cole1
Domaćin
- Poruka
- 3.863
neznam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrzim ljude koji pisu neznam.
I razlika između jel i jer.
...kada muško čupa obrve. Ništa ružnije nemajednom se čak drug ponudio da dođe kod mene kući da mu ih počupam.
Ali, da se razumijem, ne valja ni kad ima jednu obrvu preko čitavog čela, kada su spojene, tu rad pincete odobravam.
Isto...totalno gej.
Mene sestra smara da mi pocupa obrve... Neka hvala, pustam sumu neka raste.![]()
-Kad bih imao kinte uzeo bih fiću. (staru)
Uuu i ja istosamo da je ispravan, fiće su postali oldtajmeri. Za fićama se svi okreću, isto k'o da je porše.. Ali pošto ne planiram polagati vozački, mogu se samo slikati sa njim
![]()
Uuu i ja istosamo da je ispravan, fiće su postali oldtajmeri. Za fićama se svi okreću, isto k'o da je porše.. Ali pošto ne planiram polagati vozački, mogu se samo slikati sa njim
![]()
-Likove/likuše koji/e padaju na skupa kola, ono audi, bemvej i mečka. To je ciganluk najgore vrste.
Ti ne bi jebbo takvelikuše kad bi ti se nudile?
Kakve to veze ima sa mojim postom leb te jebbo?![]()
Da ti sad, kojim slučajem, voziš bendžu i priđe ti takva riba kako bi odreagovao? U takvoj situaciji, takve ribe ti ne bi smetale, a da ne pričamo o mržnji koju bi zaboravio čim bi ga umočio.
Provalih i samne zameri, malo se ppilo pa ishitreno reagujem
-Likove/likuše koji/e padaju na skupa kola, ono audi, bemvej i mečka. To je ciganluk najgore vrste.
-Kad bih imao kinte uzeo bih fiću. (staru)
hmmm... a zasto? naravno da cu da zelim dobra i kvalitetna kola, samim tim i skupa, jbg. sta je tu ciganluk?![]()
aha...pa onda se slazem sa tobom, I guess... (:Moja filozofija. Mada se to ne odnosi na ljude koji sam zarade, imaju dobar posao pa kupe. (mada i dalje ne vidim razliku, za mene su to prevozna sredstva)
Mislio sam na tinejdzere, valjda je ovo tinejdz forum.Na likove/likuše koji imaju 20 godina i jedini san im je bemvej. Ciganluk je blaga reč..idiotizam je svrsishodnija.