Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
@Ekriven, nije više fazon, promijenila Kika avatar...![]()
Ebeš ga, kasno sam došao, ne videh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Ekriven, nije više fazon, promijenila Kika avatar...![]()
Interna fora... Rekla Banz da ste mogle biti drugarice, ali je zbog nečeg khm ne voliš khm. I onda znaš u vezi čega je Banz dobila konkurenciju (iskreno, jedino u tome i može, buhahahahaha). :3
Ako je vas dve, onda je logično da ćeš zapasti njegovom ortaku koji izgubi u odlučivanju ko će koju.Ja se ne družim sa sisatim devojkama... iz praktičnih razloga! Nema to veze sa mržnjom ili još gore ljubavlju... samo sa čistim opstankom... jer zamisli scenu da su mužjaci još u fazi lupanja maljem u glavu i odvlačenja ženki u pećinu?? I da se nas dve družimo... pa ko bi mene lupio... ko?!![]()
Ako je vas dve, onda je logično da ćeš zapasti njegovom ortaku koji izgubi u odlučivanju ko će koju.![]()
Ma daj, salim se bre...
Ili na engleskom "Ma die"![]()
Јел са међедом?Ima da pronadjem onu sliku Stojane i da me mrzis jos vise![]()
Ima da pronadjem onu sliku Stojane i da me mrzis jos vise![]()
Јел са међедом?
Ћути Стојане, и не кењај, колиба нема пет спратова. Видо сам слику.
Јел са међедом?
Ћути Стојане, и не кењај, колиба нема пет спратова. Видо сам слику.
Губиш се Стојане. Већ пишеш неразговетно, а и дрмају те халуцинације.Razrusitelju, to je slika tebe kako iams seks sa kamilom, ja sam hteo da budem dobar forumski drugar i da ne dopustim da to izadje u javnost, ali dobro...kako hoces.
3 u ladnoj vodi.![]()
Губиш се Стојане. Већ пишеш неразговетно, а и дрмају те халуцинације.
Заиста ти тешко пада неебица у тој шумурини.
Хоћеш да ти доведем неку Румунку да ти скине мрак?![]()
Губиш се Стојане. Већ пишеш неразговетно, а и дрмају те халуцинације.
Заиста ти тешко пада неебица у тој шумурини.
Хоћеш да ти доведем неку Румунку да ти скине мрак?![]()
Nemoj u rod da mi diras, neke druge vodi
Mi Rumunke smo postene![]()
Znao sam da ces se pronaci...ali shvati da nisi rumunka vec azerbejdzanka, alo.: