gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Kako neki brakovi opstaju ceo život?
Misterija..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najčešće su deca jedino što ih drži na okupu.
A i to je loša odluka, jer zbog dece to čine, a opet deci zagorčavaju život time što se ne podnose.
Ja lično ne znam nijedan par koji je istinski srećan u braku.
Čak nema ni određenih trenutaka sreće koji bi mogli da zasene one ostale momente.
Brakovi bez dece su uglavnom čvršći od brakova sa decom.
tako da će se pred decom pretvarati da su zadovoljni, sve i ako nisu
Možda nema tih trenutaka sreće, ali verujem da ima nečeg jednako vrednog - spokoja.
A jel? Na osnovu čega si to zaključio?
Nema tu nikakvog pretvaranja, jer je ono nemoguće. Jesi li gledao Američku lepotu?
Kad kažeš spokoj ja odmah pomislim na grob i smrtI samac može biti spokojan, čak i više nego u vezi. Taj spokoj mi nije baš nešto jak motiv.
Porodica nudi kakvo takvo utočište, sigurnost, toplinu, tvrđavu.
Nemoguće jeste, oni znaju istinu, ali deca ne znaju.
Yeah right, pre će biti izvor problema i kompleksa![]()
Glavni problem je što je to gotovo nemoguće zamaskirati, takva tenzija ne ostaje skrivena. Ja znam iz ličnog iskustva, moji tetka i teča su takvi. I kad su im sinovi bili mlađi, pa čak i kao bebe, oni su znali da urlaju jedno na drugo. A o komšijama da ne pričam, još se psuju ko kočijaši, a i fizički su znali da se obračunaju. Govedo od komšije je pikslom gađalo ženu, pogodio moj deo zida, i to je tako puklo, da mi se čini da bi ona dobila potrez mozga u slučaju da ju je pogodio.
Mrzim debele žene
Možda sam to već spomenuo, al eto - da kažem da nisam promenio mišljenje. Ajd' što su debele nego su uglavnom glupe, ili se prave pametnije nego što jesu, pa su osetljive zbog svoje prekomerne težine, pa zauzmu triput više mesta od obične osobe u jednoj prostoriji, pa smrde više jer jedu mnogo masne hrane i znoje se više jer im se koža talasa prepliće seče gužva.
I ja sam ranije bas mrzeo debele ljude(pogotovo zene) ne znam zasto...Sad malo manje, ali opet...![]()
A da ne pominjemo što troše više resursa nego što im je potrebno, uskraćujući tako one koji nemaju (ne direktno, ali, you get the point).
ja imam fobiju od debelih žena, a i imam razloga za istu![]()
S*re mi se od:
-egoista
-onih što kukaju za školom a u nju nikad nisu išli
-optimista
-nacista
-m*da iz huda
-članova NVO
-humanitaraca
-političara
-religioznih frikova
-hipstera
-kockara
To je to!Baaanzaaji!:Što se Krsta tiče, veoma sam upoznata sa tim laktanjem za pozicije, i veoma razočarana u tu instituciju. Tu sam aktivista 8 godina i nagledala sam se svega i svačega. Ali opet, naš, Omladinski klub CK-a je dosta toga uradio dobrog u našem gradu. Od nas niko nije dobio marke od opštinskog CK-a, a znaju uzimati zasluge za naše akcije..
Misliš li da bih se ja drugačije makla Pala, vidjela Mostara i Federacije? Nikad. Čak sam jedne godine išla i na more besplatno sa društvom iz Krsta