G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
Pa dobro u gradovima ne gaze bas ljudi po kravljim balgama i blatu do kolena .Ovde se kod domorodaca uglavnom nigde ne izuva, dok bosansku kucu uvek prepoznas po gomili cipela poslaganih ispred vrata
,al dobro drugaciji su obicaji .
Ima i jedno i drugo rezona , dal ces da ti ostavi pecate od blata na tepihu ako je kisovito ,ili ces da te zapljusne miomiris necijih carapa od 3 dana .
![]()
Aha, po gradovima...
Bre, znas li da sam pre dve nedelje u sred centra ugazio u ***** i okliznuo se?Ustvari, to je vise bio kup, vesto kamufliran u travu.
,al dobro drugaciji su obicaji .

), mrzim fukse, narkomane, klošare (pogotovo ako su u pitanju idioti iz moje osnovne), mrzim ljude koji me ismejavaju zbog mojih ukusa i muzike koju slušam (a bilo je tih slučajeva i na ovom forumu da me ismeju zbog moje omiljene muzike-mada takvi idioti nisu vredni tuđe pažnje), mrzim nasilne ljude, mlade momke koji briju glavu da bi "privukli pažnju" a u stvari su klošari, mrzim bilo koji vid diskriminacije i stereotipe, mrzim facebook, ljude koji tripuju da su "pametni" a da su u stvari glupi k'o k*rac...Ima puno stvari koje mrzim ali od svega najviše mrzim one "ljude", tačnije nezrelu decu koja su me šikanirala u osnovnoj školi, koja su mu nanela zlo, imala razne predrasude o meni po pitanju psiho-fizičkih karakteristika, tj. mana (uslovno rečeno), koja su se mi rugala jer sam veoma emotivna i plačljiva (a ti idioti su učinili da budem plačljiva), i decu u školi koja su mi generalno upropastila život.