Stvari koje mrzimo

Ma beži, meni je od one male hebene petarde palac izgledao k'o kinder jaje, a ne od onih većih...mada me to ne sprečava da ih i dalje bacam. :mrgreen:

Mada me mnogo nervira kad krenu da bacaju one dinamite napolju, uvek se cimnem kad pukne, mater im jebеm. :evil:

Gledao sam jedan klip gde je klincu sekund posle paljenja petarde ona eksplodirala i ostao je samo sa palcem,ovo ostalo je petarda odnela.

Evo ga ovaj divni snimak. Skolski primer kako se ne treba igrati sa vatrometom.

http://www.mracnjak.com/2012/03/petarde-za-retarde/

Mrzim što mi pripadne muka nakon gledanja mračnjaka, msm ne bukvalno muka, ne povraća mi se, ali mi se gadi. :( A tako bih voleo da mogu opušteno gledati klipove... :lol:

:lol:

Tako na primjer, kad neko pokaže na moja leđa, rame, glavu, odma skačem jer mislim da je buba neka na meni :roll:

Ali to je to, to su svi moji strahovi. Ove Juzerove slike mogu komotno gledati, dok moj brat pada u nesvjest kad vidi krv :roll:

Ma beži, meni je od one male hebene petarde palac izgledao k'o kinder jaje, a ne od onih većih...mada me to ne sprečava da ih i dalje bacam. :mrgreen:

Mada me mnogo nervira kad krenu da bacaju one dinamite napolju, uvek se cimnem kad pukne, mater im jebеm. :evil:

Mrzim što mi pripadne muka nakon gledanja mračnjaka, msm ne bukvalno muka, ne povraća mi se, ali mi se gadi. :( A tako bih voleo da mogu opušteno gledati klipove... :lol:
A jbga,covek mora psihicki da se pripremi za to,da iskljuci svoja osecanja i da to posmatra sa naucne tacke gledista.
Poceo sam da citam od markiza de sada 120 dana sodome i isto covek mora da se iskljuci inace moze da skrene i polako doziras.

Mrzim sto me cene prema tome koliko izlazim tj koliko sam drustvena.
Izjavila sam da NG sama slavim, strina je pala u nesvest, mama i tata su rekli da ce me se odreci jer i oni idu negde, a sestra ne prestaje da se smeje.
Onda me dovode u poziciju da cu ih lagati gde sam.

JAO PA KAKO TO MRZIS, moderator nam je totalni out, kako onda mi da budemo IN? z:cry:

Pa nisam vam ćaća, jadni mi vi :mrgreen: A i nemam para da sebi priuštim, pa šta ću, moram da bacam hejt :(

Al stvarno, nosiš ostatke odrane životinje i očekuješ da budeš privlačan? :lol:

:rotf:

@ Krzno mi je lijepo na onim starletama, estradnim umjetnicama i štatijaznam ali ga lično ne bih stavila na sebe ni da mi poklone ono od 10 000€.

Ja bih jedino voleo da nosim krzneni plašt, ko oni severnjački kraljevi :cool:

Objektivom uhvaćeni 1DaL tokom Drinske regate.:mrgreen:
33krina.gif

Mrzim ove novokomponovane dušebrižnike - medijatore medju tinejdžerima i omladinom, što bi da se mire sa svojim vršnjacima - muslimanima iz BiH i Hrvatima. Pa onda bleje po nekim NVO kao kreteni, ne bi li se ogrebali za putovanje i druženje sa vršnjacima iz istih tih zemalja, i ne bi li pokazali toleranciju, jer je to danas moderno, ili šta već. Pišu se eseji, ide se na tribine kojekakvih helsinških odbora, a onda mala anti-srpska djubrad počnu da se hrane iluzijom kako još nekoga mogu da truju tim otrovom, i kako o tome treba "diskutovati" i "debatovati". Mali NVO papagaji koji kao navijeni pričaju ono što im je neki mongoloid utuvio u glavu, i koja piskaraju škrabopise o vrednostima EU i Haga.

Mrzim ovo što se radi Vojislavu Šešelju u Hagu. Ovo je nepodnošljiva sramota. Vojislav Šešelj je srpska legenda, a njegova borba je epohalna. Gotovina oslobodjen, Markač oslobodjen, a Vojislava drže tamo kršeći mu prava na najbrutalnije i najmonstruoznije načine za nešto što je verbalni delikt, i niko se ne oglašava. Gadi mi se sopstvena zemlja, gadi mi se vreme u kom živim, gade mi se vršnjaci, i gadi mi se to što bismo radije tzv. "bošnjacima" i hrvatinama ulazili u zadnjicu kao najljigaviji beskičmenjaci i pozivali ih u Beograd i išli tamo kod njih hvaleći njihovu hranu i običaje čisto radi pokazivanja nekakve navodne širokogrudosti i "kosmopolitizma", a Srbe odbacujemo i zaboravljamo i ostavljamo, bez trunke savesti. Večno nam je neko kriv za nešto, nemamo ni trunku kolektivne svesti, postali smo materijalističko smeće najnižeg ranga, a oni najgori i najodvratniji medju nama postali su novi bogovi i proroci, na svim nivoima. I znam da je stoput rečeno, ali treba još sto puta reći, kad je istina.

Back