gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
Ljude koji kače romantične citate i koji na avatarima imaju slike nekih prezgodnih devojaka i momaka, a svi smo izvalili da imaju 42 godine i da su građeni kao Dimitrije Vojnov.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'shit, puko mi je telefon. razmišljam da kupim novi sumsung galaxy s-nešto - 200-300e'.. neku kakvu poruku sam dobila malo pre od lika koji valjda pokušava me impresionira ili tako nešto.
joj, užasno.umesto lepo da mi kaže nešto interesantno što je pročitao što ga je nateralo da se zamisli, podeli sa mnom neko neobično mesto gde je bio ili bar neki fin klip iz filma, pa i slatku macu, događaj kada se izblamirao i kada mu je bilo teško.. nešto tako, on se tu hvali. mislim da i prostije devojke i one željne novca, ne vole hvalisavce..
da nije čuo za tvoju enormnu pripravničku platu pa ga oblio hladan znoj neadekvatnosti toj finansijskoj sili?
OT.
eto ne volim likove kao što je ovaj Docta koji imaju potrebu da podbadaju nejake žene.
finansijski jačih žena, plašite se priznajte.
Kada ja imam više od nekog momka kojeg volim (a to je otprilike 100% vremena), vaš, odnosno njihov položaj je jebeno užasan. Oni se osećaju užasno.
Ali ja ostajem mala maca.. a oni nisu plišane mede.
Za obrnuto ne znam..
Pa dobro, ja bar imam kakav takav posao, što se teško može reći za tebe, s obzirom da si ovde noć i dan.
Samo nemoj sad da kreneš da prosipaš neke priče kako si direktor negde, verovato u ''sam svoj gazda doo''
Neću s tobom više da diskutujem ovde, iako bih svašta imala da ti kažem. Ne želim da kvarim pf Tinejdžere koji su jedno lagano mesto za zabavu, a ne za mizogine ispade. Pozz
eto ne volim likove kao što je ovaj Docta koji imaju potrebu da podbadaju nejake žene.
Opet to nadmeno obraćanje drugima sa strane xD
A ovo "nejaka žena" mi je takav fejk izgovor da je smešnoVi žene tako često koristite rodne uloge kako vam odgovara u datoj situaciji, hah, i posle govorite o ravnopravnosti, jes vala.
Kakvo crno izumiranje, ovaj pdf je življi sad nego pre tri godine![]()