Stvari koje mrzimo

Interna fora... Rekla Banz da ste mogle biti drugarice, ali je zbog nečeg khm ne voliš khm. I onda znaš u vezi čega je Banz dobila konkurenciju (iskreno, jedino u tome i može, buhahahahaha). :3

Ja se ne družim sa sisatim devojkama... iz praktičnih razloga! Nema to veze sa mržnjom ili još gore ljubavlju... samo sa čistim opstankom... jer zamisli scenu da su mužjaci još u fazi lupanja maljem u glavu i odvlačenja ženki u pećinu?? I da se nas dve družimo... pa ko bi mene lupio... ko?!:sad2:

Ja se ne družim sa sisatim devojkama... iz praktičnih razloga! Nema to veze sa mržnjom ili još gore ljubavlju... samo sa čistim opstankom... jer zamisli scenu da su mužjaci još u fazi lupanja maljem u glavu i odvlačenja ženki u pećinu?? I da se nas dve družimo... pa ko bi mene lupio... ko?!:sad2:
Ako je vas dve, onda je logično da ćeš zapasti njegovom ortaku koji izgubi u odlučivanju ko će koju. :malav:

Mrzim kad moram rano ujutru da izvpdim kera napolje da pisa skot
Mrzim kad mi neka pesma na jutubcetu secka, mater joj raspalu usta ebem

E, sad se setih da je ranije imala i tema "Sta volite" ali posto je pdf pun hejtera nije zazivela :(

Јел са међедом? :think:

Ћути Стојане, и не кењај, колиба нема пет спратова. Видо сам слику.

Nemoj da se sprdas sa njim :mrgreen:

funny-tough-man-bear-coat.jpg

Ајде ајде Надина, фотку на сунце, Стојан се изнервиро, изгледа да постоји нешто на тој фотографији, што он не жели да буде виђено од стране шире јавности.

И шта кажеш Стојане, четири под земљом? :eek:

Razrusitelju, to je slika tebe kako iams seks sa kamilom, ja sam hteo da budem dobar forumski drugar i da ne dopustim da to izadje u javnost, ali dobro...kako hoces. :ljutko:

3 u ladnoj vodi. :rumenko:
Губиш се Стојане. Већ пишеш неразговетно, а и дрмају те халуцинације.
Заиста ти тешко пада неебица у тој шумурини.
Хоћеш да ти доведем неку Румунку да ти скине мрак? :lol:

Губиш се Стојане. Већ пишеш неразговетно, а и дрмају те халуцинације.
Заиста ти тешко пада неебица у тој шумурини.
Хоћеш да ти доведем неку Румунку да ти скине мрак? :lol:

Nemoj u rod da mi diras, neke druge vodi :rtfm:
Mi Rumunke smo postene :mrgreen:

Ono kad te žena ubije u pojam sa nekom retardiranom pričom, čitavu ebenu istoriju nekog incidenta ili događaja ti raspreda, i na kraju, posle nekoliko sati trabunjanja kad ti vidi izraz lica kaže "Jao smorila sam te"

MA KAKVI JA POTPUNO UŽIVAO U UNIŠTAVANJU MOG MOZGA

Back