Stvari koje mrzimo

Mrzim što se ljudi tako lako odriču svojih želja, osećanja, prošlosti...
Što ne umeju ili ne žele da cene ono što su imali već imaju silnu potrebu da svako nedostižno, pa i izgubljeno grožđe predstave kao kiselo.
Što retko kada imaju dovoljno volje da se bore za ono do čega im je stalo...
Što će radije baciti sve to jer im je tako lakše...

Mrzim kada je neki jubilej, a ja nemam pojma šta da uzmem za poklon, a glupo mi je da uzmem nešto uopšteno, volim da baš ubodem sa poklonom
Mrzim što postajem tr00 alkos, i što su ljudi počeli da mi kenjaju u vezi toga :mrgreen: A još više mrzim što je ovo "postajem" neki mehanizam, jer je dotični proces uveliko dovršen :lol:
I da, smor mi je što ne znam da igram salsu i tako te plesove (ovo je za onu drugu temu, al me mrzi sad da odvajam) :mrgreen:

Padnem sa stolice kad vidim da musko ima ask...

To mi je ono-krajnji retard.
Imam par ortaka kvazi smekera(Boze me sacuvaj) koji taj ask koriste za neke šeme,muvanja šta ja znam.
Mahom su zaista neopoivo zgodni,izdefinisani,tu se snimaju, kao neke tetke. :lol: A ima jedan koji se snimao dok je onanisao. Želeo sam da povratim tog trenutka.
A najjace sto mi je mladja sestra u tom trenutku bila u sobi. :hahaha:

Mrzim kada je neki jubilej, a ja nemam pojma šta da uzmem za poklon, a glupo mi je da uzmem nešto uopšteno, volim da baš ubodem sa poklonom
Mrzim što postajem tr00 alkos, i što su ljudi počeli da mi kenjaju u vezi toga :mrgreen: A još više mrzim što je ovo "postajem" neki mehanizam, jer je dotični proces uveliko dovršen :lol:
I da, smor mi je što ne znam da igram salsu i tako te plesove (ovo je za onu drugu temu, al me mrzi sad da odvajam) :mrgreen:

Uuu znam salsu :mrgreen:
Fino je znati, ali nema neke koristi od toga.. Meni bolje izgleda tango :)
Mislim, šta reći:

Uuu znam salsu :mrgreen:
Fino je znati, ali nema neke koristi od toga.. Meni bolje izgleda tango :)
Mislim, šta reći:

Znači zavidim ti :lol:
Mislim, nije da se ja nešto preterano primam(mada je kul u nekom smislu), al često dobro dođe, a i rečeno mi je da imam potencijala, da ne detaljišem :mrgreen:
Ma daj, pa ovaj video se ne važi, kontam da bi tebi bilo svejedno šta igrala(ili ne igrala) sa Banderasom ko što bi meni bilo sa ovom plavušom :mrgreen:

Hahahaha razumijemo se :zper:

Ali vidi, ni ja nisam naučila igrati kući, već su se nekoliko puta održavale u klubovima salsa večeri..
Sigurna sam da takvo nešto postoji i u tvom gradu ;)

Naravno :per:
Ma ni ja ne planiram da naučim kući, možda se i ubacim negde na kraju :lol:

Ima tih veceri i u Beogradu :D
Ja ni valcer ne umem da odigram, ni instruktor mi ne moze pomoci :sad2:

Kakve večeri, gde, ja prvi put čujem za to xD

Back