- Poruka
- 619
Svinjsko pečenje...Još je grđi trenutak kad sam na nekoj slavi a sve oči uprte u mene što ne hasam.
Исто!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svinjsko pečenje...Još je grđi trenutak kad sam na nekoj slavi a sve oči uprte u mene što ne hasam.
Jos samo recite da ne pijete rakiju i da vas se odreknemo svi. Kakvi ste bre vi to Srbi koji ne zderete prasetinu?
Jos samo recite da ne pijete rakiju i da vas se odreknemo svi. Kakvi ste bre vi to Srbi koji ne zderete prasetinu?
Nije bitno sta vam neko kaze,vec ko kaze. Mene da hvali praslig,ja bih se ozbiljno zapitao sta meni fali u vugli.
Nije bitno sta vam neko kaze,vec ko kaze. Mene da hvali praslig,ja bih se ozbiljno zapitao sta meni fali u vugli.
Svinja ispire mozgove
Ko i svi, bio sam ovih dana po slavama i primetio sam više nego bilo koje godine šta je nedomaćinsko ponašanje. Ono, "domaćini" ti mere svaki gutljaj, svaki zalogaj, pa onako funjarski kroz šalu po par puta dobace da se ne prejedaš, drže jelo postavljenim, a nigde tanjira i pribora, hleb je u celofanu, pa da, kad sam uzmeš da ga otvaraš, sve izgleda i zvuči kao da kradeš, a ne da se služiš(svrha i jeste da ne izgleda kao da se služiš), onda na nekom drugom mestu, piće se ne doliva i sl... A kad dođu kod tebe, unište se ko svinje. Elem, mrzim sve navedeno![]()
Сад,озбиљно,скоро сам негде прочитао да једино октоподи и слонови имају бољу меморију од њих.![]()
@Tema
Ovo mi astrologija kaže
BLIZANCI
Ljude bez smisla za humor.
Kad nisu non-stop u centru pažnje.
Pokvarene satove.
Loše vino.
Cipele u kojima ne mogu da plešu.
Ljude koji polako pričaju.
Ljude koji presporo hodaju.
Pesimiste.
Zavisnike.
Pokvarene sitnice.
Ja bih jeo i konjetinu da ima kod nas.
Meso je meso, nema tu neke mudrosti, jedi šta ti se da.![]()
ebo memoriju svinje kad se ona izgubi prilikom topljenja u čvarke
Skoro sam jeo, uf kako su slatki bili![]()
Jela konjetinu, a da nisam ni znala. Rekli mi da je obično suvo meso. Imalo je veoma čudan ukus, a kad su mi rekli šta sam jela, nije mi bilo dobro.![]()
Gde si jela, ima li kod nas kupiti?
To je zapravo veoma kvalitetno meso.
Konj nije troma i gojazna životinja, kao svinja, krava ili ovca, tako da je meso baš kvalitetno, tj. nema nimalo masti, a oko 18% proteina.![]()
Gde si jela, ima li kod nas kupiti?
To je zapravo veoma kvalitetno meso.
Konj nije troma i gojazna životinja, kao svinja, krava ili ovca, tako da je meso baš kvalitetno, tj. nema nimalo masti, a oko 18% proteina.![]()
Kad sam bila u Bijeljini, u gostima, domaća konjetina. Što ti kažeš, daš šta daš, nisam mogla izvoljevati u gostima, jela sam iako mi se nije svidjelo.
Bježi tamo, meni je strašna pomisao ubijanja konja, divne životinje, u prehrambene svrhe![]()
razlog više zašto treba izbegavati svinju u lancu ishrane
Jagnje nema drugu svrhu u životu nego da mi ljudi uživamo u njegovom zanosnom mesu!Ali zato jagnje treba klati?![]()