Stvari koje mrzimo

Mrzim što je stoka stranačka s**bala grad plakatima na svim mogućim mestima:banderama,kafanama,pumpama,mesarama,gradil ištima,kontejnerima,stanicama...Kontam ja da lepe na onim prostorima za plakate al' jok,oni 'de stignu.P**EREM IM SE U USTA P**KA IM MATERINA U**ANA!NA PA LEPITE PO SVOJIM VILAMA,URUŠILE SE DO TEMELJA"DABOGDA"SVE DO JEDNE!

Mrzim da skupljam sminku za sestrom.
Mrzim da istu podsecam da posle izlaska skine sminku.
Mrzim kada mi neko ko nema blage veze sa tim kaze da ne odigram nesto dobro.
Mrzim kada me vodi los partner.
Mrzim kada mi neko kaze ajmo na pice, a ceka da je sve organizujem.
Mrzim sto vise nema onog sajta na kom sam mogla da pisem sve sto me muci i sta mi se desava.
Ponekad mrzim sto nisam punoletna, ponekad mrzim sto cu postati punoletna.

Volim novac i lepo ga je imati, ali mi se gade ljudi koji bi sve uradili da ga steknu, pogotovu ako se izdaju za neke intelektualce.

Mrzim ljude koji bez trunke blama, bez trunke ironije u glasu, kažu da vole da gledaju realitije, imaju svoje favorite, glasaju za njih, prate njihove zivote i raspravljaju o njima kao o kakvom važnom životnom pitanju.
Barem se postidi b* te glupavog.

Mrzim ljude koji zlostavljaju životinje i maštam o tome kako ih neko krvnički prebija. Verovatno ja.

Mrzim dosadne čistunce koji će uvek raditi pravu stvar. U raj sa njima!

Mrzim kad baba ulovi bubašvavu i donese je u rukama da mi je pokaže, kao mačka kad ulovi miša pa ga ostavi na pragu da ga svi vide. Baba plašim se, nemoj da mi je pokazuješ.

Pa tvoja baba je mučitelj životinja, ili Švaba buba nije životinja?:mrgreen:

Brza i trenutna smrt nije mučenje. Kao sto mi ne smeta da se životinje ubijaju za ishranu (pod uslovom da su do tog trenutka držane u humanim uslovima), ne smeta mi ni da se ubijaju kad prave štetu.
Uostalom to je moja baba koju volim, so *

Poslednja izmena:

Back