Bravo za temu !
Pun pogodak !
To je opozicija pametno uvidela 2000 god i isturila Koštunicu u prvi plan, i na izborima smenila Miloševića.
Isto to je bilo na poslednjim predsedničkim izborima u Crnoj Gori
(mislim na pokušaj da opoziciji instaliraju pogrešnog kandidata ( u Srbiji je to recimo da Studentska lista bude skroz levo orijentisana ili da je Vučićevi mediji i sns botovi tako levu prikažu))
Na tim predsedničkim izborima u CG 2023 god su Milo i Vučić pokušali da ubace Trojanskog konja Andriju Mandića koji je Srbin i kako bi u drugom krugu sa njim Milo Crnogorac imao šanse.
Čak su nekoliko dana pred izbore ( Milo i Vučić ) organizovali TV duel Mila i Andrije Mandića, da bi podigli rejting Mandiča da uđe u 2 krug.
Čak su ostala 2 opoziciona Crnogorska kandidata bili Jakov Milatović i Aleksa Bečić kako bi podelili glasove među sobom, a onda da sa 35% Srba u Crnoj Gori glasaju za Andriju Mandića kako bi njega sa Milom ubacio u drugi krug i dala se Milu šansa.
Non stop sam tada na CG mrežama pisao da nipošto Srbi u prvom krugu ne smeju da glasaju za Andriju Mandića nego za Jakova, da ne daju šansu Milu u drugom krugu.
I bilo je dosta teško jer su to tamo zatucani ljudi, i plus jer je iz Beograda preko Vučića i njegovih non stop išla pljuvačka propaganda protiv Crnogoraca Jakova i Bečića, priča o ustašama Crnogorcimai i slične priče i saveti da Srbi svi u CG do jednog moraju da glasaju za Srbina Mandića.u prvom krugu izbora. To su bile 1000-de poruka koje iz Beograda Sns botovi pišu protiv Crnogoraca.
Ja sam bio uporan i non stop danima na CG internetu usamljen pisao "Srbi ne glasajte za Mandića ako ste pametni, ne dajte Milu šansu u drugom krugu" ili "Srbi ako i malo mozga imate ne glasajte za Mandića, ne dajte Milu šansu" ćutanje je trajalo dugo, ali negde 10 dana pred izbore u CG primetio sam da su mi se pridružili još nekoliko njih i počeli da isto kao i ja pišu da Srbi ne treba u prvom krugu da glasaju za Mandića.
I na izborima u CG se baš to desilo, pametno Srbi nisu glasali za Andriju Mandića koji je dobio samo 18% glasova, a Srba u CG ima 35%. I pored sve Vučićeve propagande iz Beograda da svi Srbi glasaju za Mandića
U drugi krug u CG je ušao Jakov Milatović koji je pregazio Mila i oterao ga na smetlište istorije.
Pogledajte prilog 1786496
Isto to se sada dešava u Srbiji, i Vučić svim silama i na svim medijima i preko SNS botova se upinje da prikaže Studente kao ultra-levo orijentisane, i ja mislim da su Studenti isuviše pametni za njega i da će napraviti svoju Studentsku listu ( i od desnih i od levih ) ali da će Studenti pametno na čelo liste postaviti nekog poput Koštunice desno orijentisanog i ntime dotući Vučića ostaviti ga bez šanse ikakve na izborima
Sa isturenim Desnim kandidatom na čelo Studentske liste koja če biti u ostatku liste ( i leva i desna ) Vučića će Studenti obrisati ko sa metlom

na izborima