Stvari koje mrzimo

Pa dobro u gradovima ne gaze bas ljudi po kravljim balgama i blatu do kolena . :lol: Ovde se kod domorodaca uglavnom nigde ne izuva, dok bosansku kucu uvek prepoznas po gomili cipela poslaganih ispred vrata :mrgreen: ,al dobro drugaciji su obicaji .:D Ima i jedno i drugo rezona , dal ces da ti ostavi pecate od blata na tepihu ako je kisovito ,ili ces da te zapljusne miomiris necijih carapa od 3 dana . :lol:

Aha, po gradovima...:lol: Bre, znas li da sam pre dve nedelje u sred centra ugazio u ***** i okliznuo se?Ustvari, to je vise bio kup, vesto kamufliran u travu.:D

takođe, 100x sam se ozbiljno svađala s nekim zbog toga ^^

e, i što se neko ponaša ko pičkopaćenik, i to isto mrzim.
Mrzim što sam nekog zamolila za najmanju moguću uslugu, i lepo me kulira,
umesto da je rekao "daj, ne smaraj idiotkinjo"..ovo postaje prsonal, begam. :neutral:

Potpisujem....
I daaa,zaista mrzim PARE i hebene ljude koji samo kukaju za PARE i zato sto svi hoce te sugave PARE.Gde god da se okrenes,svima trebaju PARE. :evil:

kad budes imao porodicu i ti ces tako kukati!

@tema
mrzim taksiste i seljacine koje izlecu iz sporednih skretanja iako ja imam prednost prolaza i onda kada izlete umesto da teraju 50-60 oni idu 20! E tu zaista poludim,a to ogroman broj ljudi radi! Ako si izleteo i mene naterao da usporim i zuri ti se vozi magarce glupi. Jos mrzim seljacine koji glume javno komunalno pa crevima peru ulice i onda kad idem biciklom posto nemam blatobrane sav se iskaljam i izmokrim!

Mrzim kišu, narodnjake, kad su profesori suviše strogi i kad nas maltretiraju, kad ljudi ismejavaju emotivce, mrzim "drugare" iz moje osnovne škole jer su me zadirkivali zbog toga što sam emotivac i "plačipička" (vala sad na ulici da sretnem idiote iz moje osnovne škole, odrala bih ih žive i natakarila na kolac-neće mi biti nimalo žao :thumbdown: :dash:), mrzim fukse, narkomane, klošare (pogotovo ako su u pitanju idioti iz moje osnovne), mrzim ljude koji me ismejavaju zbog mojih ukusa i muzike koju slušam (a bilo je tih slučajeva i na ovom forumu da me ismeju zbog moje omiljene muzike-mada takvi idioti nisu vredni tuđe pažnje), mrzim nasilne ljude, mlade momke koji briju glavu da bi "privukli pažnju" a u stvari su klošari, mrzim bilo koji vid diskriminacije i stereotipe, mrzim facebook, ljude koji tripuju da su "pametni" a da su u stvari glupi k'o k*rac...Ima puno stvari koje mrzim ali od svega najviše mrzim one "ljude", tačnije nezrelu decu koja su me šikanirala u osnovnoj školi, koja su mu nanela zlo, imala razne predrasude o meni po pitanju psiho-fizičkih karakteristika, tj. mana (uslovno rečeno), koja su se mi rugala jer sam veoma emotivna i plačljiva (a ti idioti su učinili da budem plačljiva), i decu u školi koja su mi generalno upropastila život.

Poslednja izmena:

Back