Studentkinja Medicinskog fakulteta u Nišu

Nije nego obrnuta, da drzava dobije kontrolu nad njim koju nije imala.
valjda je visoko obrazovanje nezavisno od drzave i njenog upliva sa kadrovima?

jel znas kada je drzava mogla da se tako postavi? samo onda kada je obrazovanje bilo besplatno. onog trenutka kada posaljes dete na fakultet i platis 1000 do 5000 evra za godinu na tzv drzavnom fakultetu, drzava moze samo da ti pusi.

bas kao i predsednik drzave. kao i ministar prosvete.

A šta bi ti rekao da 1943. neko kaže: "Nisam za opoziciju, što ne znači da jesam za Hitlera. Svi na svetu su isti."

On bi bio kolaborator sa zlom, a isto kažemo i za sve osobe koje ne obožavaju sveto trojstvo (Đilas, Šolak, i Gojko Đilas) 🤌🏻

ĐILASOV BRAT OPASAN TAJKUN! Gojko ima 29 nekretnina u centru Beograda, OVO JE KOMPLETAN SPISAK!

ĐILASOV BRAT OPASAN TAJKUN! Gojko ima 29 nekretnina u centru Beograda, OVO JE KOMPLETAN SPISAK!​

A šta bi ti rekao da 1943. neko kaže: "Nisam za opoziciju, što ne znači da jesam za Hitlera. Svi na svetu su isti."

On bi bio kolaborator sa zlom, a isto kažemo i za sve osobe koje ne obožavaju sveto trojstvo (Đilas, Šolak, i Gojko Đilas) 🤌🏻

Ne znači da mora da se legne pod gusenicu Itlerovog pancera IV samoinicijativno. Mozak bejbe Nevenka. Nismo rusi.

Ne znači da mora da se legne pod gusenicu Itlerovog pancera IV samoinicijativno. Mozak bejbe Nevenka. Nismo rusi.
dajte primer kao jan palah..nek se spali neko iz sns-a ispred onih turskih cadora u znak protesta sto ne daju nacisti postenoj i vrednoj deci iz bosne da uce u bg.

naprimer neko ko moze duze da gori, mesnatiji da bude, kao djuka ili marjan. oma bi sve stalo. dajte ideju na odboru.

zrtva je uvek ta koju mora vlast da uradi ako zeli srecan kraj po nju.

bez prinosenja zrtve a cije kultove gajite, svi cete nestati u oluju koja dolazi.

dajte primer kao jan palah..nek se spali neko iz sns-a ispred onih turskih cadora u znak protesta sto ne daju nacisti postenoj i vrednoj deci iz bosne da uce u bg.

naprimer neko ko moze duze da gori, mesnatiji da bude, kao djuka ili marjan. oma bi sve stalo. dajte ideju na odboru.

zrtva je uvek ta koju mora vlast da uradi ako zeli srecan kraj po nju.

bez prinosenja zrtve a cije kultove gajite, svi cete nestati u oluju koja dolazi.
Ako si ti deo te oluje ne brinem. Raid radi posao.

Ne tek treba da se uspostavi. I Putin je 2011. bio slab ali je zatim uzeo stvari u svoje ruke.
pa nek konacno uzme hrabri vladar stvari u svoje jake muske ruke i odlucno neke kaze dosta je bilo sa sve treskom o sto.

problem ce biti samo kada taj mudonja pozove generala i pita a gde su tenkovi sto sam naredio, a general mu kaze tenkovi su u kasarni predsednice i spusti mu slusalicu.

kako je uvek bilo u vremenima autokratije kad se od sociopate odvoje svi pa i najblizi.

pa nek konacno uzme hrabri vladar stvari u svoje jake muske ruke i odlucno neke kaze dosta je bilo sa sve treskom o sto.
problem ce biti samo kada taj mudonja pozove generala i pita a gde su tenkovi sto sam naredio, a general mu kaze tenkovi su u kasarni predsednice i spusti mu slusalicu.
kako je uvek bilo u vremenima autokratije kad se od sociopate odvoje svi pa i najblizi.
A gde su Putinovi tenkovi? 2022. ste pisali upravo to, otkazace mu poslusnost samo sto nisu.

Ali ja prva nisam za nasilje i protiv koga, svog naroda? A nešto i ne volim da mi se u državu mešaju neki strani elementi...

Pa, ti živiš U Srbiji. Srbija je mix mešanja stranih elemenata ja ne znam kako bi inače funkcionisalo bilo šta.

Nismo mi zatvorena država, već trgujemo, radimo, primamo donacije od spoljnih elemenata na ovaj ili onaj način.

Back