Stvari koje mrzimo

hejterski stav naravno.. kada te nesto dovoljno dugo nervira, a to ne pokazujes, to se u tebi akomulira.. kada bi neko spontano 'pukao' u javnosti, izgledalo bi slicno ovome. mislim da je to cela poenta, prestaviti svo nezadovoljnstvo koje je spontano izaslo iz tebe. prilcno je dobro predstavljeno, zapravo.

na:
Сад на виему нађох префилмски сажетак. Нека манекенка кука на Београђане, на повратак старих вредности, а мрзи народњаке, мрзи Цецару мајку краљицу, предаје клнцима у трамвају о Душку Радовићу, да би у следећој сцени пљувала по свим придошлицама и кидала грло да се сви сељобери врате на своју дедовину. Још да зна да је Друшко рођен у Нишу било би добро.

Искрено, смејем се када неко Београд назива метрополом, јер то је данас један бувљак, много разних људи који су истини за вољу до јуче били у мањим местима, а од данас богме глуме београдску господу, овом приликом им се посереем у београђанство. С друге стр., имамо старе Београђане, чије је београђанство старо исто колико и моја прабаба (95г.), и који се уздижу над сељаштвом и просташтвом, а у ствари то је исто срањње. Не зна се ко је гори - и ко више пиша по осталој сиротињи ван Београда. Оваквих је већина, барем сам такав дојам ја стекао као апсурдистански идиот.

С треће стране има и оних нормалних. Који иако су дошли из условно казано провинције, нису се београдизовали.

Поента је сл: будала увек скреће пажњу на себе, пошто је будала, не мош очекиват да ће се на неки други начин истаћи, па ваљда је пун љурац тих мајмуноликих фаца (дизвине мајмуни(сисари-животиње)) у нашим медијима.

25.03.2014., 16:45

hejterski stav naravno.. kada te nesto dovoljno dugo nervira, a to ne pokazujes, to se u tebi akomulira.. kada bi neko spontano 'pukao' u javnosti, izgledalo bi slicno ovome. mislim da je to cela poenta, prestaviti svo nezadovoljnstvo koje je spontano izaslo iz tebe. prilcno je dobro predstavljeno, zapravo.

Ja to govorim uvek, i reći ću i sad - promenu nećeš postići time što ćeš je drugima pod nos stavljati. Ne možeš nametnuti drugima svoju volju, shvati! Uvek se vodim time da svako treba prvo da pogleda svoj odraz u ogledalu, i da stremi ka tome da njega koriguje, a ostale - pa ko ih ****, jer tek kad sebe nađeš shvatićeš da ti drugi nisu ni potrebni.
Muka mi je od te težnje ka kolektivu i nekoj renesansi naroda, buđenju iz mrtvih. Ko ih ebe! Ako žele da crknu nek crknu. Ako žele da budu glupi, nek budu. Naš narod ima taj fetiš da gura nos u tuđi tanjir, i to je najveća bolest.

Ja to govorim uvek, i reći ću i sad - promenu nećeš postići time što ćeš je drugima pod nos stavljati. Ne možeš nametnuti drugima svoju volju, shvati! Uvek se vodim time da svako treba prvo da pogleda svoj odraz u ogledalu, i da stremi ka tome da njega koriguje, a ostale - pa ko ih ****, jer tek kad sebe nađeš shvatićeš da ti drugi nisu ni potrebni.
Muka mi je od te težnje ka kolektivu i nekoj renesansi naroda, buđenju iz mrtvih. Ko ih ebe! Ako žele da crknu nek crknu. Ako žele da budu glupi, nek budu. Naš narod ima taj fetiš da gura nos u tuđi tanjir, i to je najveća bolest.

Sad bih dala tri repke, a neće ni ovu jednu :( Slažem se skroz sa ovim, bravo Direkt, svaka čast! :)

volela bih da pogledam :)

uvek me je kopkalo to pitanje - 'ljubav prema domovini', sta tacno podrazumevaju pod to... ne misle sigurno na grad i ulicu jer da je tako ne bi bacali smece izvan kante i ne bi zvrljali fasade. sigurno ne misle ni na 'drzavu', jer je malo malo pa opsuju.. a ne misle ni na narod, jer ga nazivaju.. pa, nazivaju ga. sta li se krije u glavama onih koji se sebe nazivaju pravim patriotama? nije valjda da se sve svodi na rat..

gde živiš ti? u nekoj paralelnoj stvarnosti samo telesno locirana u bidžizu dok ti um pase pašnjacima sveta koji si sama izmaštala ili kuckaš iz nekog bunkera u norveškoj 24/7 prikačena na infuziju u vidu mtvja cnna i vil i grejsa?
i **** vas beograd više, šiptari vam lupaju klempe u sred kneza ruku krvavih od kosovske dece a ona kretenka sa klipa mrzi cecu i voli beograd. samoživa lezbača

mrzim kad me neko pita sta studiram, ja kazem, a njihova reakcija je: Pa sto to?, uz neki retardiran pogled... mislim, smucilo mi se malo to pitanje..
ili kad me ubedjuju i ubedjuju da pricam nesto na ruskom, a ja im pre toga lepo kazem da necu... ne mogu i k r a j

mrzim kad me neko pita sta studiram, ja kazem, a njihova reakcija je: Pa sto to?, uz neki retardiran pogled... mislim, smucilo mi se malo to pitanje..
ili kad me ubedjuju i ubedjuju da pricam nesto na ruskom, a ja im pre toga lepo kazem da necu... ne mogu i k r a j

Zamisli kakav pogled tek meni upute :lol: Al ja rado pljunem u facu kad me još neko pita da mu preporučim neku knjigu. Evo ti Ovidijeve Heroide ako oćeš erotiku majke ti ga nabijem.

A inače, ja rado pijan recitujem Majakovskog i Jesenjina na ruskom :mrgreen:

Zamisli kakav pogled tek meni upute :lol: Al ja rado pljunem u facu kad me još neko pita da mu preporučim neku knjigu. Evo ti Ovidijeve Heroide ako oćeš erotiku majke ti ga nabijem.

Moja prva reakcija na ovo je bila ljubomora,a onda sam skontao da ne moram da idem na filoloski da procitam te knjige i onda sam se smorio i odustao od ideje. Nije vise toliko kul.

hahah :D koliko li vas cesto pitaju za preporuku xD
ne znam sta tim ljudima nije jasno... a svaka druga reakcija je takva.. jedno je kad te pitaju iz radoznalosti, ali drugo je taj pogled neki -.-
haha, samo recituj :D koliko dugo si ti ucio ruski? ja ne mogu da pricam u javnosti jer mi je izgovor bedan i dalje.. jos nismo uvezbali kako treba.. mada sam ja perfekcionsta u tom smislu, pa dok ne zazvuci odlicno, tesko da cu da prokinem xD

Moja prva reakcija na ovo je bila ljubomora,a onda sam skontao da ne moram da idem na filoloski da procitam te knjige i onda sam se smorio i odustao od ideje. Nije vise toliko kul.

Svi uvek mogu da čitaju sve to i da ne studiraju faks, ali majke ti, ko će uzeti da čita grčke tragedije ili stare komediografe na svome :D ? A pritom, sam verovatno nikad ne bi to rastumačio valjano kao što nam to rade na predavanjima.

hahah :D koliko li vas cesto pitaju za preporuku xD
ne znam sta tim ljudima nije jasno... a svaka druga reakcija je takva.. jedno je kad te pitaju iz radoznalosti, ali drugo je taj pogled neki -.-
haha, samo recituj :D koliko dugo si ti ucio ruski? ja ne mogu da pricam u javnosti jer mi je izgovor bedan i dalje.. jos nismo uvezbali kako treba.. mada sam ja perfekcionsta u tom smislu, pa dok ne zazvuci odlicno, tesko da cu da prokinem xD

Ma ja u osnovnoj učio samo, a do faksa sam već zaboravio. A ovaj idiot što nam predaje više nije tu nego što jeste (evo sad mesec dana nemamo jer je otputovao u Rusiju) a kad je tu, priča nam o nemirima o Ukrajini, velikoj sili Rusiji najjačoj na svetu, i takva srranja xD
Ja, fala bogu, ne znam kakav mi je izgovor, pogotovo pijan :D Al Jesenjina sam naučio slušajući Bezrukova, i tako pokupio kako god je on izgovarao. Genijalna mu je ova interpretacija Crnog čoveka :worth:

Са Јесењином имаш пролаз код риба. Руски језик, колко год да је кул, увек сам га попушио кад сам викао: ЛЕВОЙ! ЛЕВОЙ! ЛЕВОЙ!

Па нормално да смара кад нешто учиш по програму из 48. и сукоба са Информбироом Коминтерне. :mrgreen:

Да су вам пустали Хардбасс и Пистолетова то би била лудница! :srecna:

Back