Studentski domovi

Ja nisam brucos, treca sam godina, ali prvi put konkurisem... Ako bude slicno kao i prosle godine,trebalo bi da budem pri vrhu, ali sam izbacila sve sem Lole i Vere jer je dosta daleko. Studenjak dvokrevetna je takodje privlacna ali nisam bas za to da putujem duze od pola sata. Jeste da ima jos vremena, ali cisto da pitam za savet....

A koji je fakultet u pitanju?

Ja nisam brucos, treca sam godina, ali prvi put konkurisem... Ako bude slicno kao i prosle godine,trebalo bi da budem pri vrhu, ali sam izbacila sve sem Lole i Vere jer je dosta daleko. Studenjak dvokrevetna je takodje privlacna ali nisam bas za to da putujem duze od pola sata. Jeste da ima jos vremena, ali cisto da pitam za savet....
racuna se ove godine prosek sa svih godina, cisto imaj u vidu

Zanima me da li Karaburma ima neki internet koji moze da se placa mesecno osim onog internet centra i da li moze da se sa laptopom uhvati neki wireless??
internet centar se pretvorio u kafic..mozda sam opet ubace kompjutere, al cisto sumnjam..negde u maju su nam busili i sprovodili razne kablove, stavljali antene, sve u cilju adsl-a..koji jos nije zaziveo...do prosle godine smo se svi kolektivno kacili na OFK-in wireless, ali su provalili u zastitili mrezu..damn :mrgreen:
vecina ljudi je uzela neki mts, telenor paket..ali nadamo se ovom adsl-u do kraja godine =)
nadam se da sam pomogla :D

internet centar se pretvorio u kafic..mozda sam opet ubace kompjutere, al cisto sumnjam..negde u maju su nam busili i sprovodili razne kablove, stavljali antene, sve u cilju adsl-a..koji jos nije zaziveo...do prosle godine smo se svi kolektivno kacili na OFK-in wireless, ali su provalili u zastitili mrezu..damn :mrgreen:
vecina ljudi je uzela neki mts, telenor paket..ali nadamo se ovom adsl-u do kraja godine =)
nadam se da sam pomogla :D

E hvala ti puno .. Valjda ce uskoro doci taj adsl posto me mrzi da gledam te pakete mts telenor ... :dash:

Mts, telenor i tako ti nemaju flat pakete, što, naravno, ne valja. Valjda će taj adsl uskoro. :) Mada, piše u ovom informatoru, šta li je već, da ima osposobljena LAN veza kroz dom, pa tako isto kontam da ima interneta možda na toj LAN vezi...

znate kako...na karaburmni poslednjih 5-6 spratova dobijaju brucosi..na spratu ima mesta za oko 40 ljudi, minus samice...tako da u najgorem slucaju, da si sto pedeseti, pa i da svi pre tebe uzmu karaburmu, ima da je dobijes
cenim da ovaj prethodni post, sto se tice devojaka, uopste nije tacan..jedino ako su zaboravljene nule na 15-20

znate kako...na karaburmni poslednjih 5-6 spratova dobijaju brucosi..na spratu ima mesta za oko 40 ljudi, minus samice...tako da u najgorem slucaju, da si sto pedeseti, pa i da svi pre tebe uzmu karaburmu, ima da je dobijes
cenim da ovaj prethodni post, sto se tice devojaka, uopste nije tacan..jedino ako su zaboravljene nule na 15-20

Cool :klap:
Karaburma ima inace 280 mesta za brucose, kako uspeh da nadjem ovde na netu... ali nisam znala koliko od toga dobijaju devojke... ok, cekamo raspodelu, pa useljenje... ;)

Ja imam jedno pitanjce, malo glupavo al' nema veze :D Na raspodeli svi ulazimo po onom redu koji je na rang listi? U prevodu, ne moze niko ko je stoti da udje kao npr pedeseti? Ipak prvih dvesta dodje u 9 sati. Mislim, valjda bi trebao da postoji neki sistem provere studenata, prozivanje ili tako nesto :)

Domci, kada cete da izvadite lekarsko? Neki pricaju na dan useljenja, neki da treba pre da odemo, pa me zanima :D

Izaslo obavestenje na sajtu :)

Pregledi za useljenje u studentski dom obavljaju se radnim danom od 8 do 14 časova u:

* prostorijama Zavoda Krunska 57(II sprat soba 34) ;
* zdravstvenoj ambulanti u Studentskom gradu I blok, F krilo (prizemlje soba 009) ;
* Pregledi za useljenje u studentski dom obavljaju se od 27.09. do 01.10.2010. radnim danom od 8 do 15 časova ;
* u ambulanti u Studentskom domu „Karaburma“ (Mije Kovačevića 7b) 29. i 30. 09. 2010. radno vreme je produženo do 17 časova(II sprat soba 34) od 8 do 14 časova
* U subotu 02.10.2010. pregledi se obavljaju u prostorijama Zavoda Krunska 57

Za pregled je potrebno :

* Studentska elektronska kartica
* 600 dinara

Izaslo obavestenje na sajtu :)

Pregledi za useljenje u studentski dom obavljaju se radnim danom od 8 do 14 časova u:

* prostorijama Zavoda Krunska 57(II sprat soba 34) ;
* zdravstvenoj ambulanti u Studentskom gradu I blok, F krilo (prizemlje soba 009) ;
* Pregledi za useljenje u studentski dom obavljaju se od 27.09. do 01.10.2010. radnim danom od 8 do 15 časova ;
* u ambulanti u Studentskom domu „Karaburma“ (Mije Kovačevića 7b) 29. i 30. 09. 2010. radno vreme je produženo do 17 časova(II sprat soba 34) od 8 do 14 časova
* U subotu 02.10.2010. pregledi se obavljaju u prostorijama Zavoda Krunska 57

Za pregled je potrebno :

* Studentska elektronska kartica
* 600 dinara

Ja ne mogu da se sna]em na onom sajtu, jel mi vadimo tu karticu tamo gde smo se slikali? Mi sa medicinskog smo se slikali na fakultetu, pa jel tamo podizemo karticu?

Ja ne mogu da se sna]em na onom sajtu, jel mi vadimo tu karticu tamo gde smo se slikali? Mi sa medicinskog smo se slikali na fakultetu, pa jel tamo podizemo karticu?

Ovo su linkovi http://www.sc.rs/userfiles/file/plan_aktivnosti-brucosi_10-11_poslednje.pdf ,
http://www.sc.rs/scentar/index.php?vest=59
A ovo je odgovor na tvoje pitanje :

Студентске чип картице подижу се у периоду од 22.09. до 04.10.2010.године на благајни Студентског дома ''Карабурма'' а од 05.10.2010.године у Служби за информационе технологије Установе Студентски центар ''Београд'', ул.Светозара Марковића бр.56. :
Студенти који су примљени, студентске чип картице могу подићи и у данима расподеле, 29.09. и 30.09.2010.године на благајни Студентског дома ''Ќарабурма''

Ja sam iz Beograda, ali bih kupio mesto u domu za izvesnu svotu. Da li je to moguce?!
I ako ima zainteresovanih da pravimo posao? :).. Ako znate nekoga moze i posredstvo.

Ok, ti si cuo da moze da se kupi soba u domu i tu ima istine. Da nema smisla da uzimas ljudima koji nemaju u Bg-u place to crash, ili ne mogu da plate stan, stvarno nema. Ali, necu da ulazim u tvoje motive.
Kako god, ovo pise u konkursu za dom:
Pravo na smestaj u Ustanovu imaju studenti visokoskolskih ustanova...koji imaju drzavljanstvo Republike Srbije i cije prebivaliste nije u sedistu visokoskolske ustanove na kojoj studira.
Osim ako ne mislis da se podvrgnes zescim malverzacijama, sumnjam da ces uspeti da uspesno kupis sobu.

Back