Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.673
I da jesam i da nisam logicno je da je to cilj drzave.Ti garant nisi studirao čim ovaj zaključak izvodiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da jesam i da nisam logicno je da je to cilj drzave.Ti garant nisi studirao čim ovaj zaključak izvodiš.
valjda je visoko obrazovanje nezavisno od drzave i njenog upliva sa kadrovima?Nije nego obrnuta, da drzava dobije kontrolu nad njim koju nije imala.
A šta bi ti rekao da 1943. neko kaže: "Nisam za opoziciju, što ne znači da jesam za Hitlera. Svi na svetu su isti."
On bi bio kolaborator sa zlom, a isto kažemo i za sve osobe koje ne obožavaju sveto trojstvo (Đilas, Šolak, i Gojko Đilas)![]()
To nije cilj države.I da jesam i da nisam logicno je da je to cilj drzave.
A šta bi ti rekao da 1943. neko kaže: "Nisam za opoziciju, što ne znači da jesam za Hitlera. Svi na svetu su isti."
On bi bio kolaborator sa zlom, a isto kažemo i za sve osobe koje ne obožavaju sveto trojstvo (Đilas, Šolak, i Gojko Đilas)![]()
dajte primer kao jan palah..nek se spali neko iz sns-a ispred onih turskih cadora u znak protesta sto ne daju nacisti postenoj i vrednoj deci iz bosne da uce u bg.Ne znači da mora da se legne pod gusenicu Itlerovog pancera IV samoinicijativno. Mozak bejbe Nevenka. Nismo rusi.
Pa sve vreme se i zalite na autokratiju... ona ce dakle sad da dodje do izrazajaTo nije cilj države.
Kontrola nad Univerzitetom može biti samo cilj autokrate/autokratskih režima.
Svako normalan želi društveni dijalog širokih razmera jer je to jedini način da se donesu najpametnije odluke.
Ako si ti deo te oluje ne brinem. Raid radi posao.dajte primer kao jan palah..nek se spali neko iz sns-a ispred onih turskih cadora u znak protesta sto ne daju nacisti postenoj i vrednoj deci iz bosne da uce u bg.
naprimer neko ko moze duze da gori, mesnatiji da bude, kao djuka ili marjan. oma bi sve stalo. dajte ideju na odboru.
zrtva je uvek ta koju mora vlast da uradi ako zeli srecan kraj po nju.
bez prinosenja zrtve a cije kultove gajite, svi cete nestati u oluju koja dolazi.
da sam ja deo oluje ovaj forum bi za pocetak bio leglo intelktualaca kao sto je nekad bio a ne skup drogiranih budaletina.Ako si ti deo te oluje ne brinem. Raid radi posao.
Autokratija u Srbiji je gotova.Pa sve vreme se i zalite na autokratiju... ona ce dakle sad da dodje do izrazaja![]()
Ne tek treba da se uspostavi. I Putin je 2011. bio slab ali je zatim uzeo stvari u svoje ruke. I sad vise niko ne postavlja pitanje moze li Rusija da bude neautokratska.Autokratija u Srbiji je gotova.
Samo ti jos to niko nije javio![]()
pa nek konacno uzme hrabri vladar stvari u svoje jake muske ruke i odlucno neke kaze dosta je bilo sa sve treskom o sto.Ne tek treba da se uspostavi. I Putin je 2011. bio slab ali je zatim uzeo stvari u svoje ruke.
A gde su Putinovi tenkovi? 2022. ste pisali upravo to, otkazace mu poslusnost samo sto nisu.pa nek konacno uzme hrabri vladar stvari u svoje jake muske ruke i odlucno neke kaze dosta je bilo sa sve treskom o sto.
problem ce biti samo kada taj mudonja pozove generala i pita a gde su tenkovi sto sam naredio, a general mu kaze tenkovi su u kasarni predsednice i spusti mu slusalicu.
kako je uvek bilo u vremenima autokratije kad se od sociopate odvoje svi pa i najblizi.
sta sam ja pisao 2022?A gde su Putinovi tenkovi? 2022. ste pisali upravo to, otkazace mu poslusnost samo sto nisu.
Mislim uopsteno, kruzio je takav narativ medju drugosrbijancima.sta sam ja pisao 2022?
molim te citiraj.
pretpostavimo da ti imas trun mozga, samo pretpostavimo za pocetak....da imas, znao bi moje misljenje o toj kategoriji politickih bezveznjaka i ne bi se prosuo kao najgluplji klinac.Mislim uopsteno, kruzio je takav narativ medju drugosrbijancima.
Hoces reci kao student...pretpostavimo da ti imas trun mozga, samo pretpostavimo za pocetak....da imas, znao bi moje misljenje o toj kategoriji politickih bezveznjaka i ne bi se prosuo kao najgluplji klinac.
mozda kao profesor, a bogami mogao bi i kao rektor.Hoces reci kao student...
Nego cekaj, sta sad, kao ti si ipak za Putina i njegove tenkove? A zasto si? Sta ima dobro u njima pojasnipretpostavimo da ti imas trun mozga, samo pretpostavimo za pocetak....da imas, znao bi moje misljenje o toj kategoriji politickih bezveznjaka i ne bi se prosuo kao najgluplji klinac.
Prelepo je gledati to koprcanjeNe tek treba da se uspostavi. I Putin je 2011. bio slab ali je zatim uzeo stvari u svoje ruke. I sad vise niko ne postavlja pitanje moze li Rusija da bude neautokratska.
lepo...Znaš da je moja ambicija da budem 1. ženski član SANU
nij rec o mojoj kontemplaciji vec o tvojoj didaskaliji na nivou john cage-a.Nego cekaj, sta sad, kao ti si ipak za Putina i njegove tenkove? A zasto si? Sta ima dobro u njima pojasni![]()
Ne tek treba da se uspostavi. I Putin je 2011. bio slab ali je zatim uzeo stvari u svoje ruke. I sad vise niko ne postavlja pitanje moze li Rusija da bude neautokratska.
Ali ja prva nisam za nasilje i protiv koga, svog naroda? A nešto i ne volim da mi se u državu mešaju neki strani elementi...