Stvari koje mrzimo

znači ipak ispravno zovem!
setih se i sad! MRZIM FORSIRANJE RAZGOVORA.
ajde me pitaj nešto. nemoj da bude da ja pitam nešto.
ajde ne.

Hahahah tako je bilo danas samnom i mojom klinkom. Ja namerno sedim i cutim i meni lepo,a ona pizdi. Nemoj da me kuliras,reci nesto,pricaj. :lol:
Kad nekog poznajem,mogu sa njim da sedim satima i da cutim i da mi ne bude neprijatno.

Мрзим оне ретарде који знају нешто и знају да те се тиче али неће да ти кажу јер их не питаш.
Неки дан на физичком ми утрчимо да се пресвучемо да што више играмо баскета, пресвукли се таман, шортс, мајица, све. Излазимо, а лик из одељења стоји испред свлачионице и каже "Немамо час, професор је рекао". Ми питамо "кад си сазнао?", а он ће "Рекао је кад смо ушли"... И кад сам га питао зашто није рекао он рече да смо већ ушли и да му глупо било... Није неки велики разлог, али заиста сам попиздио. Чак сам у сасвим нормалним односима с тим типом.

A ja opet mrzim sto ima u razredu jedna likusa koja non-stop obavestava o svemu, a vise od pola stvari su dezinformacije, tipa dodje i kao aaa, sanitarce pitala biohemiju, svi su dobili 1, a ono ona dala minuse u svesku ili tako nesto...:lol: A sto je najjace, svi znamo da preuvelicava, pa iskuliramo, ali fakat nekad i pogodi i onda ono cuveno: E, jesam vam rekla?! :dash:

Мрзим оне ретарде који знају нешто и знају да те се тиче али неће да ти кажу јер их не питаш.
Неки дан на физичком ми утрчимо да се пресвучемо да што више играмо баскета, пресвукли се таман, шортс, мајица, све. Излазимо, а лик из одељења стоји испред свлачионице и каже "Немамо час, професор је рекао". Ми питамо "кад си сазнао?", а он ће "Рекао је кад смо ушли"... И кад сам га питао зашто није рекао он рече да смо већ ушли и да му глупо било... Није неки велики разлог, али заиста сам попиздио. Чак сам у сасвим нормалним односима с тим типом.

Ja se samo bojim da ti ne krenes da bijes narod.

Idu mi na ****** ovi ljudi sa faksa koje imam na fejsu, jer sve što oni postavljaju jeste nešto vezano za faks. ili gradivo. Ili predavanja. Ili profesore.

Pa koga bole rac što ti se svidelo to i to predavanje, majku ti ebem gadnu imaš li života

Ma to naravno, ali nije to poenta :lol: Jednostavno, uvek znaš da retardi i dalje govore o tome. I posle što se kaže za našu grupu na faksu da je autsajderska i specijalna, kad se svi i tako ponašaju. Kako niko drugi na čitavom ebenom fejsu ne drami previše oko faksa, studija, predavanja. Kako li će biti kad krenu ispiti, majku im

Ma to naravno, ali nije to poenta :lol: Jednostavno, uvek znaš da retardi i dalje govore o tome. I posle što se kaže za našu grupu na faksu da je autsajderska i specijalna, kad se svi i tako ponašaju. Kako niko drugi na čitavom ebenom fejsu ne drami previše oko faksa, studija, predavanja. Kako li će biti kad krenu ispiti, majku im

Direkt, šta ti studiraš? Filološki? Filozofski?

Back