Studentski domovi u NS-u

• Začetnik teme Začetnik teme lemba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Domowi A i B,i owaj najnowiji su ql!
Ostale ne bih komentarisala,po meni nisu za ziwot,strasno je kako izgledaju.
Ja sam uwek bila pre za stan,ranije sa gazdom,sada sa sestrom,...i skroz mi je ok!:D
A da je zezanje u domowima-jeste,necu da gresim dushu!;)

I ovako imam slabu koncentraciju kad je učenje u pitanju, ne znam šta bi bilo da sam kojim slučajem u Bajiću....sumnjam da bih završila...meni smeta kad neko diše, dotle je došlo :roll:.

samo tražiš izgovor,

al ajde da te stimulišem malo,

za svaki ispiti koji položiš od sad pa do završetka studija,

ja plaćam koliko možeš da popiješ za jedno veče tvog omiljenog pića....

samo tražiš izgovor,

za svaki ispiti koji položiš od sad pa do završetka studija,

Ah, nije mi to baš neka stimulacija, nisam ja neki kapacitet :lol:....

A inače, počela sam da učim....učim već 2 nedelje i dobro mi ide :):D...jako sam happy :D.
Bitno je da je došla motivacija....mama me je pustila da se ishisterišem, da plačem, da psujem, da najavljujem demonstrativno da ću da se zaposlim i da ću da odustanem od faksa, da se izvinjavam, da cvilim, da urlam, da kukam, da krivim sebe....sve je jadna saslušala (Volim Te Mama!) i to mi je jako trebalo...i samo mi je posle malo otvorila oči (ah, bilo je teško prihvatiti istinu :roll: ) i evo sad sam štreber. Nije me sramotra :smile:. Znam da će biti rezultata.

heh, pa ni Bajic nije sto je nekad bio... Da nije tamo josh nekih Ql devojaka propao bi... Meni je pre 2 godine na useljaju zakucala devojka na vrata i pitala me da li je nasha soba buchna. Onda mi je rekla kako se raspitivala po komshiluku (po nekoliko soba sa obe strane) jer ... "...meni treba tishina, jer ja sam upisalaa mediicinu! " E da ovaj internet moze preneti nacin na koji je to izgovoreno mislim da bi se svako normalan ovde ismejao... Sad je Bajic renoviran, okupan i pun novih klinaca-snobova.... Samo se josh hodnik na dvestacetrdesetikusur drzi ;) :) :)

I ovako imam slabu koncentraciju, ne znam šta bi bilo da sam kojim slučajem u Bajiću....sumnjam da bih završila...meni smeta kad neko diše, dotle je došlo :roll:.
samo tražiš izgovor,

'ajde, nemojte biti bezobrazni, ovako, javno ... :)

Back