ljis ili politika, da ne zalazim dalje :lol:

Back