Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.524
hahaha plasi se petarde. dace bog da ti haubica tuce po balkonu da izgubis taj neosnovani strah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam jedan klip gde je klincu sekund posle paljenja petarde ona eksplodirala i ostao je samo sa palcem,ovo ostalo je petarda odnela.
Evo ga ovaj divni snimak. Skolski primer kako se ne treba igrati sa vatrometom.
http://www.mracnjak.com/2012/03/petarde-za-retarde/
Danas kad sam išla do grada, u jednoj ulici ka meni išla skupina dječaka, i bacaju naravno petarde. A ja nemam gdje da skrenem.čitav život mi je preletio pred očima..
Tako na primjer, kad neko pokaže na moja leđa, rame, glavu, odma skačem jer mislim da je buba neka na meni
Ali to je to, to su svi moji strahovi. Ove Juzerove slike mogu komotno gledati, dok moj brat pada u nesvjest kad vidi krv![]()
A jbga,covek mora psihicki da se pripremi za to,da iskljuci svoja osecanja i da to posmatra sa naucne tacke gledista.Ma beži, meni je od one male hebene petarde palac izgledao k'o kinder jaje, a ne od onih većih...mada me to ne sprečava da ih i dalje bacam.
Mada me mnogo nervira kad krenu da bacaju one dinamite napolju, uvek se cimnem kad pukne, mater im jebеm.
Mrzim što mi pripadne muka nakon gledanja mračnjaka, msm ne bukvalno muka, ne povraća mi se, ali mi se gadi.A tako bih voleo da mogu opušteno gledati klipove...
![]()
ALI TO JE NAJLUĐA NOĆ, KAKO TI JE TADA, TAKO TI JE I OSTATAK GODINE
Enivej, nolajferu![]()
Spamujes![]()
Između ostalog
Inače, mrzim one krznene prsluke oko kojih vlada pomama među ribama. Jbt, izgledate ko koze u njima -.- Plus, ako se uz njih kombinuje preplanuli ten, one još popularnije čizme i uske farmerke, nivo hejta se ne sabira već multiplikuje
Spamujes![]()
JAO PA KAKO TO MRZIS, moderator nam je totalni out, kako onda mi da budemo IN?![]()
@ Krzno mi je lijepo na onim starletama, estradnim umjetnicama i štatijaznam ali ga lično ne bih stavila na sebe ni da mi poklone ono od 10 000€.
A to nisu "ostaci odranih životinja"?Ja bih jedino voleo da nosim krzneni plašt, ko oni severnjački kraljevi![]()
Ajme kretena.hahaha plasi se petarde. dace bog da ti haubica tuce po balkonu da izgubis taj neosnovani strah