Studentkinja Medicinskog fakulteta u Nišu

Ako je ona podelila klip na drustvenim mrezama, zasto bi tebi bilo glupo da podelis to kao dokaz onoga o cemu pricas?

Naravno da neces, jer kao sto rekoh: #nijesedesilo

Nije ona podelila klip, nismo se razumeli
Studenti su podelili klip na kojima se ona svadja sa njima i kako ona njih psuje, ali bez dela gde su njoj stali oko auta , gde je jedan od njih njoj opsovao decu i bukvalno joj se bacio na auto. I to sve sa komentarima kako je snsovka, kobilja glava, krava i sl.

Izvini, meni neko da opsuje dete u startu me vise ne zanima da li je student blokader ili sta god, pobila bih se sa njima na sred ulice , tako je i ona reagovala. I znam.zenu dobro , nikada nije glasala za vladajuće, cak je i apoliticna samo je pokušala kolima da prodje , ispalo je da hoce nekoga da zgazi na ulici. Već je postalo i dosta paraniocno. Možda da je iz kola vikala pumpaj, niko joj ništa ne bi rekao.

Ok je sve , ali ne može se reći za sve ljude koji učestvuju u blokadama da su fini, kulturni i bezgresni, jer.na taj broj ljudi, tvrdnja ne bi bila realna.

Tragikomično je što neki nisu plaćeni da zastupaju svoje mišljenje, tako da nemaju novac poreskih obveznika da bi sebi kupili hranu? Po toj logici, sasvim je ok plaćati iz budžeta bahaćenja "elite" a to već nije tragikomično već je jako tragično jer ide uz blagoslov tih istih od kojih kradu.

Ma ,d aj, Lagerta ti isto kao da si dete . Stvarno me iznenadjujes. Čuj nisu plaćeni. Naravno da su svi plaćeni, i to nije problem što su plaćeni, ako se bore za ok stvar, ali stvarno je glupo prilaziti tome kao dete čuj nemaju za hranu pa imaju mamu

Ma ,d aj, Lagerta ti isto kao da si dete . Stvarno me iznenadjujes. Čuj nisu plaćeni. Naravno da su svi plaćeni, i to nije problem što su plaćeni, ako se bore za ok stvar, ali stvarno je glupo prilaziti tome kao dete čuj nemaju za hranu pa imaju mamu
Onda ti imaš informacije koje ja nemam, volela bih da ih podeliš sa mnom pa da ne budem toliko "zaslepljena' iliti detinjasta i konačno saznam ko plaća studente da ruše državu :mrgreen:

Onda ti imaš informacije koje ja nemam, volela bih da ih podeliš sa mnom pa da ne budem toliko "zaslepljena' iliti detinjasta i konačno saznam ko plaća studente da ruše državu :mrgreen:
Svako moze legalno da im salje donacije bilo odakle, oni ne objavljuju kako ih trose, dakle pune svoje dzepove.
Evo samo nas @Frederick_ se hvali da im je poslao par hiljada evra a zamisli koliko salju mocnici.

Tragikomično je što neki nisu plaćeni da zastupaju svoje mišljenje, tako da nemaju novac poreskih obveznika da bi sebi kupili hranu? Po toj logici, sasvim je ok plaćati iz budžeta bahaćenja "elite" a to već nije tragikomično već je jako tragično jer ide uz blagoslov tih istih od kojih kradu.

Ne vidim vezu moje i tvoje poruke. Ae ovako da probam. Nekom je lakše da mu opsuješ porodicu nego da pomeneš studente. Ili, "studenti su rekli" je jevanđelje. Svako ko to dovede u pitanje je udba, ozna, kgb, fbi, ćaci, sendvičar.

Pa, meni je stvarno nenormalno da neko misli da je moguće da se sve ovo spontano desi bez organizacije. Možda nisi bliska nikome ko je blizak vlasti, policiji , raznim strankama, ja jesam pa slusam. A i nisam mentol da mislim da je moguće bez dirigovanja da se organizuju protesti u tolikom broju. Ja opet kažem, meni je i Mila Pajic bila dovoljna , zena koja je sve ovo započela, a sad svi eskiviraju pitanja o njoj onom malom ruznom cupavom njenom ortaku što je danima gostovao po emisijama kao jedan od organizatora blokade karlovacke gimnazije. A njih nisu zanimale ni žrtve u NS -u ni nadstresnica, već politički ciljevi. I ko zna koliko je takvih[/QUOTE]

Poslednja izmena:
Ideologija koja sve neistomišljenike naziva teroristima i nacistima mi sada objašnjava kako studenti blokaderi ne umeju da iznesu kritičko mišljenje? Koja zamena teza, odlično promenjeno učenje o psihološkim manipulacijama u politici. Inače, u pionirskom parku je potvrđeno da su i ti dobro studenti ono koji studiraju na privatnim fakultetima , koji inače i nisu u blokadama. Problem simpatizera vlasti je taj što nikako da shvate da je ovo vreme ubrzanog protoka svih informacija i da se malo toga može sakriti ili slagati. Razumem ja zašto i dalje pokušavaju putem raznih medija da plasiraju ovakve vesti ali oni ne shvataju da je vreme bespogovornog verovanja u takve vesti prošlo. Jer ništa novo ne iznosite od početka prostesta osim floskula, zavedeni studenti, zezanje da bi se slikali za internet, šačica neradnih studenta i slično. Era tehnologije vam je oduzela moćno propagandno oružje laži i mainupalicije, ostaju vam samo ovakvi pokušaji koji hoće proći kod jednog manjeg broja ljudi sa smanjenom mogućnošću razlikovanja laži i istine a i bez želje da se takve vesti provere.

"Ideologija koja sve neistomišljenike naziva teroristima i nacistima...." 😟

Dakle, sad diskutuješ sa "ideologijom". :pop:

Ja se bojim da ti opet upadaš u onu svoju ludu fazu ostrašćenog lupetanja, "mi" i "vi" govora sa suludim optužbama i kreiranja izmaštanog sagovornika čije stavove izmišljaš i onda istresaš munje i gromove.

Tvrdila si da su svi studenti u Pionirskom parku članovi političkih stranaka. Ja sam tih navela primer dečka koji se zove Luka Lalošević. On nije član nijedne političke stranke. Ako misliš da jeste, dokaži. Tvrdila si da među blokaderima nema članova stranaka. I to je laž. Dakle, iznela si lažne tvrdnje i u kontekstu argumentacije tvojih stavova, ne pomaže to ostrašćeno istresanje munja i gromova.

Mogli bismo diskutovati o ulozi izvesnih medija u svemu ovome i njihovom pumpanju bestidnih laži, ali ti si previše ostrašćena za takvu diskusiju i indoktrinisana upravo propagandom sa tih medija.

"Ideologija koja sve neistomišljenike naziva teroristima i nacistima...." 😟

Dakle, sad diskutuješ sa "ideologijom". :pop:

Ja se bojim da ti opet upadaš u onu svoju ludu fazu ostrašćenog lupetanja, "mi" i "vi" govora sa suludim optužbama i kreiranja izmaštanog sagovornika čije stavove izmišljaš i onda istresaš munje i gromove.

Tvrdila si da su svi studenti u Pionirskom parku članovi političkih stranaka. Ja sam tih navela primer dečka koji se zove Luka Lalošević. On nije član nijedne političke stranke. Ako misliš da jeste, dokaži. Tvrdila si da među blokaderima nema članova stranaka. I to je laž. Dakle, iznela si lažne tvrdnje i u kontekstu argumentacije tvojih stavova, ne pomaže to ostrašćeno istresanje munja i gromova.

Mogli bismo diskutovati o ulozi izvesnih medija u svemu ovome i njihovom pumpanju bestidnih laži, ali ti si previše ostrašćena za takvu diskusiju i indoktrinisana upravo propagandom sa tih medija.

Meni je nemoguće da odrasla osoba sve ovo doživljava kao nepoliticku borbu , finim i malim studentima koji zahtevaju odgovornost za smrt 16 ljudi i to je to. Pa , nismo balavi toliko.

Sve super, ideja sjajna, što ne znači da je sve što se radi dobro i da se radi za dobro svih. Ne gledam RTS, ali ne znaci da mi je drago zbog ljudi.koji rade tamo., niti mi je ok da ne mogu da udju u zgradu danima. I oni imaju i decu i porodice isto kao prosvetari , isto kao svi ostali. Sa maltreta jednih ljudi od strane države, prešli smo da maltretirimo druge ljude blokadama , pa u krug , dok se ne podelimo do kraja. Meni se sve to ukupno ne svidja, jer uopste nije došlo do jedinstva , nego neke nove podele medju ljudima. Nemam zelju za novim sukobima ovde kod nas na Balkanu.

Nije ona podelila klip, nismo se razumeli
Studenti su podelili klip na kojima se ona svadja sa njima i kako ona njih psuje, ali bez dela gde su njoj stali oko auta , gde je jedan od njih njoj opsovao decu i bukvalno joj se bacio na auto. I to sve sa komentarima kako je snsovka, kobilja glava, krava i sl.

Izvini, meni neko da opsuje dete u startu me vise ne zanima da li je student blokader ili sta god, pobila bih se sa njima na sred ulice , tako je i ona reagovala. I znam.zenu dobro , nikada nije glasala za vladajuće, cak je i apoliticna samo je pokušala kolima da prodje , ispalo je da hoce nekoga da zgazi na ulici. Već je postalo i dosta paraniocno. Možda da je iz kola vikala pumpaj, niko joj ništa ne bi rekao.

Ok je sve , ali ne može se reći za sve ljude koji učestvuju u blokadama da su fini, kulturni i bezgresni, jer.na taj broj ljudi, tvrdnja ne bi bila realna.
Znaci klip je javno podeljen ali ti neces da nas prosvetlis i podelis klip.

Dakle, nije se desilo.
Jer da se desilo, definitivno bi jos neko osim tebe video taj misteriozni klip.

Znaci klip je javno podeljen ali ti neces da nas prosvetlis i podelis klip.

Dakle, nije se desilo.
Jer da se desilo, definitivno bi jos neko osim tebe video taj misteriozni klip.

Sasvim mi je nebitno iskreno , ne želim da delim klip osobe koja je kolateralna šteta. Postoji klip na nekom instagram nalogu studenata , ja sam videla kod nje klip, nemam instagram , tako da i da hoću to ne mogu da nadjem.

Par desetina hiljada :D

I svaki dinar koji potrose je transparentan, za razliku od tvojih partijskih drugara na vlasti :D

Na cips i koka kolu ?i tebi je zaista ok da dajes nekome svoj novac da kupuju slatkiše I grickalice ? Meni to nije normalno pored toliko ljudi kojima zaista treba .

Ja sam kao student radila , nije mi niko donirao pare

Na cips i koka kolu ?i tebi je zaista ok da dajes nekome svoj novac da kupuju slatkiše I grickalice ? Meni to nije normalno pored toliko ljudi kojima zaista treba .

Ja sam kao student radila , nije mi niko donirao pare

Dajem svoj novac onome kome ja želim.
To jest, onaj deo koji je pod mojom kontrolom.
Žalosno je što veći deo nije pod mojom kontrolom, jer je dat kroz poreze državi, a državom upravlja banda kriminalaca.
Tako da moje davanje novca studentima je investicija da se moj novac, koji dajem kroz poreze, pametnije ubuduće troši.

Recimo, nema putnih troškova za narodne poslanike dok škola u Titelu izgleda ovako:

1000023983.jpg

Razumem ja zašto i dalje pokušavaju putem raznih medija da plasiraju ovakve vesti ali oni ne shvataju da je vreme bespogovornog verovanja u takve vesti prošlo.

Ti to tvrdiš da su članci na kojem je baziran uvodni post laž???

Izvoli objasni kako je to moguće.

U člancima je prepričano ono što je ta studentkinja rekla u snimku agencije Tanjug (imaš u uvodnom postu na linku tanjuga taj snimak). Jedino ako je snimak delo veštačke inteligencije... a verujem da bi i u to pre poverovala nego da postoje blokaderi koji nekoga zastrašuju. E to već pokazuje vrlo ozbiljan stepen indoktrinacije i ostrašćenosti.

Vrlo je zanimljivo koliko su skučeni totalitarni umovi usplahireni zbog onog što je devojka rekla, pa svoju usplahirenost manifestuju ponavljanjem laž, laž, laž... ili lajkovanjem stupidnog posta u kojem se tvrdi “Lažete i na Uskrs”. Ni tvorac te kratke gadarije nije umeo da objasni šta je konkretno laž u uvodnom postu, pa ni ti ne možeš. Ni vi ni sami ne verujete da ta devojka laže, već je stvar u tome što biste svim silama ućutkali neistomišljenike samo da ne progovaraju i onda zgodno dođe to horsko graktanje: laž, laž, nije se desilo itd. Strašno je to jednoumlje i ostrašćenost.

Dajem svoj novac onome kome ja želim.
To jest, onaj deo koji je pod mojom kontrolom.
Žalosno je što veći deo nije pod mojom kontrolom, jer je dat kroz poreze državi, a državom upravlja banda kriminalaca.
Tako da moje davanje novca studentima je investicija da se moj novac, koji dajem kroz poreze, pametnije ubuduće troši.

Recimo, nema putnih troškova za narodne poslanike dok škola u Titelu izgleda ovako:

Pogledajte prilog 1717553

Pq, dobro , legitimno.

Znam ja kakve su škole, i znam kakva je bagra na vlasti, samo neću da se jedna bagra zameni drugom

Pa onda bi trebalo da podrzavas studente jer oni upravo prekidaju taj zacarani krug, zahtevima da institucije rade svoj posao, a ne da zavisi drzava od vodje.
Upropastili institucije, akademske prve. Pusti sta ko deklarativno zahteva, DPRK je po svom nazivu najdemokratskija zemlja na svetu. Sto vise praznih prica i obecanja, manje rezultata.

Pa onda bi trebalo da podrzavas studente jer oni upravo prekidaju taj zacarani krug, zahtevima da institucije rade svoj posao, a ne da zavisi drzava od vodje.

Ne primećujem. Ja sam podržavala studente, ali kako se ništa nije desilo, kako sam čula Milu Pajic , videla neke scene, kako blokiraju tramvaje iz hira sve bez plana i programa , nemam sta da podrzim vise

Ja sam podržavala studente, ali kako se ništa nije desilo, kako sam čula Milu Pajic , videla neke scene, kako blokiraju tramvaje iz hira sve bez plana i programa , nemam sta da podrzim vise
Mnogi su podrzavali, bitno je doci sebi. Sada ce im sto se tice forumasa ostati kao podrska samo najradikalniji elementi, mada i njima je sve manje jasno sta podrzavaju.

Ne primećujem. Ja sam podržavala studente, ali kako se ništa nije desilo, kako sam čula Milu Pajic , videla neke scene, kako blokiraju tramvaje iz hira sve bez plana i programa , nemam sta da podrzim vise

Ja sam počeo da ih podržavam tek kad su blokirali RTS.
Veličanstven autogol.
Blokiraju jedinu televiziju sa nacionalnom pokrivenošću koja je izveštavala svaki dan o njihovom aktivnostima.. :)

Back