Studentski domovi

haha imam jedno pitanje. shta ako neko zeli da bude intiman sa devojkom/momkom, a cimer/i u sobi. shta onda? iskreno ovo se dugo pitam, ako mogu samo zreli odgovori ;)

Pa gledaj da nadjes nekog cimera koji ima cesto predavanja i vezbe pa ces tu imati slobodnog vremena a i gledaj da ne idete kuci isti vikend. On kad ode ti ostanes eto, ceo vikend ;) Ma samo ako dobijes normalnog cimera neces imati problema jer ce i njemu takva usluga sigurno zatrebati :) Svi smo mi ljudi ;)

Ma nema sta da cmizdrim i placem za kucom:D
Bas zbog toga sto sam zbog srednje stanovala u drugom gradu i onda sam navikla.
Mada ako budem nostalgicna,moze neko da me tesi:rumenko:

Ej, mogu samo da ti kažem, imao sam u odeljenju par ljudi koji su stanovali u mom gradu a nisu odatle i bili su đaci perfekcija-perverzija.... Tako da ne sumnjam da ćeš zablistati i u Beogradu (graduuu..) :)

ma dobices karaburmu bre sigurno nemoj da se brines uopste...a jel mi biramo gde cemo odnosno tako kako smo rangirani tim redom biramo pa sta ostane ovim losije rangiranima ili kako??

Koliko sam ja razumeo,po redosledu na rang listi prozivaju i izjasnjavas se u koji ces dom. Kako svaki sledeci dodje na prozivku,moze da bira od onoga sto je ostalo. Neka me ispravi neko od starijih koji imaju iskustvo,nadam se da ima takvih na temi... Ja se jedino brinem zato sto su mi rekli da filoloski ima mali broj mesta u Karaburmi,a ja bih najradije tamo.

Back