Stvari koje mrzimo

hmmm... a zasto? naravno da cu da zelim dobra i kvalitetna kola, samim tim i skupa, jbg. sta je tu ciganluk? :dontunderstand:

Moja filozofija. Mada se to ne odnosi na ljude koji sam zarade, imaju dobar posao pa kupe. (mada i dalje ne vidim razliku, za mene su to prevozna sredstva)

Mislio sam na tinejdzere, valjda je ovo tinejdz forum. :) Na likove/likuše koji imaju 20 godina i jedini san im je bemvej. Ciganluk je blaga reč..idiotizam je svrsishodnija.

Pa realno, koliko ti treba za održavanje takvih gola, i za ebeni benzin samo. Meni odgovara gradski prevoz, ništa ne plaćam, treba malo više vremena da stignem gde želim ali u međuvremenu mogu da iskoristim vreme pa pročitam nešto ili odspavam dok me drugi vozi.
Ni ne planiram da polažem uopšte. Umreću mlad i ovako, pa koj će mi ****** meseci cimanja oko dozvole ako već nit' imam kola nit' ih želim.

Moja filozofija. Mada se to ne odnosi na ljude koji sam zarade, imaju dobar posao pa kupe. (mada i dalje ne vidim razliku, za mene su to prevozna sredstva)

Mislio sam na tinejdzere, valjda je ovo tinejdz forum. :) Na likove/likuše koji imaju 20 godina i jedini san im je bemvej. Ciganluk je blaga reč..idiotizam je svrsishodnija.
aha...pa onda se slazem sa tobom, I guess... (:
mada ja razumem zasto bi neko zeleo neki mocan auto, i ja bih volela da jednog dana imam takav.. kad zaradim pa kupim sama, da se razumemo (:
a opet, primecujem da s vremenom postajem sve veci materijalista i ne svidja mi se to nimalo :think:

Ne razumem zasto takve mrzis, Bato, po meni su to najpametniji ljudi zato sto takvi uvek navataju neke 'cke beogradske. Ja mrzim te ribe koje su dovoljno glupe da se lepe za svakoga ko ima kola, a jos ako su neka bolja kola, jujuju, boles'...

Back