Studentska lista postaje srednjoškolska?

Za koga bi pre glasali?

• Studente

glasova: 0 0,0%
  • Srednjoškolce

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    4
Primetno je da studenti više ne daju nikakav doprinos revoluciji, odali su se učenju i potpuno kapitulirali, dok sa druge strane gimnazijalci izvlače maksimum. Ko je onda bolji?
Šta bi se desilo kada bi se podelili u dve kolone (recimo da srednjoškolci budu tvrda struja a studenti ona koja se prodala kao Đilas)?

Кад крећу вртићи и јаслице у блокаду?

Do izbora će pola miliona tih srednjoškolaca postati studenti sa pravom glasa.

Ja bih na vašem mestu o tome mislio :per:
pretera ga :D

u srbiji u srednje skole ukupno ide oko 200 hiljada ucenika u sve cetiri godine.
sad sam gledao statistiku
2023/24 je zavrsilo oko 55 hiljada ucenika.
tako da ce za godinu dana biti oko 50..60 hiljada novih glasaca a racunaj da pola od njih nisu zainteresovani za izbore.

Битно је да чувари у Казнено поправним заводима не блокирају кад будете служили свој дуг друштву.
a ti zaista verujes u revansizam?
da se kladimo da kad dodje do promene vlasti opet nece biti 6. oktobra.

narocito ako pobedi studentska lista jer ce na njoj biti ako sam dobro shvatio profesori i ljudi od integriteta koji nisu politicki obojeni.

Frljim se ciframa ko MUP Srbije ;)

u srbiji u srednje skole ukupno ide oko 200 hiljada ucenika u sve cetiri godine.
sad sam gledao statistiku
2023/24 je zavrsilo oko 55 hiljada ucenika.
tako da ce za godinu dana biti oko 50..60 hiljada novih glasaca a racunaj da pola od njih nisu zainteresovani za izbore.

Da, to su otprilike cifre, ali nisu za zanemariti. Mislim da će itekako biti zainteresovani za glasanje ;)

ja se secam mi smo u srednjoj skoli isli na demonstracije da ne bi isli na casove :kez:

ali nisi bio zadovoljan tadasnjim rezimom Slobodana Milosevica, jer pricas da si ucestvovao
u smenjivanju te vlasti, sto bi znacilo da si iz opravdanih razloga demonstrirao

Kao sto iz opravdanih razloga sada mladi rade

Samo je ostalo nedoreceno zasto sada podrzavas rezim Aleksandra Vucica koji je bio sa
Slobodanom Milosevicem u Vladi tada kad si ga smenjivao

Primetno je da studenti više ne daju nikakav doprinos revoluciji, odali su se učenju i potpuno kapitulirali, dok sa druge strane gimnazijalci izvlače maksimum. Ko je onda bolji?
Šta bi se desilo kada bi se podelili u dve kolone (recimo da srednjoškolci budu tvrda struja a studenti ona koja se prodala kao Đilas)?
a decu iz obdanista zaboravljas ?...............valjda i ona imaju pravo na svoju listu?

Samo je ostalo nedoreceno zasto sada podrzavas rezim Aleksandra Vucica koji je bio sa
To je bio rezim socijalista, za razliku od ovog u kome je njihova uloga skromna.
Ako govorimo o socijalistima, ista njihova garnitura je vladala Srbijom osamdesetih kao i devedesetih, sa dijametralno suprotnim rezultatima. Znaci sve zavisi od geopolitike.

To je bio rezim socijalista, za razliku od ovog u kome je njihova uloga skromna.
Ako govorimo o socijalistima, ista njihova garnitura je vladala Srbijom osamdesetih kao i devedesetih, sa dijametralno suprotnim rezultatima. Znaci sve zavisi od geopolitike.

Pa ne mozes da budes malo trudan, ili jesi ili nisi

A evo jednog podsetnika o "maloj" ulozi doticnog(sudeci po sudbini ovog novinara)

images22.jpg

a odakler ti ovo?
vidis kako gresis.
to sto se ne slazem sa svim sta jedna strana radi ne znaci da podrzavam drugu.
ta iskljucivost je najveci problem blokaderske strane "ili si samnom i u svemu me podrzavas ili si caci".

davno sam ovde napisao.
na prethodnim izborima je protiv vucica glasalo MILION ljudi, ej milion ljudi je bilo protiv njega.
toliki broj jos nijedne demonstracije nisu postigle.

da bi vucic izgubio na izborima ne treba animirati ove koji su vec tradicionalno protiv njega nego nove, one neodlucne, one koji ne izlaze na glasanje a koliko je takvih bilo oko tebe na demonstracijama..kladim se minimalno,. oko tebe su na demonstracijama oni koji su uvek bili protiv vucica.

a ovaj nacin, gde se etiketira svako ko se ne slaze sa svim sta jedna strana radi nije nacin da se privuku ti na tu stranu.

a odakler ti ovo?
vidis kako gresis.
to sto se ne slazem sa svim sta jedna strana radi ne znaci da podrzavam drugu.
ta iskljucivost je najveci problem blokaderske strane "ili si samnom i u svemu me podrzavas ili si caci".

davno sam ovde napisao.
na prethodnim izborima je protiv vucica glasalo MILION ljudi, ej milion ljudi je bilo protiv njega.
toliki broj jos nijedne demonstracije nisu postigle.

da bi vucic izgubio na izborima ne treba animirati ove koji su vec tradicionalno protiv njega nego nove, one neodlucne, one koji ne izlaze na glasanje a koliko je takvih bilo oko tebe na demonstracijama..kladim se minimalno,. oko tebe su na demonstracijama oni koji su uvek bili protiv vucica.

a ovaj nacin, gde se etiketira svako ko se ne slaze sa svim sta jedna strana radi nije nacin da se privuku ti na tu stranu.

Ako ti, kao osvedoceni podrzavalac ove vlasti na celu sa Aleksandrom Vucicem,
dajes savete opoziciji sta da radi,
taj savet je u najmanju ruku "petparacki" ili na narodski prevedeno "vredi urcu"
Pardon my French

Poslednja izmena:

Back